Rua Bonita ul. Śliczna Śródmieście (Gerium)

Rynek pierwotny, nowe domy, mieszkania, apartamenty, osiedla, deweloperzy, budowa w Krakowie i okolicy

Re: Rua Bonita ul. Śliczna Śródmieście (Gerium)

Postprzez zainteresowany » 23 lip 2011, 13:44

Szukam kontaktu do osoby która zarezerwowała mieszkanie 100 m2, jeśli to jest możliwe, chętnie przy rezygnacji wejdę w jej prawa i obowiązki :), jesli jest tu prosze o jakiś sygnał na forum. Niestety za długo się zastanawiałem...
zainteresowany

Reklamy są emitowane zgodnie z zasadami Google i nie są werifikowane przez forum-krakow.pl. Prosimy być ostrożnym i dokonać własnej oceny reklamowanego produktu.

Postprzez Gość » 26 lip 2011, 08:47

zainteresowany napisał(a):Szukam kontaktu do osoby która zarezerwowała mieszkanie 100 m2, jeśli to jest możliwe, chętnie przy rezygnacji wejdę w jej prawa i obowiązki :), jesli jest tu prosze o jakiś sygnał na forum. Niestety za długo się zastanawiałem...

Witam,
Największe 100-metrowe mieszkanie projektu jest w tym momencie zarezerwowane, jednak zapraszamy do kontaktu z Biurem Sprzedaży, ponieważ istnieje możliwość łączenia lokali mniejszych, w efekcie czego może powstać duże, przestronne i funkcjonalne mieszkanie. Nasi architekci chętnie doradzą, pomogą wybrać najbardziej optymalne rozwiązanie i wykonają projekt. Na tym etapie konstrukcji, jest jeszcze czas, aby do projektu wprowadzić zmiany i znaleźć rozwiązanie dostosowane do indywidualnych potrzeb klienta.

Biuro sprzedaży mieści się przy ul. Ślicznej 34.
Otwarte w tygodniu w godzinach 09:00 - 18:00, a w soboty od 10:00 - 14:00.
TEL: (12) 346-24-92, 357-68-35
EMAIL: biuro@ruabonita.pl
Pełna oferta sprzedaży pod adresem: http://www.ruabonita.pl
Gość

Postprzez zainteresowany » 29 lip 2011, 09:01

bardzo dziękuję, ale zależy mi tylko na tym mieszkaniu, konkretny rozkład, konkretne strony świata, żałuję ze nie ma takiego drugiego, ale cóż, wierze że nabywca odezwie się o ile nie zdecyduje się na umowę kupna.

Pozdrawiam
zainteresowany

Postprzez RuaB » 01 sie 2011, 12:41

Witamy serdecznie
Dział Sprzedaży Rua Bonita uprzejmie prosi Pana o kontakt, podanie namiarów drogą mailową lub odwiedziny na Ślicznej 34, chciałybyśmy się z Panem spotkać i porozmawiać o konkretnej nietypowej propozycji, która być może bardzo Pana zainteresuje.
Monika Knap, Marta Tur
m.knap@ruabonita.pl
12-346-24-92/ 668-226-454
RuaB

Postprzez eed » 17 sie 2011, 22:24

Czy na "Rua Bonita"- "palują" teren wokoło palami antywodnymi -czy jak to się tam nazywa- ciekawe gdzie ta woda spłynie ?:) mam kolegę z działką i mówi że od zapalowania terenu woda stoi u nich na działkach... większa ulewa i....?
eed

Postprzez marlon » 08 wrz 2011, 20:07

eed napisał(a):Czy na "Rua Bonita"- "palują" teren wokoło palami antywodnymi -czy jak to się tam nazywa- ciekawe gdzie ta woda spłynie ?:) mam kolegę z działką i mówi że od zapalowania terenu woda stoi u nich na działkach... większa ulewa i....?

i nic, obok stoją budynki z garażami podziemnymi i nic się nie dzieje, teraz na terenach zalewowych buduja w krk, i ludzie kupują, a tu sytuacja jest pod tym względem czysta...
marlon

Postprzez miriam » 20 paź 2011, 11:31

ktoś wie jak budowa? czy zaczęli już?
miriam

Postprzez lll » 29 paź 2011, 16:26

pytanie do kogoś, kto juz zakupił mieszkanie.. Na jaki upust mogliscie liczyc ?
lll

Postprzez Japa » 07 lis 2011, 21:51

swego czasu dawali max. 3%
Japa

Postprzez niezadowolony » 20 lis 2011, 20:51

no to i ja jestem niezadowolony :)
niezadowolony

Postprzez uChalupnika » 21 lis 2011, 13:28

Japa napisał(a):Z tego co mi wiadomo tymi torami prawie nic nie jeżdzi, prawie oznacza 1 skład towarowy dziennie.
Aczkolwiek tory są na tyle atrakcyjne że tamtędy może iść SKM

