Parkowanie w Krakowie [problemy, darmowe parkingi]

Drogi, mosty, estakady, węzły drogowe - budowa, remonty, planowane inwestycje.

Parkowanie w Krakowie [problemy, darmowe parkingi]

Postprzez kefir » 15 sty 2010, 22:21

zaparkowałem o 10 na parkingu na staromostowej koło urzędu geodezji w Krakowie...

o 12, po wyjściu z biura okazało się, że pacan jeżdżący ceglastym BMW o numerze rozpoczynającym się na SZY zastawił mi wyjazd.

trąbię... nic
za wycieraczką ma numer - dzwonię - nie ma takiego numeru
trąbię - nic
dzwonię na straż miejską - nic nie zrobią - ruchu nie blokuje i blokady na kole nie będzie, lawety nie będzie, zdjęcia nie będzie, policja ma mi pomóc go namierzyć dzwonię na policję 997, jakimś cudem są już po 25 minutach!!! mandatu nie będzie, bo jak przyjdzie a policji nie będzie, to wyrzuci i się wyłga i tak minęły prawie 2h w nerwach i tracąc czas w krakowie

przed 14 ktoś inny odjechał i udało mi się wysmyknąć z pułapki parkingowej jak w cyrku

ludzie są bezkarni i głupi, uważam, że nie wszyscy w społeczeństwie zasługują na miano obywateli, którzy mają pełne prawa do życia i tym bardziej jazdy autem.

Też tak mieliście w centrum Krakowa?
kefir

Reklamy są emitowane zgodnie z zasadami Google i nie są werifikowane przez forum-krakow.pl. Prosimy być ostrożnym i dokonać własnej oceny reklamowanego produktu.

Re: Parkowanie w Krakowie [problemy, darmowe parkingi]

Postprzez bruce82 » 15 sty 2010, 23:28

To się nazywa pech. Nauka cierpliwości ;) Szkoda było tyle nerwów i czasu. Na następny raz bierz ze sobą fajną książkę i poczytaj w aucie.

To co przeszedłeś to mały pikuś. Kiedyś zrobiłem sobie postój pod karczmą Janosika i gdy z niej wyszedłem miałem gwoździem przejechaną całą boczną karoserię. I to nie tylko ja, inne samochody również.

Koszt czyjejś mega-głupoty: 800zl, oczywiście z mojej kieszeni
bruce82

Powrót do Infrastruktura drogowa