Najlepszy krakowski serwis rabatowy?

Tylko sklepy z Krakowa. Co, gdzie kupić, jaki sklep najlepszy, podejście do klienta, okazje, wyprzedaże.

Najlepszy krakowski serwis rabatowy?

Postprzez Aria » 20 lip 2011, 17:18

Który z krakowskich serwisów promocyjnych jest najbardziej godny polecenia? Wymieńcie się swoimi doświadczeniami.
Ja miałam okazję skorzystać z usług Groupona i Grupera. W pierwszym wypadku czas oczekiwania na realizację usługi kosmetycznej wyniósł 5 tygodni. Natomiast w przypadku Grupera skorzystałam z promocji na następny dzień.
W obu przypadkach nie czułam się jak Klientka drugiej kategorii mimo że mówiono mi że w przypadku 50% rabatów tak właśnie może być. A jakie są Wasze odczucia?
Aria

Reklamy są emitowane zgodnie z zasadami Google i nie są werifikowane przez forum-krakow.pl. Prosimy być ostrożnym i dokonać własnej oceny reklamowanego produktu.

Re: Najlepszy krakowski serwis rabatowy?

Postprzez Kami7 » 21 lip 2011, 22:21

Czesc

Czesto korzystam z mydeala groupona i okazika. Zdarzyl mi sie jeden epizod gdzie opis nie byl precyzyjny i wynikla niemila sytuacja. Ale ogolnie to moge je polecic.

Pzdr
Kami7

Postprzez promena » 22 lip 2011, 09:17

Polecam wszystkim karte na plus http://www.kartanaplus.pl Mozna korzystac ze znizek nie placac przelewami a rabaty sa bardzo ciekawe
promena

Postprzez SalesManager » 23 lip 2011, 09:15

Portale tego typu rosną jak grzyby po deszczu. Dlaczego? Ponieważ zwęszyły łatwy duży pieniądz. Groupon, który jest liderem w branży, pobiera 40-60% opłat prowizyjnych od każdego sprzedanego produktu lub usługi. Przykład: Oferta opalania natryskowego która standardowo kosztuje przeciętnie 40 zł przeceniana jest co najmniej o 50% i kosztuje 20 zł. W końcowym rozliczeniu (prowizja Groupon, vat) firma otrzymuje około 8 zł.

EFEKT DLA KLIENTA:

NIE MIEJCIE ZŁUDZEŃ ŻE FIRMA OTRZYMUJĄCA 20% CENY USŁUGI WYKONA JĄ NA TAKIM SAMYM POZIOMIE JAK W CENIE STANDARDOWEJ. PRZYJĘCIE KLIENTA OCZYWIŚCIE WYGLĄDA TAK SAMO ALE CO DO JAKOŚCI NIE OSZUKUJMY SIĘ.

Znane są przypadki kombinacji i zamiany preparatów do zabiegu na tańsze i mniej prestiżowe i trzeba niestety mieć to na uwadze.
SalesManager

Postprzez Kira » 28 lip 2011, 14:06

Ludzi nie interesuje prowizja firmowa tylko rabat i za nim pędzą. Chcą spróbować rzeczy na które normalnie nie mogą sobie pozwolić. Myślę, że Groupon jest dobrym rozwiązaniem dla firm wchodzących na rynek. Szanujące się firmy nie potrzebują korzystać z ich usług ponieważ jest cała masa firm robiących to samo bez ponoszenia takich kosztów.
Kira

Postprzez hubercior7 » 17 paź 2011, 11:38

Mogę polecić stronęhttp://porownaj-onli...ndex.php/rabaty . Opisuje ona wady i zalety największych portali oferujących kupony i zniżki. tzn jakie możliwości prezentuje dany portal, wady i zalety oraz czego możemy się spodziewać. Przydatne informacje, jeżeli weżmiemy pod uwagę stale rosnące ilość portali w sieci, oferujących kupony i zniżki oraz jeżeli chcemy z początku wyeliminować ewentualne problemy.
hubercior7

Postprzez skajplotek7 » 19 sty 2012, 11:00

Jedną z coraz częściej pojawiających się fenomenów na rynku handlu online kuponami rabatowymi to agregatory zakupowe jak np.coupony.pl, łączące ofertę wielu portali kuponowych. Dzięki temu mamy wgląd w ofertę kuponową w jednym miejscu. Ciekawy pomysł. Ciekawe jak się będzie rozwijał z upływem czasu.
skajplotek7

Reklamy są emitowane zgodnie z zasadami Google i nie są werifikowane przez forum-krakow.pl. Prosimy być ostrożnym i dokonać własnej oceny reklamowanego produktu.

Powrót do Sklepy, Galerie Handlowe, Promocje

Forum Mieszkanie

Popularne: