zainteresowany napisał(a):Szukam kontaktu do osoby która zarezerwowała mieszkanie 100 m2, jeśli to jest możliwe, chętnie przy rezygnacji wejdę w jej prawa i obowiązki, jesli jest tu prosze o jakiś sygnał na forum. Niestety za długo się zastanawiałem...
eed napisał(a):Czy na "Rua Bonita"- "palują" teren wokoło palami antywodnymi -czy jak to się tam nazywa- ciekawe gdzie ta woda spłynie ?:) mam kolegę z działką i mówi że od zapalowania terenu woda stoi u nich na działkach... większa ulewa i....?
Japa napisał(a):Z tego co mi wiadomo tymi torami prawie nic nie jeżdzi, prawie oznacza 1 skład towarowy dziennie.
Aczkolwiek tory są na tyle atrakcyjne że tamtędy może iść SKM
Miejsce jest fajne, byłem tam niedawno, sam przyznaję że zastanawiam się nad tą lokalizacją, no ale trzeba poczekać i zobaczyć rozkłady
uChalupnika napisał(a):Japa napisał(a):Z tego co mi wiadomo tymi torami prawie nic nie jeżdzi, prawie oznacza 1 skład towarowy dziennie.
Miejsce jest fajne, byłem tam niedawno, sam przyznaję że zastanawiam się nad tą lokalizacją, no ale trzeba poczekać i zobaczyć rozkłady
No to źle CI wiadomo. Mieszkam przy ul. Chałupnika - inwestycja "Ogrody Chałupnika" (blok nieco oddalony od torów - nie ten na samych torach) i pociągi jeżdżą z częstotliwością kilku na godzinę - w różnych porach różnie, ale zawsze min 1 na godzinę jest. I mimo że jestem w odległości od torów przynajmniej dwukrotnie większej niż Rua Bonita, to jednak PKP jest dla mnie uciążliwe.
gregoriewicz napisał(a):uChalupnika napisał(a):Japa napisał(a):Z tego co mi wiadomo tymi torami prawie nic nie jeżdzi, prawie oznacza 1 skład towarowy dziennie.
No to źle CI wiadomo. Mieszkam przy ul. Chałupnika - inwestycja "Ogrody Chałupnika" (blok nieco oddalony od torów - nie ten na samych torach) i pociągi jeżdżą z częstotliwością kilku na godzinę - w różnych porach różnie, ale zawsze min 1 na godzinę jest. I mimo że jestem w odległości od torów przynajmniej dwukrotnie większej niż Rua Bonita, to jednak PKP jest dla mnie uciążliwe.
no tak to już jest, że jednym będzie to przeszkadzać a innym nie. Ja aktualnie mieszkam na Kantora ( bliżej torów niż RuaBonita) i na pociągi nie zwracam uwagi do tego stopnia, że nie wiem nawet jak często kursują. Za to ruchliwej ulicy pod oknami bym nie zniósł.
Bardziej mnie martwią kretyńskie plany przebudowy skrzyżowania Śliczna/Meissnera http://arg.nazwa.pl/wp-content/uploads/ ... s-w1_1.pdf![]()
Jeśli ktoś dysponuje świeższymi informacjami na ten temat to bardzo bym prosił o podzielenie się nimi.
Powrót do Inwestycje mieszkaniowe