Nauka gry na gitarze w Krakowie

szkoła podstawowa, gimnazjum, liceum, szkoła zawodowa, technikum, szkoła policealna w Krakowie

Nauka gry na gitarze w Krakowie

Postprzez edyta72 » 08 sty 2011, 19:30

Gdzie w Krakowie jest tanio nauka gry na gitarze. Macie dobre opinie ? Czy są tani, jakie ceny?

Najlepiej jakby był ktoś z takich dzielnic jak Nowa Huta, Podgórze, Stare Miasto lub całe centrum Krakowa.

Proszę tutaj podać wasze opinie i adres tej usługi lub telefon.
Kraków to moje miasto, bo w Krakowie urosłam jak ciasto. :)
edyta72

Reklamy są emitowane zgodnie z zasadami Google i nie są werifikowane przez forum-krakow.pl. Prosimy być ostrożnym i dokonać własnej oceny reklamowanego produktu.

Re: Nauka gry na gitarze w Krakowie

Postprzez geres » 17 sty 2011, 15:11

Najlepsza szkoła w Krakowie to Centrum Gitarowe Lucky Greg. Chodze do nich juz drugi rok. Ale jak sie zpiszesz to rób wszystko aby chodzić do właściciela a nie do jakiegoś instruktora. Facet naprawdę zna sie na robocie, jak Ci będzie zależało. Połamania strun!
geres

Postprzez margot » 16 mar 2011, 16:59

potwierdzam...byłam już w kilku ośrodkach w Krakowie, kilku nauczycieli mnie juz prowadziło i zawsze rezygnowałam. Dochodziło do takiej sytuacji, że po pewnym czasie nie mieli juz co ze mną robić. Od września chodze do Centrum Lucky Greg i jest ok. Potwierdzam, że dobrze sie jest dostac do p. Grzegorza, ale z tego co słyszałam to instruktorzy, którzy tam pracują są tez niczego sobie. Cena za jakość.
margot

Postprzez luka » 03 maja 2011, 15:51

też tam chodziłem prawie 3 lata. klasyki nauczyłem sie jak w szkole muzyczne. potwierdzam, że jest to dobry ośrodek.
luka

Postprzez jaskola » 24 sie 2011, 16:48

Najgorsze jest to, że zanim trafisz do dobrej szkoły to naprawde nie wiadomo co wybrać. Wpisujesz w wyszukiwarkę i wychodzą Ci oferty gdzie uczy jakiś chłopczyk za piętnaście czy dwadzieścia zeta. To jakaś pomyłka, same śmieci. Polecam wszystkim szukającym tak jak moi poprzednicy Centrum gitarowe lucky greg. Ja jestem zadowolony.
jaskola

Postprzez Gość » 08 wrz 2011, 16:43

Chodzę do szkoły gitarowej Tryton, jestem bardzo zadowolona. Nauczyciel od elektrycznej gitary jest naprawdę dobry. Na klasycznej też uczy. Brałam lekcje u innych ale nie byłam zadowolona. Nauka na wysokim poziomie, i godzina to 60 min
Gość

Postprzez ja » 08 wrz 2011, 16:44

Chodzę do szkoły gitarowej Tryton, jestem bardzo zadowolona. Nauczyciel od elektrycznej gitary jest naprawdę dobry. Na klasycznej też uczy. Brałam lekcje u innych ale nie byłam zadowolona. Nauka na wysokim poziomie, i godzina to 60 min
ja

Postprzez tomekprze » 15 wrz 2011, 13:48

A ja polecam lekcje u siebie!
I nie jestem tym chłopczykiem: "Wpisujesz w wyszukiwarkę i wychodzą Ci oferty gdzie uczy jakiś chłopczyk za piętnaście czy dwadzieścia zeta. To jakaś pomyłka".
Moje ogłoszenie i informacje o mnie znajdziecie tutaj.
Co do szkół to różnie z nimi bywa. Ja np. wiem, że w Krakowskiej Szkole Jazzu zmarnowałem sporo czasu a i forsy jeszcze więcej. Jak na te pieniądze działa to naprawdę słabo. Jeśli Lucky Greg działa fajnie to cieszy mnie to. W domach kultury, jako, że tam pracuję jest masówka straszna i jeśli masz np. 8godz. non stop bez żadnej przerwy to na jakość nie ma co liczyć. Ciekawe kiedy się to zmieni...?
Dobry nauczyciel indywidualny na tym poziomie nauczania jest wstanie dać to samo co dobra szkoła. Uważam iż rzeczą co najmniej tak samo ważną jest kwestia motywacji i determinacji ucznia.
Więcej w domu ćwiczycie czy siedzicie przed kompem?
POWODZENIA!
tomekprze

Postprzez kapitanspeed » 19 wrz 2011, 14:26

Bardzo dużo racji w twoim poście tomekprze. Szczególnie jeśli chodzi o krakowską Szkołę Jazzu. To naprawdę zmarnowany czas. Byłem w tej szkole jakis czas, ale nie spełniła moich oczekiwań a pieniądzy, które tam zostawiłem żałuję do dzisiaj. Ale do ofert w necie to trzeba mieć cholerna cierpliwość :evil:
Kiedyś przez przypadek na koncercie ktoś polecił mi Lucky Greg. Nie chodze do nich na stałe lekcje tylko na konsultację. Super. Bluesa mają żyletę. Zreszta za stary jestem na naukę.
kapitanspeed

Postprzez katarzyna » 05 paź 2011, 15:30

Posłałam do Szkoły Lucky Greg mojego pięcioletniego syna. Z początku miałam dużo wątpliwości, ale teraz ich już nie mam. Fantastyczne podejście do dziecka, wykwalifikowana kadra (również pod względem pedagogicznym, sama sprawdziłam :) ) a dziecko chce chodzić i gra! Naprawdę gra! Polecam wątpiącym mamuśkom :) Kasia
katarzyna

Postprzez lespaulgibson » 02 sty 2012, 17:29

Zdecydowanie podpisuje się pod postami kolegów. Ciężka sprawa z tymi pożal sie Boże instruktorami. Albo bez kwalifikacji chcący uczyc akordów albo uczą tabulatur, czego każdy może sam się nauczyć. Fakt, że Centrum Gitarowe Lucky Greg to pełen profesjonalizm. Slale, interwały, superpozycje, akordy, przebiegi, Jazzówki, pentatoniki, techniki tego wszystkiego nauczyłem się u nich. A Grześka Łuckiego jako instruktora naprawde polecam!
lespaulgibson

Postprzez Magda » 28 mar 2012, 15:44

Witam. Ja tez jestem mamą 9-cio letniego chłopca, który uczęszcza do Centrum Gitarowego Lucky Greg. Z początku byłam zdystansowana do tego w jaki sposób prowadzi sie tam lekcje, zaznaczę, że wraz z synem jestem tam na każdej lekcji. Wydawało mi się, że zbyt rygorystycznie instruktor podchodził do mojego dziecka, był zbyt wymagający i za bardzo konsekwentny. Teraz jednak widze, że gdyby nie ta dyscyplina pracy zapał syna wystygł by po miesiącu. Syn jestet teraz po roku grania, chce chodzić a efekty są zadowalające. Podsumowywując polecam Centrum! Magda
Magda

Reklamy są emitowane zgodnie z zasadami Google i nie są werifikowane przez forum-krakow.pl. Prosimy być ostrożnym i dokonać własnej oceny reklamowanego produktu.

Powrót do Szkoła