Chciałabym zrzucić trochę kilogramow, a sama sobie nie radze, wiec musze gdzieś sie wybrać.
Chciałam się dowiedzieć czy ktoś korzystał z Centrum Leczenia Otyłości w Krakowie? Czy warto sie tam wybrać, i ile kosztuje tam wizyta?
bianka napisał(a):Zdecydowanie nie!!! Nie chodźcie tam, to miejsce gdzie chodzi przede wszystkim o wyciągnięcie od pacjentów pieniędzy i to sporych. To czego możecie sie tam spodziewać to zalecenie stosowania diety 1100 kal.Najbardziej typowej diety jaką znajdziecie za darmo w sieci. A tam zapłacicie za to 110 zlotych (no jeszcze ważenie, pomiar obwodu w brzuchu i biodrach i zawartości tłuszczu). Ja dostałam dokładnie taką dzietę, pani "doktor" nie interesował mój tryb zycia, rodzaj
pracy i takie tam bzdury, które przecież na zapotrzebowanie kaloryczne nie mają żadnego znaczenia! Wizyta trwała 10-15 min. chciałam opowiedzieć, o swoich
zwyczajach żywieniowych. I to był błąd. Dostałam wyraźne sygnały , że zabieram ich cenny (i to jak!) czas. To paskudne konowały, ludzie pozbawieni
przyzwoitości. No i na koniec zalecenie stosowanie suplementu diety mającego przyspieszyć spalanie tłuszczu- bio cla z zieloną herbatą. Zapytałam na jakiej
zasadzie działa ten specyfik. Pani doktor bez żenady powiedziała, że nie wie. Tzn, że spala tłuszcz, ale ona nie wie jak (psiejsko czarodziejsko...). Zaczęłam
drążyć, w końcu przyznała, że ona i tak w to nie wierzy (w działanie suplementów). TRAGEDIA!!!
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość