Kraków sklep muzyczny

Tylko sklepy z Krakowa. Co, gdzie kupić, jaki sklep najlepszy, podejście do klienta, okazje, wyprzedaże.

Kraków sklep muzyczny

Postprzez krokus » 05 kwi 2010, 14:57

Sklepy muzyczne w Krakowie (np ulica dunajewskiego, floriańska, szewska, karmelicka, nowa huta, galeria krakowska, łokietka, basztowa, rynek podgórski, centrum)

Najlepszy, dobry, tani, przystępne ceny, sprawdzony, profesjonalny sklep. Co, gdzie kupić? Wasze opinie:
krokus

Reklamy są emitowane zgodnie z zasadami Google i nie są werifikowane przez forum-krakow.pl. Prosimy być ostrożnym i dokonać własnej oceny reklamowanego produktu.

Re: Kraków sklep muzyczny

Postprzez zlloty » 30 kwi 2010, 18:59

Dobry sklep muzyczny jest na ulicy Szewskiej - idąc od rynku w stronę Bagateli, tuż przed Plantami po prawej stronie - szukaj szyldu "instrumenty muzyczne" - sklep jest głębiej w bramie. Tutaj kupiłem Pro Harpa, na którym obecnie gram. Jeden z tańszych sklepów w Krakowie.

Drugi sklep znajdziecie idąc od Bagateli w stronę Basztowej chodnikiem po przeciwnej stronie Plant - jakieś 150 metrów od przystanku, powinniscie znaleźć bez problemu. Ogólnie mają w miarę przyzwoity wybór, niemniej jakiś specjałów bym się tam nie spodziewał.
zlloty

Re: Kraków sklep muzyczny

Postprzez pomocny » 01 wrz 2011, 18:11

Bardzo dobry sklep jest w Rynku Podgórskim. Obsługa zawsze mi miło doradzi i mają niskie ceny. Kupiłem tam gitarę klasyczną dla córki i keyboard dla siebie.
Sprawdźcie ich ceny na stronie : http://www.tanieinstrumenty.pl
pomocny

Powrót do Sklepy, Galerie Handlowe, Promocje