Millenia Fort Etap VII / Kliny (Wawel Service)

Rynek pierwotny, nowe domy, mieszkania, apartamenty, osiedla, deweloperzy, budowa w Krakowie i okolicy

Millenia Fort Etap VII / Kliny (Wawel Service)

Postprzez krokus » 28 sty 2010, 00:36

Obrazek

Przygotowujemy się do rozpoczęcia kolejnego etapu osiedla Millenia Fort przy ulicy Borkowskiej w Krakowie.

Już wkrótce zaprezentujemy projekt inwestycji.

Millenia Fort Etap VII to kolejny krok do harmonijnej rozbudowy cieszącego się dużym zainteresowaniem osiedla przy ul. Borkowskiej. W ramach realizacji kompleksu powstaną 3 czterokondygnacyjne budynki mieszkalne oraz \Klinika na Klinach

Budynki tworzyć będą w swym wzajemnym układzie kwartały zabudowy ograniczając tym samym wewnętrzne dziedzińce wypełnione zielenią. Przemyślany układ ciągów spacerowych, place zabaw dla dzieci i wydzielone ogródki, przyległe do mieszkań usytuowanych na parterze, zaprojektowane zostały tak aby mieszkało się tutaj bezpiecznie i komfortowo. Zastosowane przy projektowaniu elewacji plastyczne środki wyrazu, takie jak chociażby połączenie klasycznych tynków i szkła, czy zastosowanie kolorowych balustrad o barwach czerwieni i pomarańczu, powodują, że będzie to estetyczne i miłe dla oka osiedle.

Projektując budynki mieszkalne nie zapomniano również o posiadaczach samochodów – przewidziano w nich wielostanowiskowe garaże podziemne.

* Termin realizacji : 2011/2012

* Wszystkie mieszkania dostępne w programie "Rodzina na Swoim" Cena 4499zł.
krokus

Reklamy są emitowane zgodnie z zasadami Google i nie są werifikowane przez forum-krakow.pl. Prosimy być ostrożnym i dokonać własnej oceny reklamowanego produktu.

Re: Millenia Fort Etap VII / Kliny (Wawel Service)

Postprzez basik3 » 06 kwi 2010, 20:45

a gdzie ma stanąć i czym konkretnie będzie Klinika na Klinach? bo słyszałam, że to w ramach tego samego projektu.
basik3

Postprzez Kamila » 09 lip 2010, 20:09

Też słyszałam o tej Klinice. Moim zdaniem dobry pomysł bo infrastrukturę na Klinach mamy bardzo dobrą tylko takich gabinetów lekarskich i dentystycznych mi brakowało.
Jakby tam jakieś małe SPA zrobili to byłabym wniebowzięta :D
Gdzieś na którymś babskim portalu wdziałam projekt tej kliniki i wygląda naprawdę w porządku. Kolorami pasuje do tych bloków co mają powstać obok.
Może mój synek w końcu nie będzie się tak buntował przez wizytami u lekarza czy dentysty.Teraz nerwowo reaguje na komunistyczną przychodnię u teściów na osiedlu ;)
Kamila

Postprzez Slawek » 03 paź 2010, 08:30

Witam!

Czy z ktoś z Państwa zna już termin rozpoczecia budowy VII etapu osiedla przy ul. Borkowskiej?

Minął wrzesień i narazie cisza...

Pozdrawiam!
Slawek

Postprzez Maajaa » 11 lis 2010, 19:44

Byłam tam ostatnio i widziałam ogrodzony plac budowy, tablice wisiały więc jak na mój gust to już ruszyli. Nawet gdzieś artykuły o tym były, że już się buduje.
Maajaa

Postprzez usterkomen » 22 gru 2011, 02:46

Witam,
Działam na terenie Krakowa juz od 2 lat jako złota rączka. Zajmuje się drobnymi naprawami typu cieknący kran, spłuczka, zatkany zlew badź też umywalka.

Jeżeli masz gniazdko które wymaga wymiany lub przeniesienia w inne miejsce, lub chcesz zmienić żyrandol na nowy bądź też karnisz Ci odpada.

Znudził Cię juz kolor w twoim mieszkaniu zadzwoń to go przemaluje ułoże płytki w łazience. położę wykładzinę w sypialni, panele w korytarzu. naprawie sprzęt agd i zamontuje nową kabinę prysznicową lub wymienię pęknięty brodzik.

Złoże nową szafe która jest w częściach, wzmocnie starą która się kołysze i niedomyka. zawieszę obrazy, zegary, szafki.

Te i wiele innych drobnych napraw, usług które cieżko wykonać Tobie bez sprawdzonego i markowego sprzętu, wykonam po wcześniejszym uzgodnieniu i umówieniu się przez telefon pod nr 511 062 062
Szerszy zakres usług znajdziesz pod adresem strony www.usterkomen.pl
Pozdrawiam
USTERKOMEN
usterkomen

Postprzez Malwa » 22 lut 2012, 21:12

Kupiłam mieszkanie tam i czekam na odbiór.
Budowa poszła bardzo szybko.
Czy są tu jacyś moi przyszli sąsiedzi?
Malwa

Postprzez dorka » 29 lut 2012, 14:28

Hej, ja też czekam z niecierpliwoscią na odbior mieszkania w d1.
dorka

Postprzez spinka » 10 mar 2012, 19:29

Witam, zastanawiam się nad kupnem mieszkania w tej inwestycji, zwłaszcza, że cena mieszkań spadła w porównaniu z poprzednimi etapami.
Będę wdzieczna za wszelkie informacje (osiedle, dojazd, opłaty czynsz i reszta, czy trzeba wykupić miejsce parkingowe inp.) - może odezwie się ktoś, kto już kupił u nich mieszkanie.
Ponoć ten etap ma być już ostatni.
spinka

Reklamy są emitowane zgodnie z zasadami Google i nie są werifikowane przez forum-krakow.pl. Prosimy być ostrożnym i dokonać własnej oceny reklamowanego produktu.

Powrót do Inwestycje mieszkaniowe