Tanie przeprowadzki w Krakowie

Tutaj umieszczamy tematy, które dotyczą Krakowa, ale powyższe działy ich nie obejmują.

Tanie przeprowadzki w Krakowie

Postprzez krokus » 09 sty 2011, 13:03

Gdzie w Krakowie są tanie przeprowadzki? Macie o nich dobre opinie ? Czy jest tanio taka przeprowadzka, jakie ceny?

Najlepiej jakby był ktoś z takich dzielnic jak Nowa Huta, Podgórze, Stare Miasto lub całe centrum Krakowa.

Proszę tutaj podać wasze opinie i adres tej usługi lub telefon.
krokus

Reklamy są emitowane zgodnie z zasadami Google i nie są werifikowane przez forum-krakow.pl. Prosimy być ostrożnym i dokonać własnej oceny reklamowanego produktu.

Re: Tanie przeprowadzki w Krakowie

Postprzez Cicija » 07 cze 2011, 08:00

Witam serdecznie. Z czystym sumieniem, jeśli chodzi o Przeprowadzki w Krakowie to mogę polecić firmę Fachowa Przeprowadzka. Na stronie www.krakow-przeprowadzka.com znajdują się wszystkie potrzebne informacje.
Cicija

Postprzez Michal » 08 sie 2011, 13:23

Godną polecenia firmą transportową jest HUBO, kontakt znajdziesz na ich stronie internetowej: http://www.transport-krakow.com.pl
Szybko i dość sprawnie pomogli mi się przeprowadzić. Nie musiałem czekać tygodniami, na realizację usługi, po prostu ustaliliśmy konkretny termin i wszystko przebiegło sprawnie, a finansowo też nienajgorzej na tym wyszedłem, także raz jeszcze polecam!
Michal

Postprzez Daria » 30 sie 2011, 09:48

co prawda moj tata korzystal z ich uslug jak przeprowadzalał biuro z Francji do Polski i cena byla przyzwoita. Firma jest z krakowa, ale nie pamietam jak sie nazwywa, mam tylko tel. 606 733 877
Daria

Postprzez retnom » 01 wrz 2011, 14:29

Polecam Profesjonalne Przeprowadzki 24h-przeprowadzki.pl http://24h-przeprowadzki.pl. Ostatnio przewozili mi rzeczy i spisali się na medal.
retnom

Postprzez Tadeusz » 30 paź 2011, 17:18

Witam Serdecznie. Ostatnio korzystałem z usług firmy transportowej www.24h-przeprowadzki.pl i musze powiedzieć ze chłopaki mnie miło zaskoczyli szybkością usługi i ceną. Z czystym sumieniem polecam tą firmę gdyż mają pojęcie o branży.Moge zostawić telefony kontaktowe 503-874-139 lub 508-576-133. Pozdrawiam
Tadeusz

Postprzez Michal » 27 gru 2011, 21:46

Witam

Widzę, że większość osób chwali siebie, czy swoje firmy, podszywając się pod osoby które korzystały z przeprowadzek.
Bzduuura.
Ta tylko o nich świadczy źle.
To internauci ocenią Was.

My przedstawiamy się jako firma przeprowadzkowa, nie jako klient.
Zapraszamy do kontaktu z nami http://www.king-przeprowadzki.pl i zapoznania się z nasza ofertą.

Pozdrawiam i zapraszam
Michal

Postprzez Artur123456789 » 22 sty 2012, 18:18

Witam.
Korzystałem z firmy Stachurski.
Nie miałem dużej przeprowadzki ale zawsze coś:P
Z ceny byłem zadowolony, chłopaki ok, nic nie uszkodzone.
Polecam.
Artur123456789

Postprzez Mirek » 21 lut 2012, 09:57

Co do firm przeprowadzkowych, to warto dodać ogłoszenie na http://clicktrans.pl/ To coś w stylu allegro, można znaleźć firmę przeprowadzkową i to w naprawdę korzystnej cenie.
Mirek

Postprzez ofed » 02 mar 2012, 12:07

Mirek napisał(a):Co do firm przeprowadzkowych, to warto dodać ogłoszenie na http://clicktrans.pl/ To coś w stylu allegro, można znaleźć firmę przeprowadzkową i to w naprawdę korzystnej cenie.

Darmowe?
ofed

Postprzez Mirek » 09 mar 2012, 09:10

ofed napisał(a):
Mirek napisał(a):Co do firm przeprowadzkowych, to warto dodać ogłoszenie na http://clicktrans.pl/ To coś w stylu allegro, można znaleźć firmę przeprowadzkową i to w naprawdę korzystnej cenie.

Darmowe?

Tak, tak clicktrans.pl to całkowicie darmowy serwis. Więc myślę, że warto z niego skorzystać.
Mirek

Postprzez Sylwia » 26 mar 2012, 21:22

Witam serdecznie. w ubiegla sobote mialam okazje korzystac z uslug firmy 24h-przeprowadzki i musze powiedziec ze mile mnie zakoczyli. Panowie przyjechali na umowiona godzine, a nawet wczesniej :), mielismy naprawde sporo rzeczy do zniesienia z 3 pietra a pozniej na pierwsze pietro z winda. Mieli ze soba wozki i kartony ktore usprawnily szybkie przewiezienie i spakowanie rzeczy. Jestem zadowolona przede wszystkim z ceny za usluge bo przynajmniej dotrzymuja slowa przez telefon a nie jak pewna firma z ktora mialam do czynienia po skonczonej usludze windowala cene. Goraco polecam. Chlopaki wiedza w czym rzecz. www.24h-przeprowadzki.pl
Sylwia

Postprzez Wojtek » 29 mar 2012, 20:46

Witam serdecznie. Wlasnie dzis byl ten dzien. Poprostu masakra. Nie moglem uwierzyc ze az tyle rzeczy nazbieralem przez 1,5 roku w mieszkaniu. Zamowilem firme z forum 24h-przeprowadzki.pl i goscie byli niemozliwi. Nie dosc ze dwa dni wczesniej przywiezli mi kartony do spakowania, folie, tasmy i worki to jeszcze ta cena za tyle rzeczy. Do przewiezienia nie bylo daleko bo tylko 9 km ale duzo noszenia. Przyjechali przed czasem i myslelm ze zejdzie im to przynajmniej pol dnia jak kiedys gdy mialem troche mniej rzeczy do zabrania z biura i przyjechala "firma" ktora profesjonalnie swiadczy uslugi i nie winduje ceny wczesniej ustalonej przez telefon. Chlopaki byli zaje..... szybcy. Mieli odpowiednie wozki i pasy do noszenia sporych rzeczy. Wszystko zabezpieczone fachowo. Nic sie nie uszkodzilo. Z czystym sumieniem moge ich polecic bo naprawde zrobili kawal dobrej roboty. ;)
Wojtek

Reklamy są emitowane zgodnie z zasadami Google i nie są werifikowane przez forum-krakow.pl. Prosimy być ostrożnym i dokonać własnej oceny reklamowanego produktu.

Powrót do Pozostałe (z Krakowa)