Sklep z herbatą.

Tylko sklepy z Krakowa. Co, gdzie kupić, jaki sklep najlepszy, podejście do klienta, okazje, wyprzedaże.

Sklep z herbatą.

Postprzez herbatka » 03 lis 2011, 10:03

Nasze sklepy powstały z myślą o ludziach ceniących sobie wyśmienity smak oraz odżywcze i zdrowotne właściwości. Cóż może być przecież lepszego po całym dniu pracy od filiżanki aromatycznego ciepłego napoju?

Stale poszerzany asortyment najwyższej jakości herbat i kaw z całą pewnością zadowoli zarówno smakoszy jak i tych którzy dopiero odkrywają wspaniały świat szlachetnych napojów.

Działamy na rynku internetowym od 2004 roku i od tego też czasu z powodzeniem współpracujemy z wieloma podmiotami.

Zapraszamy do odwiedzenia naszego sklepu na stronie internetowej.

www.krainaherbaty.pl
herbatka

Reklamy są emitowane zgodnie z zasadami Google i nie są werifikowane przez forum-krakow.pl. Prosimy być ostrożnym i dokonać własnej oceny reklamowanego produktu.

Re: Sklep z herbatą.

Postprzez Misiek1212 » 15 lis 2011, 10:56

Rzeczywiście znam ten sklep z herbatą. Bardzo ładny wygląd. Dobra obsługa. Całkiem przyzwoity wybrór. Ale w Krakowie mamy na floriańskiej herbaciarnie eherbata.pl. Niższe ceny i o wiele większy wybór.
Misiek1212

Re: Sklep z herbatą.

Postprzez Mery » 16 lis 2011, 12:44

Jestem miłośniczką herbaty. Piję ją właściwie hektolitrami. Głównie herbatkę zieloną i koniecznie liściastą. Sklep na Floriańskiej znam i jak mam czas zaglądam. A jak czasu nie mam, to zamawiam przez internet na http://www.time4tea.pl. :)
Mery

Powrót do Sklepy, Galerie Handlowe, Promocje