Weekendowy kurs obsługi aparatu

Oferty pracy, szukam pracy, kursy, szkolenia, jak i gdzie szukać pracy. Kraków i pobliskie miejscowości. Życie w pracy, atmosfera.

Weekendowy kurs obsługi aparatu

Postprzez Julian » 09 mar 2011, 08:50

Hej

Wybieracie się na weekendowy kurs obsługi aparatu (12-13.03)??? Dla studentów i nie tylko 50% taniej. Zresztą najlepiej wszystko obczaić na tej stronie: http://www.fotokursy.com.pl/ Dla mnie bomba. Idę. A Wy?

Pozdr, J
Julian

Reklamy są emitowane zgodnie z zasadami Google i nie są werifikowane przez forum-krakow.pl. Prosimy być ostrożnym i dokonać własnej oceny reklamowanego produktu.

Re: Weekendowy kurs obsługi aparatu

Postprzez kasienka » 11 mar 2011, 15:29

Fotografia mnie zbytnio nie interesuje, lecz ciekawy plan zajęć mają, cenę nie taką złą.

Może się skuszę.

Idą jeszcze jakieś osoby z forum na kurs?
kasienka

Postprzez Sasza » 30 kwi 2011, 19:54

Ja byłem na tym kursie, dowiedziałem się z forum. Chciałem zrobić sobie taki kurs, bo dostałem od ojca nowy aparat, a wstyd było się przyznać, że nie umiałem robić na nim zdjęć. Na tym kursie się nauczyłem, taki był cel. A prowadzący Dominik, to naprawdę profesjonalista. Widać, że od dawna siedzi w temacie. Zresztą organizują kursy w całej Polsce, trochę tego jest. ;)
Sasza

Postprzez Justyna » 17 maja 2011, 14:55

Widziałam, że organizują ponownie kurs w Krakowie. Chyba mają spore zainteresowanie tym tematem. Jakoś nigdy mnie takie kursy nie rajcowały, ale muszę przyznać że umiejętność robienia dobrych zdjęć to już jest coś. A mi niestety jej brak :( Pomyślę nad tym tematem.
Justyna

Postprzez janek » 20 cze 2011, 13:01

Czy ktoś się jeszcze wybiera na taki kurs? Bo ja bym chętnie skorzystał. Na stronie pisze, że jest 2 i 3 lipca. Zastanawiam się co zrobić.
janek

Postprzez Baha » 22 cze 2011, 10:51

Może się zapiszę, a co wakacje już mam i chętnie się czegoś fajnego nauczę. Myślę, że to dobrze ulokowana inwestycja i będzie procentować.
Baha

Postprzez Gość » 05 gru 2011, 13:48

Hmmm no widze ze przegapilam cos fajnego. Chociaz w sumie to cena nie jest najnizsza. Od jakiegos czasu jestem fanka zakupow grupowych i tam mozna znalesc o wiele tansze oferty. W sumie do tej pory jos najweicej takich ofert o kursach znalazlam na groupon.pl, cociaz wiem ze ponoc cos ciekawego w tej materi mozna podlapac na gruperze czy wesave.
Gość

Reklamy są emitowane zgodnie z zasadami Google i nie są werifikowane przez forum-krakow.pl. Prosimy być ostrożnym i dokonać własnej oceny reklamowanego produktu.

Powrót do Rynek pracy, szkolenia