Rua Bonita ul. Śliczna Śródmieście (Gerium)

Rynek pierwotny, nowe domy, mieszkania, apartamenty, osiedla, deweloperzy, budowa w Krakowie i okolicy

Rua Bonita ul. Śliczna Śródmieście (Gerium)

Postprzez ruabonita » 18 lut 2011, 11:53

Rua Bonita czyli ulica Śliczna to wyjątkowy adres na mapie Krakowa. Niespełna 3 km od Rynku Głównego, w spokojniej, pełnej zieleni okolicy, powstają nowoczesne i komfortowe mieszkania w atrakcyjnej cenie.

http://www.ruabonita.pl/

Rua Bonita to idealne miejsce dla osób które pragną zamieszkać w zacisznej enklawie, a jednocześnie nie chcą rezygnować z bliskości i atrakcji jakie oferuje im centrum miasta. Zlokalizowana w urokliwym zakątku, w pobliżu ulic Mogilskiej i Meissnera, zapewniającymi doskonałą komunikację z każdą częścią miasta. Inwestycja połozona jest zaledwie 5 przystanków tramwajem od Rynku Głównego.

Dla pierwszych klientów:
- największy wybór mieszkań
- preferencyjna cena za m2
- pierwsza wpłata jedynie 5 %

Dostępne metraże od 22 do 100 m2

Ceny już od 5500 PLN/m2 brutto!!!
ruabonita

Reklamy są emitowane zgodnie z zasadami Google i nie są werifikowane przez forum-krakow.pl. Prosimy być ostrożnym i dokonać własnej oceny reklamowanego produktu.

Re: Rua Bonita ul. Śliczna Śródmieście (Gerium)

Postprzez egon » 04 mar 2011, 11:20

a gdzie dokładnie ma powstać ten budynek?
egon

Postprzez jk » 06 mar 2011, 10:16

prawie na samych torach kolejowych :) w miejscu gdzie kończy się ul. śliczna.
jk

Postprzez egon » 06 mar 2011, 13:35

czyli może być głośno, ktoś wie jak często są użytkowane te tory czy jak trasa na zakopane co kilka minut czy dwa razy dziednnie?? może ktoś z chałupnika (stoi tam blok prawie na torach) ma jakieś informacje? Interesowałęm się tam mieszkaniem ale wystraszyły mnie ceny, a pote zostały słabe ukłądy. Szukam czegoś w okolicy, ale albo tory albo autostrada. echh....
egon

Postprzez Japa » 07 mar 2011, 15:38

Z tego co mi wiadomo tymi torami prawie nic nie jeżdzi, prawie oznacza 1 skład towarowy dziennie.
Aczkolwiek tory są na tyle atrakcyjne że tamtędy może iść SKM

Miejsce jest fajne, byłem tam niedawno, sam przyznaję że zastanawiam się nad tą lokalizacją, no ale trzeba poczekać i zobaczyć rozkłady
Japa

Postprzez Duszek » 07 mar 2011, 18:10

Japa napisał(a):Z tego co mi wiadomo tymi torami prawie nic nie jeżdzi, prawie oznacza 1 skład towarowy dziennie.

Miejsce jest fajne, byłem tam niedawno, sam przyznaję że zastanawiam się nad tą lokalizacją, no ale trzeba poczekać i zobaczyć rozkłady

Miejsce w sam raz dla pasjonatów PKP , a tak poważnie uważam że trochę za blisko te tory są
Duszek

Postprzez jk » 07 mar 2011, 23:40

Japa napisał(a):Z tego co mi wiadomo tymi torami prawie nic nie jeżdzi, prawie oznacza 1 skład towarowy dziennie.

