Kraków dobre biuro podróży

Tutaj umieszczamy tematy, które dotyczą Krakowa, ale powyższe działy ich nie obejmują.

Kraków dobre biuro podróży

Postprzez krokus » 24 Kwi 2010, 21:01

Gdzie w Krakowie jest najlepsze, sprawdzone i pewne biuro podróży? (np. ulica karmelicka, długa, starowiślna, floriańska, zwierzyniecka, dietla, m1, centrum, triada, rynek, nowa huta)

Które biura mają tanie wycieczki do takich państw jak Grecja, Chorwacja, Turcja, Egipt, Austria oraz na narty? Gdzie są przystępne ceny last minute? Z którym biurem wysłać dzieci na wycieczki krajowe, szkolne, obozy, kolonie? Czy ubezpieczenie obejmuje wszystkie wypadki losowe?

Jakie są Wasze opinie?
krokus

Re: Kraków dobre biuro podróży

Postprzez turystaKRK » 28 Kwi 2010, 18:32

Rainbow Tours - bardzo dobre biuro podrozy. Regularnie jezdze z nimi na narty do Francji, odwiedzilem również latem Bułgarie, Włochy i Hiszpanie. Jeszcze nie bylo przypadku zeby były powody do zmartwien, po prostu dobrze zorganizowana firma, polecam.
turystaKRK

Postprzez Ananina » 26 Maj 2010, 09:42

Zdecydowanie polecam biuro Enjoy Travel na Garbarskiej w Krakowie. Wstąpiłam tam w ubiegłym roku zupełnie przez przypadek. Mają ponad 80 biur u siebie i jest z czego wybrać. Byłam zaskoczona, tym, ze w jednym hotelu są aż takie różnice cenowe np. wybierając ten sam hotel u Wezyra, Ecco i czy innego biura ceny są różne nawet o 800 zł !!! Także to że wszystko mają na miejscu ogranicza czas poszukiwania i dreptania po wszystkich biurach i przede wszystkim możliwość przepłacenia. Ceny mają szokująco niskie! Poza tym fajnie jest się doradzić kogoś kto był na miejscu i potrafi Ci opowiedziec co mozna faktycznie zastać po przylocie.W tym roku również jadę od nich.
Ananina

Postprzez ja » 03 Lip 2010, 09:23

Biuro Podróży Azymut na ul. Wielicka 259 w Tesco fajna Austria zimą, fajne dziewczyny:) bardzo miła obsługa i sporo ofert Last Minute! INFOLINIA 801011463
ja

Postprzez olek » 02 Sie 2010, 16:46

WŁAŚNIE WRÓCIŁEM Z CHORWACJI.
Wykupiłem wycieczkę w Net holidays
maja siedzibę na Józefińskiej ale ja zrobiłem rezerwacje online
co było mi bardzo na rękę ,bo nie mam czasu chodzić po biurach.
uważam że zostałem potraktowany fantastycznie
Pomo ze jestem bardzo wybredny ;) Pani z netholidays cierpliwie pomagała mi w poszukiwaniu idealnej wycieczki
Panią Ilonę pozdrawiam a wam polecam to biuro :D
olek

Wróć do Pozostałe (z Krakowa)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Yahoo [Bot] oraz 1 gość