Kraków dobra szkoła rodzenia

jak wychowywać, czym karmić dziecko, żłobek, przedszkole, niania, opiekunka do dziecka z Krakowa, przyszli rodzice

Kraków dobra szkoła rodzenia

Postprzez krokus » 21 Kwi 2010, 20:06

Polecana szkoła rodzenia Krakowie, tanio. Jaki cennik obowiązuje?

W którym miejscu jest najlepsza szkoła rodzenia? (np. siemiradzkiego, ulica galla, gemelli, ul. kopernika, mswia, szpital narutowicza, szpital rydygiera, żeromskiego, ujastek, nowa huta )

Jakie są Wasze opinie?
krokus

Re: Kraków dobra szkoła rodzenia

Postprzez ja1 » 13 Maj 2010, 00:07

WITAJ !
Ja polecam siemiradzkiego, nie wiem jak inne ale z tego co się orientowałam zanim wybrałam szkołę to mają naprawde najciekawsza ofertę, dużo zajęć gimnastycznych i nawet zajęcia na basenie, poza tym można poznac personel szpitala. Ja byłam bardzo zadowolona i z czystym sumieniem polecam !
ja1

Postprzez ja1 » 13 Maj 2010, 00:08

Aaa, co do kosztu to w zesżłym roku płaciłam 300 zł ale sprawdz bo mogł się zmienic
ja1

Postprzez fix2 » 06 Sie 2010, 00:17

Ja też z czystym sumieniem polecam szkołę rodzenia szpitala na Siemiradzkiego ! Przede wszystkim ze względu na bogatą ofertę zajęć, dużą ilość gimnastyki i basenu, można sobie wyrobić formę do porodu, nauczyć się dobrze oddychać. Atmosfera bardzo miła, płaciłam 350 zł ale warto jak za tyle zajęć (4 tyg. 4 razy w tyg) !!!
fix2

Wróć do Rodzina i dziecko

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość