Kraków salon sukien ślubnych / ślubny

co, gdzie kupić, gdzie zrobić wesele, imprezę w Krakowie, w co się ubrać, jaki prezent

Kraków salon sukien ślubnych / ślubny

Postprzez krokus » 20 Kwi 2010, 23:28

Salony sukien ślubnych / ślubne w Krakowie ( ul. długa, filipa, madonna, gertrudy, karolina, floriańska, mogilska, szlak)

Najlepszy, dobry, tani, przystępne ceny, sprawdzony, profesjonalny salon. Co, gdzie kupić? Wasze opinie:
krokus

Re: Kraków salon sukien ślubnych / ślubny

Postprzez AGA » 06 Maj 2010, 14:52

Dziewczyny jeśli macie zamiar kupić lub wypożyczyć suknie ślubną to tylko w Salonie Santa Donna w Galerii Skawina
mają tam piękne suknie w niskich cenach, a co najważniejsze super profesjonalna obsługa.
Ja sama odwiedziłam chyba wszystkie salony w Krakowie ale w żadnym nie byłam tak dobrze przyjęta, pani dobrała mi
wszystkie dodatki od butów po biżuterię. Polecam wszystkim ten salon !!!!!
AGA

Postprzez Beata » 14 Maj 2010, 14:03

Właśnie zakupiłam sukienkę w salonie Santa Donna w Skawinie i jestem zachwycona tym salonem.
Kolekcja sukienek jest przepiękna i co jest bardzo ważne obsługa rewelacyjna.
Polecam wszystkim ten salon !!!
Beata
Beata

Postprzez amazonka » 25 Lip 2010, 13:36

ja również wybrałam sukienkę w salonie SANTA DONNA i jestem bardzo zadowolona, sukienka piękna, cena również atrakcyjna. Pani która tam pracuje doskonale dobrała mi wszystko od sukienki po buty ! :) :roll:
amazonka

Postprzez JAGODA » 09 Sie 2010, 15:51

WITAM SERDECZNIE...... MAM NADZIEJĘ ŻE JESZCE KTOŚ CZYTA NA TEJ STRONCE KOMENTARZE...OTÓŻ CHCIAŁAM ZROBIĆ ANTYREKLAMĘ PANI MAŁGORZACIE OBAJTEK Z SALONU "MAJA" UL.FILIPA KRAKÓW.....OTÓŻ KOBIETA MA ZBYT DUUUUUUŻO ZAMÓWIEŃ I SIĘ Z NICH NIE WYWIĄZUJE...... DLATEGO TEŻ ZNALAZŁAM INNA PANIA KTORA USZYJE MI ROWNIE PIEKNA SUKNIE I OTOŻ ZACZĘŁY SIĘ PROBLEMY!!!!!!!!!!!!!!!!!! U PANI OBAJTEK NIE MA MOZLIWOŚĆI SPISYWANIA UMOWY ZLECENIA CZY O DZIEŁO PRZY WPŁACIE ZADATKU- JEŚLI WPŁACICIE TAK JAK JA TO NIESTETY PRZY ZMIANIE DECYZJI PIENIĄZKI PRZEPADAJĄ.... CO PRAWDA SUKNIA KOSZTUJE 900 ZŁ A ZADATEK 450... ZASTANÓWCIE SIĘ CO ROBICIE..... CHYBA ŻE CXHCECIE DOŁOŻYĆ SPORO DO POPRAWEK!!!!!!! POZDARWIAM PRZYSZŁE PANNY MŁODE;)
JAGODA

Wróć do Śluby, wesela, przyjęcia

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość