Kraków dobry dentysta stomatolog dziecięcy

Gdzie znaleźć dobrą i fachową pomoc lekarską w Krakowie?

Kraków dobry dentysta stomatolog dziecięcy

Postprzez krokus » 24 Sty 2010, 19:13

Bardzo dobry lekarz dentysta stomatolog dla dzieci Kraków, prywatnie, na NFZ, Wasze opinie:

Na jakiej ulicy / dzielnicy przyjmuje najlepszy stomatolog dziecięcy w Krakowie? ( ulica gertrudy, montelupich, kielecka, prokocim, nowa huta, podgórze, kurdwanów, ruczaj, centrum, zacisze, batorego, dobrego pasterza )

W którym szpitalu i przychodni, jaki cennik obowiązuje? Która stomatologia dziecięca ma czynne całodobowo 24h ?
krokus

Re: Kraków dobry dentysta stomatolog dziecięcy

Postprzez andzia » 29 Kwi 2010, 19:41

Serdecznie polecam Panią stomatolog- Anna Krzywda. Przyjechałam z córka aż z Pd.Krakowa, znajomy z Zielonek polecił mi Panią Anne, bardzo wrażliwa i miła Pani lekarz, corka była zadowolona. Na stronie stomatologia-zielonki.pl po ilosci certyfikatów widać, że to fachowiec. Jedyny i niewielki minus to odległość jaką musze pokonać, ale warto !
andzia

Postprzez beata56 » 08 Cze 2010, 14:47

dr. Kaleta - w Hucie na os. Dywizjonu 303, ma nie tylko dobre podejście ale też specjalny sprzęt do znieczulenia i co najbardziej zachwyciło mojego synka - wybór kolorowej plomby...z medycznego punktu widzenia nie ma znaczenia, ale mały był bardzo zadowolony
beata56

Postprzez paradontozaNH » 12 Cze 2010, 14:04

Polecam dr. Wiecha, gabinet w nowej hucie na placu centralnym w nowo powstałym Hotelu na centrum E 12 (Okolice banku PKO)

Najlepszy specjalista od endodoncji , uwielbia najcięższe przypadki( "złamasy" ,perforacje , niedrożne kanały itp.), które są dla niego wielkim wyzwaniem...nigdy się nie poddaje i walczy o każdego zęba;). Gorąco polecam...pacjentka po leczeniu kanałowym ósemki ;) :lol:

Nie wiem czy mogę podać adres strony www:
http://www.dentysta-nowahuta.pl/
paradontozaNH

Wróć do Lekarze, szpitale, przychodnie

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość