Kraków dobry szewc / kaletnik

Tutaj umieszczamy tematy, które dotyczą Krakowa, ale powyższe działy ich nie obejmują.

Re: Kraków dobry szewc / kaletnik

Postprzez Ewa » 30 lip 2011, 22:08

szewc przy Jagiellońskiej...jeden z lepszych jakiego udalo mi sie w końu znależć.Nie jest specjalnie drogi a regeneruje buty :) i robi to z dnia na dzień. sprzedaje rozne pasty i akcesoria. Polecam
Ewa

Reklamy są emitowane zgodnie z zasadami Google i nie są werifikowane przez forum-krakow.pl. Prosimy być ostrożnym i dokonać własnej oceny reklamowanego produktu.

Postprzez Karol » 05 sie 2011, 13:40

Hej wszystkim też jestem zadowolony z usług szewca na kurdwanowie szybki kontakt tel szybka robota i tanio polecam mamona !!!!
Karol

Postprzez jagoda » 28 paź 2011, 22:03

Szewc na Jagiellońskiej to jeden z lepszych w mieście : szybki, nie specjalnie drogi , kompetentny. Ostatnio sprzedaje fajne
buty -czerwone skórzane i czarne welury.
jagoda

Postprzez ja » 15 lis 2011, 10:10

m napisał(a):NAJLEPSZY jest na GROTA -ROWECKIEGO 7,(w pawilonach) !!!!! :P Firma nazywa się DRATEWKA !!!

Naprawili mi buty,które zniszczył inny ''szewc'' na mieście...już myślałam,że muszę wyrzucić ukochane kozaczki (a były bardzo drogie) a tu nagle natknęłam się w internecie na forum,gdzie chwalono DRATEWKĘ. Zaniosłam więc i dobrze zrobilam! Poprostu buty po ich naprawie wyglądały lepiej niż wtedy gdy je kupiłam! Poleciłam DRATEWKĘ koleżankom i jak do tej pory ,wszystkie są zadowolone :D a zanoszą tam i buty i torebki do naprawy.

Serdecznie POLECAM DRATEWKĘ z Ruczaju z ul Grota Roweckiego 7 !!!!!!
Anna S.

A ja absolutnie nie polecam!!!
ja

Postprzez kasia » 17 lis 2011, 14:15

Artek napisał(a):Zgadzam się z tobą annnna byłem na kurdwanowie u mamona super szewc bardzo szybko i tanio :)POLECAM WSZYSTKIM !! :mrgreen:

Zgadzam się że to super szewc polecam !!!!!!
kasia

Postprzez Emilia » 24 lis 2011, 20:19

Zgadzam się ze wszystkimi kto był u Mamona na Kurdwanowie rewelacyjny szewc szybko i tanio.
Teraz jeszcze mają promocje na grudzień . Byłam dzisiaj wiec wiem ;) polecam! aha tu ich stronka :
http://www.szewc-mamon.com.pl/
Emilia

Postprzez Ewa » 09 gru 2011, 16:23

polecam na osiedlu kościuszkowskim w krakowie i przejsciu w bloku (wielka szafa)
Ewa

Postprzez Funio » 02 sty 2012, 18:29

kowalska napisał(a):Dobry szewc jest w Krakowie przy Jagiellońskiej,nie jest specjalnie drogi,naprawia buty z dnia na dzień, zna sie na rzeczy.Sprzedaje też niezłe welurki i klapki po bardzo dobrej cenie.Polecam

Naprawiał mi ostatnio buty,szybko, dobrze, niedrogo..polecam.
Funio

Postprzez CCCKarina » 10 sty 2012, 23:00

Hejka ludziska jak szukacie bardzo dobrego szewca w krakowie to polecam wszystkim mamona jest bardzo dokładny , tani i szybki.
wykonuje naprawdę cuda z butami.
Byłam u wielu szewców w krakowie i nie tylko ten jest SUPER :) podaję linka do strony:
http://www.szewc-mamon.com.pl/
tam są ceny sprwdzie sobie !!
a najlepiej przekonajcie się sami na kurdwanowie ul.Wysłouchów 25B u mamona :)
CCCKarina

Postprzez UlaK » 19 sty 2012, 10:53

Polecam szewca przy ul. Łużyckiej, w pawilonie obok restauracji Wodnik. Zakład jest taki sobie, ale jakość wykonania usług jest bardzo wysoka.
UlaK

Postprzez kasia » 06 lut 2012, 08:26

Polecam szewca przy ul. Jagielońskiej (skręcamy od Szewskiej albo Anny). Ceny przeciętne (np. fleki 25 zł), obsługa miła a odbiór butów już następnego dnia! Cenię sobie zwłaszcza to ostatnie, bo buty mam po to, żeby w nich chodzić a nie przechowywać u szewca nie wiadomo ile.
Poza tym pracują w soboty a w tygodniu do 18.00, więc pracujący człowiek ma to szansę jeszcze zdążyć odebrać.

Dwa pierwsze punkty pasują też do szewca przy ul. K. Wielkiego ale tam niestety trzeba na realizację zamówienia czekać kilka dni.
kasia

Postprzez Marysia » 10 lut 2012, 20:19

Witam jak ktoś szuka szewca to polecam Mamona na kurdwanowie 25B.
Szybki i tani hejka :)
http://www.szewc-mamon.pl
Marysia

Postprzez Angelina » 10 lut 2012, 23:19

Według mnie najlepszym jest szewc-kaletnik w podworcu przy ul. Grzegórzeckiej 12. Ceny są bardzo w porządku tzn. fleki 20 zł, wszycie zamka ok. 30 - 50 zł.
Ostatnio zepsuł mi się zamek do torebki od Prady, oddałam go do naprawy i już na drugi dzień było zrobione. Po naprawie nie było śladu.
Bardzo polecam tego fachowca.
Moim zdanie ten szewc wie co robi. :)
Angelina

Postprzez Celina » 24 lut 2012, 11:22

Właśnie byłam sprawdzić tego szewca na kurdwanowie jest TANI !!zostawiłam 5 par butów i mam do odbioru na jutro ceny zadawalające termin również, pokazywał mi inne pary które zrobił wcześniej podobało mi się więc polecam każdemu !!

http://www.szewc-mamon.pl
Celina

Postprzez Jagoda » 01 mar 2012, 10:55

Ja zawsze chodziłam do szewca na Dolnych Młynów ale ostatnio się zdziwiłam bo go zlikwidowali :(. Z polecanych w sieci szewców najbliżej miałam na Jagiellońską 8 i muszę przyznać, że ktoś dobrze polecał :).
Jagoda

Reklamy są emitowane zgodnie z zasadami Google i nie są werifikowane przez forum-krakow.pl. Prosimy być ostrożnym i dokonać własnej oceny reklamowanego produktu.

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Pozostałe (z Krakowa)