Osiedle Pod Dębami / ul. Białoruska (ABM Investments)

Rynek pierwotny, nowe domy, mieszkania, apartamenty, osiedla, deweloperzy, budowa w Krakowie i okolicy

Osiedle Pod Dębami / ul. Białoruska (ABM Investments)

Postprzez krokus » 17 sty 2011, 09:24

Osiedle Pod Dębami w Krakowie

Inwestor: ABM Investments
Projektant:
Miejsce: ul. Białoruska, Wola Duchacka
Czas realizacji: Budynek A: IV kwartał 2012r. Budynek B: IV kwartał 2012r. Budynek C: II kwartał 2012r.
Budynek D: II kwartał 2012r. Budynek E: II kwartał 2012r.

Przy ul. Białoruskiej powstanie 5 budynków wielorodzinnych. Mieszkania dostępne w metrażach od 36 do 97m2.

Ceny mieszkań, Wasze opinie?
krokus

Reklamy są emitowane zgodnie z zasadami Google i nie są werifikowane przez forum-krakow.pl. Prosimy być ostrożnym i dokonać własnej oceny reklamowanego produktu.

Re: Osiedle Pod Dębami / ul. Białoruska (ABM Investments)

Postprzez gosciu » 11 paź 2011, 22:47

ceny mieszkań to jakiś kosmos, 7000 za metr, na zablociu mozna w tej cenie kupic mieszkanie.widac po ilosci sprzedanych mieszkan ze male zainteresowanie, 100 m dalej na klonowica mieszkania tansze o 1000 na metrze ..hehe
gosciu

Postprzez ja » 22 gru 2011, 01:43

nie porównuj tych inwestycji.. bo to śmieszne:D
ja

Postprzez pioter » 04 sty 2012, 23:00

śmieszny/a to ty jesteś, czym to niby różnią się owe inwestycje?? widziałem na żywo budynki na białoruskiej i widziałem budynek na halszki wawel service(na klonowica będzie jeszcze ładniejszy budynek i lepszy standard)czy z jakiegoś innego materiału będzie budowany? no chyba że drewniane okna są warte 100 tys bo taka jest różnica w cenie między takimi samymi metrażami. NONSENS!!! :lol:
pioter

Powrót do Inwestycje mieszkaniowe