Nocleg w centrum Krakowa

hotele, pensjonaty, prywatne stancje, noclegi, gdzie wygodnie i tanio przenocować w Krakowie

Nocleg w centrum Krakowa

Postprzez Domin » 17 sie 2010, 07:29

Witam Forumowiczów, potrzebuję Waszej pomocy - w ten weekend chcę wybrać się do Krakowa, pozwiedzać, przyjemnie spędzić czas. Z racji na to, że zostanę tam na trzy dni, poszukuję dobrego noclegu. Kolega opowiadał mi, iż spał kiedyś w hotelu w centrum, prawdopodobnie na ostatnim piętrze, ze znakomitym widokiem właśnie na panoramę centrum i miał do dyspozycji tam m.in.: basen, saunę i.t.p za niezwykle przystępną cenę (70-80 od osoby - ponieważ była to promocja weekendowa czy też studencka). Czy Ktoś z Forumowiczów zna może to miejsce, bo mój znajomy niestety nie pamięta na jakiej ulicy to było, dokładnie w którym miejscu. Czy prócz tego tematu, możecie zaproponować równie przyjemne i przystępne warunki noclegu w centrum? Bardzo Was proszę o pomoc i pozdrawiam serdecznie!
Domin

Reklamy są emitowane zgodnie z zasadami Google i nie są werifikowane przez forum-krakow.pl. Prosimy być ostrożnym i dokonać własnej oceny reklamowanego produktu.

Re: Nocleg w centrum Krakowa

Postprzez AlicjaJ » 15 paź 2010, 10:54

To już pewnie nieaktualne, ale chciałam wszystkim polecić jedno miejsce - Old Town Hostel! Świetne miejsce, spałam tam kiedy miałam przyjemność odwiedzić Kraków w wakacje. Bardzo czysty, przytuli hostelik a do tego w samym centrum Krakowa. Polecam go Wam serdecznie :)
AlicjaJ

Postprzez bromba » 18 lut 2011, 15:40

Polecam apartamenty KrakowRentals.com
bromba

Postprzez Samira » 10 sty 2012, 12:50

A ja polecam Hostel Free :) O ile ktoś tu jeszcze zagląda. Przyzwoite warunki za odpowiednią cenę. Zaglądam tam w czasie zjazdów i zawsze jestem zadowolona. Zaliczyłam już w swojej karierze pare nieudanych noclegów w innych miejscach więc piszę, bo może ktoś uniknie tym sposobem miejsc niewartych polecenia. Pozdrawiam :D
Samira

Powrót do Noclegi