Miejsce jest fajne, byłem tam niedawno, sam przyznaję że zastanawiam się nad tą lokalizacją, no ale trzeba poczekać i zobaczyć rozkłady

No to źle CI wiadomo. Mieszkam przy ul. Chałupnika - inwestycja "Ogrody Chałupnika" (blok nieco oddalony od torów - nie ten na samych torach) i pociągi jeżdżą z częstotliwością kilku na godzinę - w różnych porach różnie, ale zawsze min 1 na godzinę jest. I mimo że jestem w odległości od torów przynajmniej dwukrotnie większej niż Rua Bonita, to jednak PKP jest dla mnie uciążliwe.
uChalupnika

Postprzez gregoriewicz » 28 lis 2011, 16:18

uChalupnika napisał(a):
Japa napisał(a):Z tego co mi wiadomo tymi torami prawie nic nie jeżdzi, prawie oznacza 1 skład towarowy dziennie.

Miejsce jest fajne, byłem tam niedawno, sam przyznaję że zastanawiam się nad tą lokalizacją, no ale trzeba poczekać i zobaczyć rozkłady

No to źle CI wiadomo. Mieszkam przy ul. Chałupnika - inwestycja "Ogrody Chałupnika" (blok nieco oddalony od torów - nie ten na samych torach) i pociągi jeżdżą z częstotliwością kilku na godzinę - w różnych porach różnie, ale zawsze min 1 na godzinę jest. I mimo że jestem w odległości od torów przynajmniej dwukrotnie większej niż Rua Bonita, to jednak PKP jest dla mnie uciążliwe.

no tak to już jest, że jednym będzie to przeszkadzać a innym nie. Ja aktualnie mieszkam na Kantora ( bliżej torów niż RuaBonita) i na pociągi nie zwracam uwagi do tego stopnia, że nie wiem nawet jak często kursują. Za to ruchliwej ulicy pod oknami bym nie zniósł.

Bardziej mnie martwią kretyńskie plany przebudowy skrzyżowania Śliczna/Meissnera http://arg.nazwa.pl/wp-content/uploads/ ... s-w1_1.pdf :?
Jeśli ktoś dysponuje świeższymi informacjami na ten temat to bardzo bym prosił o podzielenie się nimi.
gregoriewicz

Postprzez nomad » 29 lis 2011, 14:58

Zgadzam się że pociąg nie przeszkadza, widać konkurencja nie śpi :) co do planów przebudowy to nie bardzo umiem czytać te mapki, o co tam chodzi? gdzieś można znaleźć plany przebudowy tego miejsca? jakieś szczegóły? żywo jestem tym zainteresowany bo kupiłem w teraz mieszkanie w RB, a mieszkam w okolicy już ponad 15 lat. prosze o jakiegoś linka lub wytłumaczenie co tam się w głowie burzy...

gregoriewicz napisał(a):
uChalupnika napisał(a):

no tak to już jest, że jednym będzie to przeszkadzać a innym nie. Ja aktualnie mieszkam na Kantora ( bliżej torów niż RuaBonita) i na pociągi nie zwracam uwagi do tego stopnia, że nie wiem nawet jak często kursują. Za to ruchliwej ulicy pod oknami bym nie zniósł.

Bardziej mnie martwią kretyńskie plany przebudowy skrzyżowania Śliczna/Meissnera http://arg.nazwa.pl/wp-content/uploads/ ... s-w1_1.pdf :?
Jeśli ktoś dysponuje świeższymi informacjami na ten temat to bardzo bym prosił o podzielenie się nimi.
nomad

Postprzez dolomit » 26 gru 2011, 10:27

ktoś wie co się dzieje z tą przebudową? bo ktoś poświęcił chwilkę, wkleił mapkę, dość ciekawą, usprawni ona ruch w okolicy, i nie chce podać źródła tej wiadomości, a jako(przyszły) mieszkaniec Rua Bonita jestem tym żywo zainteresowany, dla zainteresowanych wklejam link do zdjęć z budowy http://www.ruabonita.pl/galeria/zdjecia-z-budowy
dolomit

Postprzez janko » 31 gru 2011, 20:49

linia kolejowa jest malo uciazliwa - mieszkam blisko niej (60 m) w zimie prawie nie slychac w lecie przy otwartych oknach kwestia przyzwyczajenia, mi kompletnie nie przeszkadza
natomiast dziwi mnie ze nikt nie zwaraca uwagi ze bedzie tak gesta zabudowa na takiej malej dzialce
masakra
betonowisko, mrowkowce niczym w PRL-u choc tam były wieksze odleglosci miedzy budynkami
gorzej niz na slicznej
janko

Reklamy są emitowane zgodnie z zasadami Google i nie są werifikowane przez forum-krakow.pl. Prosimy być ostrożnym i dokonać własnej oceny reklamowanego produktu.

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Inwestycje mieszkaniowe