Kraków straż miejska :: wasza przygoda

Napady, kradzieże, wypadki w Krakowie. Kto i gdzie złamał prawo?

Kraków straż miejska :: wasza przygoda

Postprzez babinicz » 03 lut 2011, 14:43

Jakie mieliście przygody z krakowską strażą miejską? Jaki dostaliście wysoki mandat i za jakie przewinienie?

Jeśli chodzi o spotkanie trzeciego stopnia ze strażą miejską w Krakowie to jedyne co mnie spotkało to mandat za złe parkowanie, ale nie zapłaciłem i uległo przedawnieniu, bo już ponad 2 lata nic nie dostałem, widać niezły burdel tam mają.

---
praca, rekrutacja, komisariat straży miejskiej, patrol, kary, fotoradary, taryfikator mandatów
babinicz

Reklamy są emitowane zgodnie z zasadami Google i nie są werifikowane przez forum-krakow.pl. Prosimy być ostrożnym i dokonać własnej oceny reklamowanego produktu.

Re: Kraków straż miejska :: wasza przygoda

Postprzez Tom » 07 mar 2011, 11:09

Dzień dobry,Straż miejska potrafi tylko łapać staruszki które chodzą z nie zapiętym psem na smyczy który ledwo chodzi ze starości-byłem osobiście świadkiem biedna babcia tłumaczyła że ma 600 zł renty a i tak dostała mandat.CZEMU Strażnicy nie podejdą do grupy Łysoli siedzących na ławce i ,pijących i wyzywających przechodniów to proste bo się ich boją to widać jak takich ludzi obchodzą z daleka i jak to świadczy o nich szkoda tylko że oni nie czytają tego typu wiadomości bo może by coś do nich dotarło a robienie efektów dając mandat babci to ich priorytetowe zadania,a może za dużo władzy mają i to nie może a na pewno !!!!!!!!!!!
Tom

Postprzez gol » 22 mar 2011, 07:21

Tom napisał(a):Dzień dobry,Straż miejska potrafi tylko łapać staruszki które chodzą z nie zapiętym psem na smyczy który ledwo chodzi ze starości-byłem osobiście świadkiem biedna babcia tłumaczyła że ma 600 zł renty a i tak dostała mandat.CZEMU Strażnicy nie podejdą do grupy Łysoli siedzących na ławce i ,pijących i wyzywających przechodniów to proste bo się ich boją to widać jak takich ludzi obchodzą z daleka i jak to świadczy o nich szkoda tylko że oni nie czytają tego typu wiadomości bo może by coś do nich dotarło a robienie efektów dając mandat babci to ich priorytetowe zadania,a może za dużo władzy mają i to nie może a na pewno !!!!!!!!!!!

Zabolało bo się nie posprzątało??? Brudasie!!!
gol

Postprzez olivierr » 19 gru 2011, 22:48

Dla panów, którzy nie czują się pewnie w relacjach z kobietami, stresuje ich każdy kontakt z nimi polecam kursy uwodzenia w Wyższej Szkole Uwodzenia, Wywierania Wpływu i Rozwoju Wewnętrznego. Ja byłem tam na kursie Alpha Male i jestem niesamowicie zadowolony z efektów - stałem się bardziej pewny siebie i otwarty na każdy kontakt z kobietą, a uwodzenie stało się moją drugą naturą ;) jest to szkoła sprawdzona, mająca dobre opinie i pozytywne oceny, warto więc skorzystać ;) www.forum-krakow.pl/krakow-walentyki-14-luty-2012-pomysly-t835.html.
olivierr

Postprzez vnu » 05 sty 2012, 14:36

Jadąc do miasta zdazylo mi sie zapalic na przystanku autobusowym (nikt nie jest święty), dostałem mandat ale po moje dokumenty trzeba bylo podjechac do mnie do domu ok1500m, bylo by w porządku gdybysmy nie mieli na liczniku przeszło ponad 90 km\h w osiedlu (pracowalem w sluzbach technicznych dla miasta Krakowa dlatego wiem ze trzeba) bez niebieskich sygnałów na które trzeba mieć zezwolenie dyspozytora, to jescze nic, bo kiedy stalismy na przeciw moich sąsiadow (żule) wylewających szambo bezpośrednio na ulice (grozi wybadkiem w zimie) spotkalem sie z absolutnym brakiem zainteresowania (powiedzieli ze "za to nie zamykaja") więc ja się pytam po co oni są, czy tylko do łowienia mandatów z uczciwych ludzi?
vnu

Powrót do Kronika policyjna