Dobry tapicer w Krakowie

budujesz, remontujesz, urządasz

Dobry tapicer w Krakowie

Postprzez alicja » 26 Sty 2010, 21:04

Poszukuję dobrego tapicera w Krakowie, który pomógłby mi zreanimować moją starą kanapę. Chodzi o kanapę z Ikea (Vingaker), która została wycofana już ze sprzedaży i tym samym nie można dokupić do niej dodatkowego pokrycia. Poszukuję kogoś, kto uszyłby pokrycie na wzór tego, które posiadam (plus pokrycie na dwie poszuszki-siedziska).

Czy możecie polecić kogoś takiego? Słyszałam, że dość kiepsko znaleźć kogoś, kto zrobi to rzetelnie i uszyje coś, co będzie pasować idealnie do mebla. A może jakaś krawcowa mogłaby się tym zająć?? Będę wdzięczna za podpowiedzi i odwdzięczę się :*
Samotna Alicja w Krakowie czeka na księcia z bajki :*
Awatar użytkownika
alicja

Re: Dobry tapicer w Krakowie

Postprzez pinoczet » 27 Sty 2010, 08:13

moja kanapa z tej fantastycznej firmy IKEA w Krakowie popękała po 2 miesiącach. Próbuj znaleźć tapicera z teatru Słowackiego, mają tam pracownie oraz dużo czasu i można się dogadać. Osobiście nie znam zadnego.
KRAKÓW w mym sercu jest
Awatar użytkownika
pinoczet

Re: Dobry tapicer w Krakowie

Postprzez meblekalwaria » 21 Kwi 2010, 20:38

Wydaję mi się, że się nie opłaca przetapicerowywać mebli zwłaszcza jeżeli nie są to strasznie drogie meble takie jak antyki. Jeżeli komplet jest stary,to cena nowego jest przeważnie zbliżona do ceny nowego. Zapraszamy po dobre meble do Kalwarii Zebrzydowskiej zwłaszcza, że z Krakowa jest nie daleko http://www.meble-kalwaria.pl
meblekalwaria

Wróć do Dom i mieszkanie

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość