Najlepsze miejsce na randkę w Krakowie

Gdzie sie wybrać? Ciekawe miejsca do zwiedzania nocą i w dzień, dla dzieci, na zdjęcia, randkę, spacer.

Najlepsze miejsce na randkę w Krakowie

Postprzez krokus » 15 sty 2011, 23:49

Gdzie najlepiej w Krakowie iść na randkę ?

Są jakieś miejsca pełne uroku, czarujące i intymne do spotkania we dwoje z ukochaną ? Myślałem np. o Starówce, ale to miejsce już chyba oklepane i za tłoczno tam jest, szczególnie jak w Krakowie są plagi turystów z Anglii i wykrzykują.
krokus

Reklamy są emitowane zgodnie z zasadami Google i nie są werifikowane przez forum-krakow.pl. Prosimy być ostrożnym i dokonać własnej oceny reklamowanego produktu.

Re: Najlepsze miejsce na randkę w Krakowie

Postprzez anitalorek » 18 sty 2011, 23:10

moja pierwsza i niezapomniana randka miała miejsce nad Wisłą, na bulwarach pod Wawelem, cicho spokojnie i kameralnie we dwoje w Krakowie, niezapomniane chwile mimo że dziś już mam ponad 30-tke to nadal to pamiętam :oops:
anitalorek

Postprzez krk » 31 maja 2011, 00:04

krokus... zapadnij się pod ziemię... obrażasz krakusów pisząc 'starówka', brzydzę się tego słowa! :?
krk

Postprzez radziwi » 23 sie 2011, 12:53

Ja lubię Kazimierz, jest klimatyczne i ma ten swój urok który potęguje fajny nastrój. Na randkę tam można się wybrać np. do Le scandale na placu nowym. Mają dobrą kuchnie :) Lubię ich Mohito i szarlotkę na ciepło z lodami:)
radziwi

Postprzez milaifi » 19 gru 2011, 09:09

Może chodzenie i zwiedzanie starych fortec w krakowie? albo po prostu stary magiczny kazimierz:) najlepiej zainstalowac mobitripa i on wyszuka wszystkie fajne miejsca które warto odwiedzić. przy okazji na mapie sprawdzisz sobie czy sa daleko od siebie czy blisko, by nie zrobić zbyt wiele kilometrów. a jeśli zglodniejecie to zawsze można klinkąć gdzie zjeść? i wybrać coś co Ci odpowiada:)
milaifi

Postprzez magdamiko1991 » 13 sty 2012, 13:54

No a coś bardziej na spacer, a nie żeby posiedzieć? :)
magdamiko1991

Postprzez bronowianka » 18 lut 2012, 15:05

właśnie, gdzie jest starówka w Krakowie? ;P

na randkę polecam spacer - Młynówką Królewską, nad Rudawą albo na kopiec :)
bronowianka

Postprzez faralia » 27 lut 2012, 11:35

Ja lubię łazić po Kazimierzu i zapuszczac się w różne zaułki ;) Przy okazji można przypadkiem trafić na fajne knajpki :)
faralia

Postprzez bronowianka » 12 kwi 2012, 17:30

oj tak, Kazimierz ma klimat romantyczny taki:)
bronowianka

Reklamy są emitowane zgodnie z zasadami Google i nie są werifikowane przez forum-krakow.pl. Prosimy być ostrożnym i dokonać własnej oceny reklamowanego produktu.

Powrót do Ciekawe miejsca w Krakowie i okolicy