Szkoły policealne w Krakowe - oblane egzaminy

szkoła podstawowa, gimnazjum, liceum, szkoła zawodowa, technikum, szkoła policealna w Krakowie

Szkoły policealne w Krakowe - oblane egzaminy

Postprzez evitta » 25 maja 2011, 08:54

Witam, wszystkich studentów :D
Poszukuję szkoły policealnej. Niestety nie zaliczę sesji, :? a rodzice nie dają mi spokoju.
Piszcie, majlujcie, smsujcie czekkkkkaaaaaaaam na opinie :twisted:
evitta

Reklamy są emitowane zgodnie z zasadami Google i nie są werifikowane przez forum-krakow.pl. Prosimy być ostrożnym i dokonać własnej oceny reklamowanego produktu.

Re: Szkoły policealne w Krakowe - oblane egzaminy

Postprzez myszka » 29 cze 2011, 15:23

witam wszystkich
pisze bo jestem ciekawa waszych opinii na temat tej nowej szkoły policealnej w Krakowie na ul. grodzkiej futura edukacja. Byłam tam i powiem, że jestem mile zaskoczona mają fajny sekretariat, sporo darmowych kierunków i materiały z zajęć są wysyłane po każdych zajęciach więc nie trzeba się nikogo o nie prosić :) super
myszka

Postprzez apollo » 03 lip 2011, 20:04

Hej, to spróbuj w AP EDUKACJA. :)
Ja tam chodzę od roku i jest całkiem dobrze. O tej nowej szkole nie słyszałem ale kiedyś byłem zapisany do Omegi. Tez była nową szkołą i nie polecam. :?
W nowych szkołach, zwykle nie ruszają wszystkie kierunki. Ja chciałem na mechanikę to zwodzili mnie do października, że ruszy i co ....lipa.
W końcu jestem na mechanice w AP Edukacja ale przez Omegę musiałem czekać rok!!! :evil:
Zadzwoń tam juz teraz, bo ostatnio słyszałem, że rekrutacja trwa do sierpnia?!
Mają kierunki płatne i bezpłatne zależy na co chcesz iść?
pozdrawiam
Maciek ;)
apollo

Postprzez Ktos » 30 lis 2011, 09:38

A co wiecie na tamat kursów?
Opłaca się? Był ktoś?
Ktos

Postprzez Bart599 » 31 sty 2012, 10:45

Kraków! Ap Edukacja. 155zł Promocja zamiast 195 zł
Zimowy nabór do końca lutego!

Chodzi o to, żeby kierunek wystartował i by było jak najtańsze czesne - im więcej chętnych tym niższa cena.

Po tym kierunku o pracę nie trudno!
Kierunek w systemie zaocznym co 2tyg sobota niedziela od 8-16

Nie zależy mi na polecaniu, ale o tym by osoby które myślą nad jakimś porządnym zawodem i umiejętnościami zamiast gnić na marnych studiach nic nie robiąc w weekend mogą zdobyć łatwo dodatkowe wykształcenie.

Jeśli chcesz mnie zgłosić jako polecający to wystarczy podać w sekretariacie, że Bartosz Klimek polecił mi kierunek, ale mam to gdzieś czy to zrobisz ;P Po prostu bardzo chcę by kierunek ruszył bo to świetna sprawa potrafić czarować sprzętem elektronicznym ;) Osobiście jestem muzykiem i chcę potrafić naprawiać swój sprzęt muzyczny a nie bulić ogromne kwoty komuś kto kończył to co bym ja chciał ;/
Bart599

Postprzez Aga » 07 lut 2012, 15:38

Ktos napisał(a):A co wiecie na tamat kursów?
Opłaca się? Był ktoś?

Hej ja [color=#800000]polecam kursy w CEK Kraków na Westerplatte 1[/color], naprawde swietna placowka i mimo zapasci na rynku szkolen oni nadal trzymaja fason, z tego co wiem prowadza tez szkoly policealne i maja wysoka zdawalnosc egzaminow OKE!! :geek:
Aga

Postprzez Rolexx » 07 lut 2012, 15:49

evitta napisał(a):Witam, wszystkich studentów :D
Poszukuję szkoły policealnej. Niestety nie zaliczę sesji, :? a rodzice nie dają mi spokoju.

Hej, hej to dawaj do CEK-u na Westerplatte maja fajne promocje na czesne no i nabór do końca lutego !!!
Rolexx

Postprzez Marlon » 07 lut 2012, 15:59

Rolexx napisał(a):
evitta napisał(a):Witam, wszystkich studentów :D

Hej, hej to dawaj do CEK-u na Westerplatte maja fajne promocje na czesne no i nabór do końca lutego !!!

NOOOOOO, ja tez polecam ta szkole, fajna atmosfera ładne sekretarki :P, maja tez bardzo dobre warunki: komputery monitory LCD, przestronne sale, a dziewczyny na kosmetyce swoja pracownie. Naprawde warto w Kraku chyba nie ma lepszej szkoly tylko CEK, CEK, CEK!! ;)
Marlon

Postprzez Marek111 » 08 lut 2012, 13:34

Jeśli chcecie się uczyć w szkole policealnej w Krakowie to polecam GLOKERA. Jestem bardzo zadowolony ze szkoły, uważam że to był dobry wybór. Jest tam zawsze miłą atmosfera, obsługa w sekretariacie bezproblemowa, przy zapisach dostałem mały upominek :D . Zajęcia są ciekawe, a w grupie mam na prawdę fajnych ludzi. Bez problemów zaliczyłem sesje egzaminacyjne. Chodzę na zajęcia bo chcę się czegoś nauczyć. Słyszałem różne opinie od znajomych którzy uczą się w innych szkołach i nie żałuję że wybrałem Glokera. Warto zajrzeć na stronę internetową http://www.gloker.edu.pl bo szkoła oferuje dużą liczbę kierunków! POLECAM!!!
Marek111

Postprzez Marysia » 08 lut 2012, 17:07

Ktos napisał(a):A co wiecie na tamat kursów?
Opłaca się? Był ktoś?

Ja też polecam Glokera. Robiłam tam kurs z Księgowości i jestem bardzo zadowolona. Zajęcia były dobrze przygotowane, miła atmosfera, bez problemów. Po kursie od razu znalazłam zatrudnienie, a to co się nauczyłam wykorzystuję w codziennej pracy. Dostałam wszystkie materiały i oczywiście zaświadczenie o ukończeniu szkolenia. Robiłam kurs w Krakowie na ul. Szlak 32 w weekendy ale są też popołudniowe. Teraz zastanawiam się czy nie zrobić w Glokerze jeszcze jakiegoś dodatkowego kursu. Z tego co wiem to oprócz kursów prowadzą szkoły policealne i mają nabór w LUTYM wiec jak jest ktoś zainteresowany to trzeba się śpieszyć!!!
Marysia

Postprzez Ania » 18 lut 2012, 13:44

Ja właśnie się zarejestrowałam na roczny kierunek "Księgowość i kadry", ciekawe czy go otworzą ;) Słyszał ktoś może jakieś opnie o tym kierunku lub uczęszczał na niego ?
Ania

Reklamy są emitowane zgodnie z zasadami Google i nie są werifikowane przez forum-krakow.pl. Prosimy być ostrożnym i dokonać własnej oceny reklamowanego produktu.

Powrót do Szkoła

Forum Mieszkanie

Popularne: