Kraków sklep zoologiczny

Tylko sklepy z Krakowa. Co, gdzie kupić, jaki sklep najlepszy, podejście do klienta, okazje, wyprzedaże.

Kraków sklep zoologiczny

Postprzez krokus » 05 kwi 2010, 14:28

Sklepy zoologiczne w Krakowie ( ulica limanowskiego, nowa huta, galeria krakowska, m1, zakopiańska, kazimierza wielkiego, zakopiańska, carrefour, bonarka, centrum)

W tym również sklep akwarystyczny i terrarystyczny.

Najlepszy, dobry, tani, przystępne ceny, sprawdzony, profesjonalny sklep. Co, gdzie kupić? Wasze opinie:
krokus

Reklamy są emitowane zgodnie z zasadami Google i nie są werifikowane przez forum-krakow.pl. Prosimy być ostrożnym i dokonać własnej oceny reklamowanego produktu.

Re: Kraków sklep zoologiczny

Postprzez Ziutek » 22 kwi 2010, 10:48

A ja bardzo polecam, sklep zoologic http://sklep.zoologic.pl (co prawda sklep znajduje się w Skawinie, ale dowożą w całym Krakowie i w promieniu 50 km od Krakowa), kupuję u nich karmę dla psa od kliku lat, mają bardzo indywidualne podejście i super rabaty dla stałych klientów, a dowóz gratis już od 120 zł! :D
Ziutek

Postprzez Mirek » 29 gru 2010, 10:52

Ja polecam sklep Karusek na Żabińcu. Mają bardzo duży wybór towarów, a co dla mnie najwazniejsze - ogromny wybór uprzęży zaprzęgowych Manmata. Generalnie można tam znaleźć także produkty, których gdzie indziej nie ma.
Mirek

Postprzez OptykaKrakow » 20 sty 2011, 20:48

A jakie to produkty których nie można dostać nigdzie indziej? Bo generalnie rzecz biorąc,to do tej pory kupowałem jedynie w sklepach internetowych,więc zdradź tą różnicę między nimi:)
OptykaKrakow

Postprzez artur » 12 lut 2011, 00:38

Ziutek napisał(a):A ja bardzo polecam, sklep zoologic http://sklep.zoologic.pl (co prawda sklep znajduje się w Skawinie, ale dowożą w całym Krakowie i w promieniu 50 km od Krakowa), kupuję u nich karmę dla psa od kliku lat, mają bardzo indywidualne podejście i super rabaty dla stałych klientów, a dowóz gratis już od 120 zł! :D

Również korzystam z tej strony. Towary są dobre i nie droge.
Poza tym jak jesteś stałym klientem to inaczej na Ciebie patrzą:):)
artur

Postprzez daniel » 12 lut 2011, 01:16

Mirek napisał(a):Ja polecam sklep Karusek na Żabińcu. Mają bardzo duży wybór towarów, a co dla mnie najwazniejsze - ogromny wybór uprzęży zaprzęgowych Manmata. Generalnie można tam znaleźć także produkty, których gdzie indziej nie ma.

Zatanawiam się jakie produkty oni mają jakich nigdzie się nie dostanie :)
Powiedz Nam, bo nie tylko ja tu jestem ciekawy.
A ze stron internetowych ja korzystam i jest tak lepiej, bo w sklepie czasami nie ma tego co chcemy z powodu wyczerpania zapasów :) Żadko się ro zdaża ale jednak zdaża.
daniel

Postprzez Kasia » 16 kwi 2011, 16:09

Ja bardzo polecam nowo otwarty sklep na czarnowiejskiej obok wypożyczalni dvd. Mają naprawdę duży wybór i jest tanio:) a co najważniejsze można sobie u nich zamówić co się chce i to sprowadzają. I oczywiście godna polecenia obsługa(wytłumaczą, doradzą a nie wciskają)
Kasia

Postprzez Karusia » 16 kwi 2011, 16:17

byłam ostatnio w sklepie hau miau prze czarnowiejskiej w Krakowie. Bardzo fajny, duży. Bardzo sie ucieszyłam bo maja spory wybór ziółek dla gryzoni. Udfało mi się wynegocjować sporą zniżkę na zakupy i jeszcze zasypali mnie gratisami dla psa! Polecam!!!
Karusia