Japa, mam wrazenie, ze jestes przedstawicielem developera. Jaki jeden skład dziennie, mieszkam w tej okolicy i zapewniam Cie ze pociagi jezdżą znacznie częściej. Owszem, jest to jak dla mnie bardziej znosny dzwięk i ciągły hałas z np bardzo ruchliwej ulicy, ale nie można mącić ludziom w glowach, ze pociagi tamtedy prawie nie jeżdżą
jk

Postprzez egon » 08 mar 2011, 07:04

to jak jest? bo cena zachęcająca sporo niższa niż na chałupnika, w gancie i w instalu, układ mieszkania również mi odpowiada, ale nie wiem co z tym pociągiem. w sumie zgadzam się że nie stanowi uciążliwości jak ulica głośna, ale...

znam inne tory towarowe (znajomi mieszkają) na Bronowicach, i tam są maksymalnie 3 pociągi dziennie, chciałbym rzetelnej informacji jak często kursują tu. Ktoś wie gdzie takowej zasięgnąć?
egon

Postprzez jk » 08 mar 2011, 08:21

trzeba przyjść i posluchać. Wg mnie tak około 2 /godzine (uśredniając cały dzień)
jk

Postprzez rad » 09 mar 2011, 20:58

a mnie się podba, zwłaszcza relacja ceny do jakości i funkcjonalności. obok inwestycja ma ceny wyższe o kilka stówek, a to ta sama lokalizacja. jednak to jest śródmieście a nie jakiś prądnik. jakieś mankamenty mgą być. patrzę jak jestem w galerii na angel city i zastanawiam się jak tam można żyć i zapłacić 10 tyś/m2. z uwagi na to że szukam poważnie rozważę mieszkanie w tej inwestycji.
rad

Postprzez Japa » 09 mar 2011, 21:14

jk napisał(a):

Japa, mam wrazenie, ze jestes przedstawicielem developera. Jaki jeden skład dziennie, mieszkam w tej okolicy i zapewniam Cie ze pociagi jezdżą znacznie częściej. Owszem, jest to jak dla mnie bardziej znosny dzwięk i ciągły hałas z np bardzo ruchliwej ulicy, ale nie można mącić ludziom w glowach, ze pociagi tamtedy prawie nie jeżdżą

nie no, spoko jeśli uważasz że jestem przedstawicielem developera to proszę bardzo :)
Mi się tak wydawało że tam niewiele jeździ, te tory prowadzą do Płaszowa, przechodząc obok Plazy, tam jestem często (niedaleko) pracuję i powiem szczerze że jeszcze tam pociągu nie spotkałem, chyba że te tory gdzieś się rozchodzą :)
ps.
gdzie widzieliście rozkłady, bo ja na stronie nie widzę :)?
Japa

Postprzez MONA » 10 mar 2011, 21:34

a co to w ogóle za firma??? czy przez kogoś już sprawdzona??
MONA

Postprzez ruabonita » 23 mar 2011, 11:21

inwestycja jest realizowana prze spółkę GERIUM http://gerium.pl poprzez spółkę celową z wysokim kapitałem zakładowym, grunt nie ma obciążeń,

wkrótce zacznie działać strona internetowa http://www.ruabonita.pl, aktualnie można rezerwować mieszkania w biurze sprzedaży
ruabonita

Postprzez Japa » 24 mar 2011, 09:50

A jak to się ma do centrali w Portugali w świetle ostatnich problemów finansowych tego państwa?
Japa

Postprzez sasiad » 27 mar 2011, 21:29

nie ma rozkładów bo jeżdżą tam tylko składy towarowe omijając kraków główny. subiektywnie oceniam ruch na kilkanaście składów na dobę. mieszkam 200 m dalej niż budowane bloki więc hałas mi nie przeszkadza, ale zapewniam, że jest słyszalny bo pociągi często hamują tu przed światłami (sam przejazd nie byłby dokuczliwy).
sasiad

Reklamy są emitowane zgodnie z zasadami Google i nie są werifikowane przez forum-krakow.pl. Prosimy być ostrożnym i dokonać własnej oceny reklamowanego produktu.

Następna strona

Powrót do Inwestycje mieszkaniowe