(52,77 mkw).
BARDZO ATRAKCYJNA CENA !!!
Więcej informacji pod tel. 505 443 859 lub tel. 501 568 712

Mateusz napisał(a):dogodne płatności transzach !
ola29 napisał(a):Mateusz napisał(a):dogodne płatności transzach !
czy ktoś może rozwinąć temat tej przebudowy w okolicach ślicznej, meissnera? to pozwoliłoby na kapitalne odkorkowanie okolicy i mega usprawni ruch. prosze o podanie źródła tych rewelacji/
Japa napisał(a):jk napisał(a):Japa napisał(a):Z tego co mi wiadomo tymi torami prawie nic nie jeżdzi, prawie oznacza 1 skład towarowy dziennie.
Aczkolwiek tory są na tyle atrakcyjne że tamtędy może iść SKM
Miejsce jest fajne, byłem tam niedawno, sam przyznaję że zastanawiam się nad tą lokalizacją, no ale trzeba poczekać i zobaczyć rozkłady
Japa, mam wrazenie, ze jestes przedstawicielem developera. Jaki jeden skład dziennie, mieszkam w tej okolicy i zapewniam Cie ze pociagi jezdżą znacznie częściej. Owszem, jest to jak dla mnie bardziej znosny dzwięk i ciągły hałas z np bardzo ruchliwej ulicy, ale nie można mącić ludziom w glowach, ze pociagi tamtedy prawie nie jeżdżą
nie no, spoko jeśli uważasz że jestem przedstawicielem developera to proszę bardzo
Mi się tak wydawało że tam niewiele jeździ, te tory prowadzą do Płaszowa, przechodząc obok Plazy, tam jestem często (niedaleko) pracuję i powiem szczerze że jeszcze tam pociągu nie spotkałem, chyba że te tory gdzieś się rozchodzą
ps.
gdzie widzieliście rozkłady, bo ja na stronie nie widzę?
spinka napisał(a):No i co tam na ślicznej?Byłam niedawno w biurze i z tego co się orientuję, sprzedaż idzie dość niemrawo. Mieszkań jest sporo, zwłaszcza wiekszych. Ceny też już nie tak zachęcające jak na początku, ale to niestety norma
Natomiast jak widzę budowa idzie bardzo prężnie.
zastanawiam się czy (i w ogóle) dojdzie do realizacji budynku nr 2 (minus - będzie blizej torów). Nie zwróciłam uwagi na linię wysokiego napięcia - czy ktos mi może podpowiedzieć w jakiej odległości od budynków się znajduje?
Powrót do Inwestycje mieszkaniowe