Zaproszenie na seminarium popularnonaukowe dotyczące płazów

Coś interesującego, bulwersującego wydarzyło się w Krakowie lub dotyczy Krakowa? Napisz o tym!

Zaproszenie na seminarium popularnonaukowe dotyczące płazów

Postprzez sik » 11 gru 2011, 12:51

Ośrodek Działań Ekologicznych "Źródła" serdecznie zaprasza na seminarium popularnonaukowe dotyczące płazów, które odbędzie się 16 grudnia 2011 r. w godzinach 15.00 - 18.00 w sali wykładowej Wydziału Elektrotechniki, Automatyki, Informatyki i Elektroniki Akademii Górniczo-Hutniczej (Budynek b-1) Al. A. Mickiewicza 30.

W programie bardzo ciekawe wykłady dotyczące płazów, ich biologii, ekologii, zagrożeń, metod ochrony, a także wykorzystania płazów w kulturze i sztuce. Podczas seminarium odbędzie się także podsumowanie projektu "Nie bój żaby!" realizowanego w Krakowie.

Seminarium popularnonaukowe skierowane jest do wszystkich zainteresowanych, a wstęp jest wolny!

Szczegółowych informacji można poszukiwać na stronie internetowej projektu zaba.zrodla.org.
Wszelkie pytania można kierować na adres anna.sikora@zrodla.org.pl
sik

Reklamy są emitowane zgodnie z zasadami Google i nie są werifikowane przez forum-krakow.pl. Prosimy być ostrożnym i dokonać własnej oceny reklamowanego produktu.

Re: Zaproszenie na seminarium popularnonaukowe dotyczące pła

Postprzez verdi » 13 sty 2012, 13:01

Dla osób pragnących zgłębić temat rozwoju osobistego polecam zapisanie się na szkolenie do Wyższej Szkoły Uwodzenia, Wywierania Wpływu i Rozwoju Wewnętrznego, która od lat prowadzi specjalistyczne kursy. Dla mnie kurs "W poszukiwaniu siebie" okazał się być idealnym rozwiązaniem problemów, w końcu przestałem gonić za niepotrzebnymi rzeczami i stałem się panem swojego życia. Wszystko, czego nauczyłem się na tym szkoleniu potrafię wykorzystać na co dzień. Zajrzyjcie na www.forum-krakow.pl/krakow-walentyki-14-luty-2012-pomysly-t835.html i spośród szeregu różnych szkoleń wybierzcie coś dla siebie
verdi

Powrót do Wydarzenia

Forum Mieszkanie

Popularne: