Wyspiański Park / Krowodrza (Wawel Service)

Rynek pierwotny, nowe domy, mieszkania, apartamenty, osiedla, deweloperzy, budowa w Krakowie i okolicy

Wyspiański Park / Krowodrza (Wawel Service)

Postprzez krokus » 28 Sty 2010, 01:34

Image

Wyspiański Park - elegancki apartamentowiec zaprojektowany został z myślą o nowoczesnym i wymagającym Kliencie. Znajdą się w nim zarówno mieszkania o podwyższonym standardzie z układem zaproponowanym przez architektów jak i luksusowe penthouse'y na górnych kondygnacjach, w których układ pomieszczeń wykreują ich przyszli właściciele. Zaprojektowany przez nas budynek charakteryzuje się ciekawą formą architektoniczną, funkcjonalnie zaprojektowanymi wnętrzami oraz nowoczesną technologią wykonania. Do Państwa dyspozycji oddajemy 81 mieszkań 1, 2, lub 3 – pokojowe o powierzchni od 36 m2 do 75 m2, wszystkie wyposażone w balkony lub tarasy. Na najwyższym, VIII piętrze zaprojektowano 4 lokale typu penthouse o powierzchni 110 m2 i 115 m2. Parter budynku przeznaczony został na lokale usługowe oraz część garaży (pozostałe znajdują się na kondygnacji podziemnej). W budynku zaprojektowano dwie klatki schodowe, w każdej z nich z myślą o jak największej wygodzie mieszkańców znalazło się miejsce na nowoczesne windy. W bezpośrednim sąsiedztwie budynku przewidziane zostały miejsca parkingowe dla mieszkańców, tereny zielone oraz elementy małej architektury.
krokus

Re: Wyspiański Park / Krowodrza (Wawel Service)

Postprzez piast » 09 Lut 2010, 16:36

Chciałem tam sobie kupić mieszkanie, ale jak zobaczyłem ceny i okolice to są grubo przesadzone, a pamiętajmy że ceny powinny być niższe w obecnym kryzysie mieszkaniowym.

Nikt w tych cenach za metr tam nie zamieszka, powinni od nowa obliczyć swoje możliwości na sprzedaż mieszkań.
Awatar użytkownika
piast

Postprzez basik3 » 06 Kwi 2010, 21:53

piast napisał(a):Chciałem tam sobie kupić mieszkanie, ale jak zobaczyłem ceny i okolice to są grubo przesadzone, a pamiętajmy że ceny powinny być niższe w obecnym kryzysie mieszkaniowym.

Nikt w tych cenach za metr tam nie zamieszka, powinni od nowa obliczyć swoje możliwości na sprzedaż mieszkań.

ciekawe tezy, tylko mało prawdziwe. Pokaż mi gdzie znajdziesz tańsze mieszkania na rynku pierwotnym w tej okolicy! Coś mi się nie wydaje, żeby stały pustką. Już ludzie dokonują rezerwacji mimo, że budynek jeszcze nie jest ukończony. A okolica fajna, sama mieszkam po sąsiedzku:)
basik3

Postprzez Folrian » 19 Kwi 2010, 21:28

Ja tam bym chciał mieszkać w takim małym bloku. Spokojnie, nie to, co te wieżowce na przeciwko kościoła św. Jadwigi, za Biedronką. Koszmar cienkie ściany, śmierdzi na korytarzach z zsypu. Nie dziwie się, że mimo budowy już ludzie kupują mieszkania, i to te na samej górze, te najdroższe!
Folrian

Postprzez kamilek » 21 Kwi 2010, 09:13

No mnie też się nie wydaje, żeby pustką świeciły. Jeśli będą mieli klientów, to po co obniżać ceny, takie prawo wolnego rynku.
Zresztą nie jest tak najgorzej.
kamilek

Postprzez Meg » 07 Cze 2010, 22:09

Właśnie z ciekawości rzuciłam okiem na ceny i ilość rezerwacji.
Cena 6999 zł więc jak na tę okolicę to wydaje mi się bardzo niska. Pamiętam czasy jak znajomi szukali mieszkania i ceny na Krowodrzy były w granicach 12 000 zł.
Z tego co widzę to zostały już tylko 24 wolne mieszkania. Więc jak łatwo stwierdzić prawie 3/4 znalazło już swoich właścicieli.
Projekt ładny. Jakbym szukała mieszkania w tamtym rejonie to na bank bym to rozważała.

pozdrawiam
Meg
Meg

Postprzez Karex » 15 Cze 2010, 12:56

Spacerowaliśmy tam w niedziele z żoną i dzieciakami i muszę przyznać, że wygląda naprawdę ładnie. Niezły projekt i lokalizacja też dogodna. Teściowa mieszka w pobliżu i bardzo sobie chwali okolicę. Może kiedyś się dorobimy na tyle żeby kupić takie mieszkanie.
Bywamy tam co jakiś czas będąc na rodzinnym obiadku u teściów więc będę wam referować jak poziom zaludnienia w tej inwestycji.
Karex

Postprzez Joanna » 13 Lip 2010, 09:19

Wyczytałam wczoraj gdzieś w internecie, że teraz Wawel Service jakąś promocję wprowadził. Przy zakupie mieszkania w wakacje zapłaci się pierwszą ratę dopiero we wrześniu. Sądzę, że niezły pomysł i pewnie przyciągnie im klientów, bo wiadomo jak to jest w wakacje, że są wyjazdy i inne wydatki więc to takie odciążenie finansowe.
Joanna

Postprzez Grzesiek » 27 Lip 2010, 21:38

a czy ktoś wie czy ta promocja trwa do końca sierpnia czy września? bo wakacje to dla niektórych trwają do końca września.
chętnie byśmy się załapali z żoną na promocję, ale do końca połowy września nie ma nas w kraju.
szukamy mieszkania od dłuższego czasu i chyba kupimy właśnie takie 3 pokojowe w Wyspiański Park.
na tle innych cen w tej lokalizacji wygląda to bardzo dobrze.
może ktoś mieszka w okolicy i ma jakieś zdjęcia z chwili obecnej? bo chętnie byśmy podglądnęli jak to tam wszystko wygląda.
Grzesiek

Wróć do Inwestycje mieszkaniowe

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość