Marketing w sieci- szkolenie EFS

Oferty pracy, szukam pracy, kursy, szkolenia, jak i gdzie szukać pracy. Kraków i pobliskie miejscowości. Życie w pracy, atmosfera.

Marketing w sieci- szkolenie EFS

Postprzez UrszulA » 01 wrz 2010, 10:20

Witam
Czy jest ktoś zainteresowany szkoleniem Marketing w sieci organizowanym przez WSE Tischnera?
http://tytan.wse.krakow.pl/MMMP/
Ja się zastanawiam, czy się nie zapisac na II edycję, a termin rekrutacji juz się kończy.
Warunki są zachęcające, 80 % ceny pokrywa UE, trzeba byc osoba zatrudnioną ze średnim wykształceniem.
Wybiera się ktos jeszcze? Z tego co słyszałam uczestnicy I edycji byli zadowoleni, więc może warto :D
UrszulA

Reklamy są emitowane zgodnie z zasadami Google i nie są werifikowane przez forum-krakow.pl. Prosimy być ostrożnym i dokonać własnej oceny reklamowanego produktu.

Re: Marketing w sieci- szkolenie EFS

Postprzez Krakoofka » 13 paź 2010, 11:22

do autorki wątku:
i jak - zapisałaś się w końcu? jeśli tak, to mogłabyś podzielić się wrażeniami? czy warto, jak jest, jaki poziom zajęć, uczestnicy i prowadzący? ... marketing sieciowy wydaje się być naprawdę interesującym tematem, no i przyszłościowym... zawzse to jakiś papierek więcej ;)

pytam, bo interesuje mnie to i zastanawiam się poważnie nad wzięciem udziału w kolejnej edycji, ale przed podejmowaniem tego typu decyzji lubię się zawsze najpierw skonsultować z osobami, które przebyły jakieś szkolenia czy kursy... będę wdzięczna za wszelkie wpisy!

albo może ktoś inny z obecnych na forum brał udział w tej lub poprzedniej edycji?

dzięki wielkie z góry za odpowiedzi! :)
Krakoofka

Powrót do Rynek pracy, szkolenia