Postprzez RadekRuczaj » 12 lip 2011, 11:03

Niedawno "otworzył się" na nowo sklep zoologiczny przy Torfowej 1 na Ruczaju (za freszmarketem)- przejął go bardzo miły pan. W porównaniu do poprzedniego właściciela zaopatrzenie jest o niebo lepsze. Poza tym można zamówić coś, jeżeli nie ma w sklepie. Duży wór Puriny kupiłem parę złotych drożej niż w krakvecie i nie musiałem czekać na towar tydzień ;-). Można zamawiać przez neta chyba http://www.sklep-labrador.pl
Polecam.
RadekRuczaj

Postprzez pol » 20 wrz 2011, 19:53

ja polecam sklep zoologiczny panda ul.limanowskiego 18 co prawda akwarysyka zmniejszona przez remont ale mozna duzo dostac gosc którty prowadzi nie wciska kitu jest tech.wet. i zana sie prawie na wszystkim:) ryby zawsze zdrowe w przystępnych cenach sam wiele mnoży gryzonie z jedej hodowli sam ostatnio czekałem tydzień na szczura dambo ale sie opłacało moge go polecic dam rade gość co sprzedaje często daje duże upusty tylko trzeba się dogadać mój wujek kupuje u niego karme dla psa i bardzo go chwali i mówi że ceny są niskie pozdrawiam
pol

Postprzez gosia » 06 paź 2011, 09:43

Najlepszy sklep jest na Grota Roweckiego w tzw."białych domkach" - super zaopatrzenie, niskie ceny i baaardzo miła profesjonalna obsługa, polecam wszystkim
gosia

Postprzez krakusek123 » 07 lis 2011, 17:15

Witam. Zdecydowanie NIE polecam sklepu zoologicznego zlokalizowanego w galerii handlowej BONARKA. Poszedłem tam z zepsutym oświetleniem do akwarium firmy aquael jeszcze na gwarancji (w instrukcji było napisane, że gwarancja wynosi rok). Pani powiedziała mi, że wymiana jest niemożliwa bo oni dają na to tylko 6 miesięcy gwarancji - pytałem, czy na pewno a ona się upierała (to chyba była kierowniczka, w każdym razie jakaś bardziej władna, bo pani przy kasie właśnie jej się zapytała, ja oczywiście wcześniej zapytałem pani przy kasie). Odwróciłem się na pięcie. Napisałem maila do firmy aquael i opisałem całą sytuację - odpisali, że bez problemu mi oświetlenie wymienią, bo jest jeszcze na gwarancji (kupione 8 miesięcy wcześniej). Musiałem je jedynie wysłać na ich adres. A pani oszustka ze sklepu w BONARCE niech ma się z pyszna! NIE polecam sklepu KAKADU w BONARCE. Uważajcie na oszustów ze sklepu KAKADU w BONARCE.
krakusek123

Postprzez Zuza » 20 lis 2011, 11:47

Mogę polecić sklep na Wrocławskiej (obok Urzędu Marszałkowskiego). Mają niższe ceny, i sprowadzają na zamówienie produkty. Chyba też dowożą do domu duże worki z karmą. Można sobie pogadać. Mają ryby i dużo gryzoni - fajne króliki :)
Zuza

Postprzez osa » 02 mar 2012, 08:57

A ja ostatnio byłam na giełdzie elektronicznej na balickiej i tam jest stoisko zoologiczne. Kupiłam frisbee dla psa i się okazało że zapłaciłam mniej o 15zł niż w innym sklepie gdzie się pytałam.
Mają karmy, smaczki, zabawki, szelki, smycze coś dla kotów i gryzoni. Takie podstawowe rzeczy.
Dobra alternatywa w niedzielę dla sklepów w hipermarketach - bo zdecydowanie taniej.
osa

Postprzez higstom » 06 mar 2012, 11:00

:evil: A ja nie polecam sklepu zoologicznego w Tesco na Kapelance, niedosc ze drogo np za transporterek zapłaciłam 55zł ze zniżkA!!!!!!!!!! a taki sam znalazłam za 28 to jeszcze zamiast samca szczura notabene tak zestresowanego ze sie go przez tydzien nie dało dotknąc dostałam SAMICZKE W CIĄZY i teraz mam 12 szczurków.Na pytanie ze jest troche duzy ten szczyr na rzekome 5,5 ms Pan odpowiedział ze jest dobrze karmionyu.Wziełam bo mi btło zal zwierzaka ale to normalna zenada ze takie NIEKOMPETENTNE osoby tam pracuja.
higstom

Reklamy są emitowane zgodnie z zasadami Google i nie są werifikowane przez forum-krakow.pl. Prosimy być ostrożnym i dokonać własnej oceny reklamowanego produktu.

Następna strona

Powrót do Sklepy, Galerie Handlowe, Promocje