Najlepsza cukiernia w Krakowie

restauracje, puby, pizzerie, fast food, catering, bary, kluby, dyskoteki w Krakowie

Najlepsza cukiernia w Krakowie

Postprzez flavia » 18 sty 2010, 13:52

Witam,

chciałabym zamówić tort na urodziny mojej siostry, jednakże nie wiem która cukiernia byłaby najlepsza. Zależy mi na tym by cena była adekwatna do jakości. Czy macie w Krakowie swoje sprawdzone, godne polecenia cukiernie? Podzielcie się proszę opiniami bo chętnie zjem dobry tort.
flavia

Reklamy są emitowane zgodnie z zasadami Google i nie są werifikowane przez forum-krakow.pl. Prosimy być ostrożnym i dokonać własnej oceny reklamowanego produktu.

Re: Najlepsza cukiernia w Krakowie

Postprzez santa » 18 sty 2010, 14:06

dobre torty sa u bliklego na slawkowskiej. czy tanie to inna sprawa (zdaje sie, ze ostatnio placilem 4 dychy za maly), ale ja bylem zadowolony, podobnie jak i wszystkie osoby, ktore tymi tortami dotad obsluzylem były zadowolone :D
santa

Postprzez karolina11112 » 01 gru 2010, 17:53

polecam cukiernie Krakowskie Wypieki, stoiska w galerii kazimierz, w galerii krakowskiej, m1, torty mozna zamawiac 2-3 dni wcześniej, zawsze spełaniją oczekiwania, są dobre w smaku i przede wszystkim wyglądają rewelacyjnie. No i przede wszystkim ceny są tanie, a nie tak jak u Michalskich naprzykład, z tego co wiem to nowo otwarta cukiernia wiec chcą pewnie zyskać klientów, ze mną im sie udało, na prawde polecam:)
karolina11112

Postprzez emzet » 08 sty 2011, 22:01

Cukiernia Krakowskie- rewelacja. Torty przepyszne! W życiu lepszych nie jadłam. A jakie ładne! Raz zamówiłam u nich tort i wszyscy na imprezie byli zachwyceni! Z czystym sercem polecam każdemu!
emzet

Postprzez asiam » 05 lut 2011, 12:28

Ja polecam cukiernię Krakowskie Wypieki - stoisko w Galerii Krakowskiej. Zamawiałam tam tort urodzinowy dla mamy (o smaku cappuccino). Był on bardzo ładnie udekorowany (można sobie wybrać dekorację z albumu i faktycznie wykonanie nic a nic nie odbiega od tego na zdjęciu), no i przede wszystkim był wyśmienity w smaku. Naprawdę warto !!! Szczerze polecam !!
asiam

Postprzez chococoffe » 24 maja 2011, 17:43

takie informacje można łatwo znaleźć na różnych stronkach z recenzjami restauracji, pubów, kawiarni itd. ja czasem szukam na portalu forum-krakow - wybiera się miasto "Kraków" i są uwzględniane miejsca tylko w Krk;)
chococoffe

Postprzez Madalena » 15 lip 2011, 11:54

Osobiście uważam, że najlepszą cukiernią jest cukiernia Roberta Jastrzębskiego. Torty powalają smakiem, nie mozna się im oprzec, mają również najlepsze wafle z czekoladą na świecie, czuc prawdziwy smak, a najlepsze jest to, że jest tam na prawdę tanio, patrzac na ecny innych cukierni :)
Madalena

Postprzez funforfan » 21 paź 2011, 18:13

Madalena napisał(a):Osobiście uważam, że najlepszą cukiernią jest cukiernia Roberta Jastrzębskiego. Torty powalają smakiem, nie mozna się im oprzec, mają również najlepsze wafle z czekoladą na świecie, czuc prawdziwy smak, a najlepsze jest to, że jest tam na prawdę tanio, patrzac na ecny innych cukierni :)

Potwierdzam. Zamawialiśmy tam tort weselny i od tej pory często zamawiamy ciasta po prostu do domu. Smak - REWELACYJNY a już z "wielu pieców jadłem". Wyroby przepyszne, wg mnie w Krakowie najlepsze. Porównać można z niektórymi wyrobami z "Kandulskiego" z Poznania. Nie rozumiem tylko 1 sprawy: dlaczego nie mają cukierni z wyrobami tylko pracownie (na ul.Młyńskiej)? gdyby była cukiernia pewnie kilka razy w tygodniu bym tam robił zakupy. Ceny ok. Polecam
funforfan

Postprzez Gość » 08 lis 2011, 13:05

Przylaczam sie do uznania dla cukierni Roberta Jastrzebskiego napwade rewelacja.
Gość

Postprzez k4tey » 14 lis 2011, 09:18

Również lubię wypieki Roberta Jastrzębskiego. Są niesamowite, Poza tym smakują mi wyroby z cukierni Krakowskie Wypieki
http://www.okazje.info.pl/ceny/clearasil/
k4tey

Postprzez nikita00 » 29 gru 2011, 20:49

Dla osób, które poszukują skutecznego i sprawdzonego kursu uwodzenia mam pewną wskazówkę odnośnie Wyższej Szkoły Uwodzenia, Wywierania Wpływu i Rozwoju Wewnętrznego. Byłam u nich na szkoleniu Alpha Female i jestem pod wielkim wrażeniem ich pracy. Są w każdym calu profesjonalni, wszystkie pozytywne opinie i wysokie oceny są zgodne z prawdą. Jeśli więc zastanawiacie się nad wyborem szkoły, to śmiało możecie wybrać właśnie tę :) mają szereg różnych szkoleń i na pewno każdy z was coś dla siebie znajdzie :) polecam www.forum-krakow.pl/krakow-walentyki-14-luty-2012-pomysly-t835.html
nikita00

Pomoc w zwiedzaniu Krakowa

Postprzez Becia » 14 sty 2012, 18:51

Mam na imię Beata. Chętnie pomogę Ci w zwiedzaniu Krakowa. Tylko poważne oferty - NIE OFERUJĘ USŁUG EROTYCZNYCH ANI SEKSUALNYCH! Pełna dyspozycyjność po wcześniejszym ustaleniu terminu. Proszę dzwonić w godzinach 11:00 - 19:00, numer telefonu: +48 534 171 249.
Becia

Postprzez degusto » 05 mar 2012, 11:11

Jeśli chodzi o torty i smak to śmiało mogę polecić Cukiernie Iwona. Ja znalazłam ich na internecie http://www.cukierniaiwona.pl i bez polecenia zaryzykowałam. Byłam bardzo zadowolona. Tort taki jak chciałam a w smaku naprawdę dobry bo tez sobie wybrałam go sama - CZARNY LAS :)
degusto

Reklamy są emitowane zgodnie z zasadami Google i nie są werifikowane przez forum-krakow.pl. Prosimy być ostrożnym i dokonać własnej oceny reklamowanego produktu.

Powrót do Zjedz i zabaw sie