Kraków noclegi :: tanie hostele

hotele, pensjonaty, prywatne stancje, noclegi, gdzie wygodnie i tanio przenocować w Krakowie

Kraków noclegi :: tanie hostele

Postprzez krokus » 15 Kwi 2010, 22:59

Tani i dobry hostel w Krakowie. Przystępne ceny. Gdzie najlepiej tanio przenocować? (np. centrum, kazimierz, rynek, ulica floriańska, zwierzyniecka, długa, stare miasto, podgórze, nowa huta)

Który hostel najlepszy? (np. atlantis, orange, moon, rynek 7, premium, trzy kafki, guliwer, dizzy daisy, faust, flamingo, kos, kadetus, lemon, panorama, renesans, wielopole)

Jakie są Wasze opinie?
krokus

Re: Kraków noclegi :: tanie hostele

Postprzez Lajka » 30 Kwi 2010, 13:41

Miałam okazję nocować w Old Town Hostel. Oferują przytulne pokoje w rozsądnej cenie. Dodatkowo, goście maja do dyspozycji aneks kuchenny, pralkę, internet - bardzo przydatne. Hostel znajduje się w starej kamienicy przy Placu Szczepańskim. Godne polecenia miejsce.
Lajka

Postprzez studenci » 12 Maj 2010, 20:59

Lajka napisał(a):Miałam okazję nocować w Old Town Hostel. Oferują przytulne pokoje w rozsądnej cenie. Dodatkowo, goście maja do dyspozycji aneks kuchenny, pralkę, internet - bardzo przydatne. Hostel znajduje się w starej kamienicy przy Placu Szczepańskim. Godne polecenia miejsce.

czasem na gumtree.pl moza cos tanio znales
studenci

Postprzez agas16 » 05 Lip 2010, 13:53

Jeśli zależy Ci na odległości to zdecydowanie Old Town Hostel. Znajduje się w centrum, bo na placu Szczepański, niemalże rynek. Wg mnie cena na każdą kieszeń :). Dodatkowo bardzo komfortowe warunki.
agas16

Postprzez wladzia09 » 06 Lip 2010, 10:57

Old Town Hostel to spoko miejscówka - jeśli komuś zależy na spokoju, żeby zregenerować siły i zaraz potem wybrać się spacerkiem na Wawel, albo ruszyć na nocne tournee - to jest to idealna opcja. Poza tym przyjazna obsługa, czysta pościel, śniadanie w cenie i łazienka godna skorzystania ;) Polecam!
wladzia09

Postprzez magda000 » 05 Sie 2010, 11:03

Wzięłam sobie wasze opinie do serca i odwiedziłam ten Old Town Hostel i rzeczywiście wszystko znajduje odzwierciedlenie w rzeczywistości - lokalizacja świetna, czysto, miła obsługa. Hostel na +5:)
magda000

Postprzez Wczasowiczka » 06 Wrz 2010, 10:59

Ja też tam byłam ostatnio i naprawde miło wspominam po pierwsze nie drogo po drugie rewelacyjne położebie i po trzecie komfortowo i czyściutko ;)
Wczasowiczka

Wróć do Noclegi

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość