T-Mobile na Rynku Głównym

Coś interesującego, bulwersującego wydarzyło się w Krakowie lub dotyczy Krakowa? Napisz o tym!

T-Mobile na Rynku Głównym

Postprzez kratis » 17 lis 2011, 16:30

Na krakowskim rynku rozstawiają scenę i sprzęt. Pytałem obsługę co konkretnie będzie się działo ale nie chcieli powiedzieć. Dowiedziałem się tylko, że dziś wieczorem T-Mobile przygotował jakąś wyjątkową niespodziankę. Wie ktoś coś więcej :?:
Załączniki
t-mobile-krakow-chyba-reklama.jpg
kratis

Reklamy są emitowane zgodnie z zasadami Google i nie są werifikowane przez forum-krakow.pl. Prosimy być ostrożnym i dokonać własnej oceny reklamowanego produktu.

Re: T-Mobile na Rynku Głównym

Postprzez nikita00 » 29 gru 2011, 20:51

Osobom, które czują że uwodzenie i flirt nie są ich mocną stroną polecam szkolenia z uwodzenia prowadzone przez Wyższą Szkołę Uwodzenia, Wywierania Wpływu i Rozwoju Wewnętrznego. Sama byłam u nich na szkoleniu, więc jest to szkoła sprawdzona, która prowadzi skuteczne kursy :) poza tym mają bardzo wysokie oceny wśród uczestników i pozytywne opinie. Moim zdaniem ich kursy są godne polecenia. Przed zajęciami byłam bardzo mało pewna siebie w relacjach z mężczyznami, a teraz wiele się zmieniło :) naprawdę polecam www.forum-krakow.pl/krakow-walentyki-14-luty-2012-pomysly-t835.html
nikita00

Powrót do Wydarzenia