Udział w wyborach samorządowych

władze Krakowa, samorządy, radni, partie, prezydent miasta, wybory

Udział w wyborach samorządowych

Postprzez Marcin » 25 paź 2010, 17:52

W związku z nadchodzącymi wyborami samorządowymi trwa akcja Stowarzyszenia 61 "Mam prawo wiedzieć". Ma na celu przedstawienie poglądów kandydatów, ich osiągnięć i pomysłów na samorząd. Kandydaci mają dzięki temu dobry dostęp do wyborców, a wyborcy mogą dokonać bardziej świadomej decyzji. Będzie to możliwe dzięki specjalnym kwestionariuszom, które w momencie wypełnienia pojawią się na stronie www.mamprawowiedziec.pl Kandydaci mogą się zgłaszać poprzez stronę www.mamprawowiedziec.pl/zgloszenie
Zapraszam!
Marcin

Reklamy są emitowane zgodnie z zasadami Google i nie są werifikowane przez forum-krakow.pl. Prosimy być ostrożnym i dokonać własnej oceny reklamowanego produktu.

Re: Udział w wyborach samorządowych

Postprzez polka » 08 lis 2010, 11:18

NIE IDĘ NA ŻADNE WYBORY !!! Do tej pory byłam na każdych wyborach, bo zależało mi na przyszłości mojego kraju, uczyłam swoje dzieci, że każdy z nas jest obywatelem tego kraju i uczyłam patriotyzmu. Teraz sama w to wątpię. Wykluczono mnie z członkostwa w spółdzielni mieszkaniowej, za nieregularne wpłaty za czynsz. Powód? Nie mam pracy! Nikogo nic w tym kraju nie obchodzi, tylko kasa!!! Nie mam zamiaru przykładać ręki do tego, aby następni siadali na stołkach i nic sobie nie robili z tego, że problemy istnieją. Jeśli zostałabym alkoholiczką lub narkomanką, to może ktoś w tym kraju wyciągnąłby rękę do mnie, ale ja jestem zwykłą postacią w tym kraju i chcę tylko normalnie pracować, za godne pieniądze, opłacić media i zapłacić dziecku w szkole wyjście do teatru. Nie zależy mi już kto i jak rozkradnie ten kraj, bo już niewiele zostało. Jest mi przykro, że ta demokracja nauczyła tylko złodziejstwa i kombinatorstwa. Czy ktoś zna kogoś typu Bolesław Chrobry? Polska wtedy była bogatym krajem, pod dowództwem mądrego króla, a teraz ....... ??? : siema
polka

Re: Udział w wyborach samorządowych

Postprzez Freak » 09 lis 2010, 16:50

Hmm ja się jednak wybiorę. Nie wiem czy ma to wpływ na to kto wygra, kogo wybiorą, ale wolę iść i później krytykować jeśli nie wygra mój kandydat niż nie iść wcale :D Ja akurat widzę, że co nie co się w mojej okolicy zmienia na lepsze (i to nie tylko przed wyborami :D)
Freak

Powrót do Polityka

Forum Mieszkanie

Popularne: