Kraków dobry psycholog / psychoterapeuta

Gdzie znaleźć dobrą i fachową pomoc lekarską w Krakowie?

Kraków dobry psycholog / psychoterapeuta

Postprzez krokus » 26 sty 2010, 18:53

Bardzo dobry lekarz psychoterapeuta w Krakowie, prywatnie, na NFZ, Wasze opinie:

----
Gdzie w Krakowie jest najlepsza psychoterapia? Który psycholog jest warty odwiedzenia? Jaki cennik obowiązuje, który jest tani albo bezpłatny? ( ruczaj, nowa huta)

polecani lekarze z Krakowa? (np. dr Elżbieta Kisiel, Dorota Krzywicka, Bartłomiej Perczak, dr n. med. Małgorzata Mróz, Katarzyna Joniec-Bubula, Beata Kozak, Tamara Bogdanowicz, Marta Orczyk oraz Agnieszka Krzyżanowska).

Moja ulubiona to dr lek med Dorota Krzywicka, przy okazji jest również seksuologiem.
krokus

Re: Kraków dobry psychoterapeuta

Postprzez marta » 30 sty 2010, 15:55

Polecam dr nauk med. Krzysztof Walczewski

ul. Konarskiego 42 lok. 2

Doktor Walczewski jest bardzo dobrym i doswiadczonym lekarzem. Potrafi zrozumieć pacjenta i jego problemy zawsze mówi spokojnie i na temat a rozmowa jest konkretna i rzeczowa.
marta

Re: Kraków dobry psychoterapeuta

Postprzez Titus » 20 paź 2010, 18:40

A dobry psychoterapeuta prowadzący terapie metodą Gestalt w Krakowie?
Titus

Re: Kraków dobry psycholog / psychoterapeuta

Postprzez Krakusik » 15 gru 2010, 13:14

Jeśli chodzi o gabinet psychoterapii metodą Gestalt w Krakowie to można sprawdzić ten adres:

ul. Bernardyńska 9/2A

30-069 Kraków

Można poszukać www i dowiedzieć się czegoś więcej.
Krakusik

Postprzez rensu » 13 sty 2011, 21:08

Pani dr Kopeć Monika, pracuje na klinice ale przyjmuje też prywatnie, jest dobrą terapeutką, zaangażowaną w swoją pracę, mnie bardzo pomogła. Kontakt tel.502503546. R.
rensu

Postprzez Ola » 11 lut 2011, 00:19

hm!!! ja znam p. Dorotę Krzywicką , niegdyś pracującą w P P-P. ul Chmielowskiego, ale ona jest psychologiem a nie lekarzem i nie jest psychoterapeutą. Czy seksuologiem ? - nie wiem. Być może są to dwie rożne osoby, a zbieg imion i nazwisk.
Ola

Postprzez zbylo » 11 lut 2011, 00:32

kiedyś chodziłem z żoną do psychologa , na ul. Mazowiecką, do Wioletty Górka?Górecka?Górnicka?Górniak?- dokładnie nie pamiętam nazwiska, ale do dziś ją wspominam! Potrafi słuchać i można się przy niej czuć dobrze, traktuje ludzi z szacunkiem, nie ocenia, nie narzuca własnego zdania tylko pozwala samemu dojść do właściwego rozwiązania, przyczyn nieporozumień.
zbylo

Postprzez marionetka » 23 lut 2011, 17:32

Podaję namiary na bardzo dobrą psychoterapeutkę w Krakowie.Anna Pawełczak-Bałata 501-491-408.Przyjmuje w centrum Krakowa w prywatnym gabinecie.Jest profesjonalna do bólu i skuteczna ale trzeba się nieżle wysilać.Ale to działa:-)
marionetka

Postprzez Miska » 16 mar 2011, 22:56

Ja chodziłam do psychoterapeutki,gdy miałam blokadę z napisaniem magisterki, poszło do przodu, a i kilka innych spraw też :) namiary Żaneta Pamuła 722 040 619.
Miska

Postprzez CentrumOpiekiDomowej » 06 kwi 2011, 11:15

Z cała pewnością możemy polecić psychologów z przychodni na ul.rusznikarskiej (kontrakt z NFZ)
Centrum Opieki "Przy Tobie"
Profesjonalna opieka domowa nad osobami starszymi, chorymi i dziećmi
www.centrum-opieki.eu
CentrumOpiekiDomowej

Postprzez Monia » 15 kwi 2011, 12:30

Polecam wszystkim forumowiczom Annę Mazankiewicz, która przyjmuje w centrum medycznym falck. Złota kobieta, jestem właśnie w trakcie "terapii", i przyznam szczerze jest zdecydowanie lepiej. długo by się rozwodzić nad moimi problemami ale szczerze powiem :roll: życ mi się znowu zachciało.
Monia

Postprzez Maja35000 » 15 kwi 2011, 21:28

Witajcie ja mogę polecić swojego psychologa pana Piotr jeśli ktoś lubi rozmawiać z panami :D bo ja tak wolę jest konkretnie i to ma znacznie przynajmniej dla mnie miało. Teraz jak widzę że teraz pracuje w przychodni pod kontraktem z NFZ !! ja kiedyś płaciłam. Polecam tu podsyłam namiar jak ktoś ma ochotę to zawsze można sprawdzić http://krakowskipsycholog.pl/krakow-kontakt.html ja sama wiem że na psychologa trzeba trafić .
Maja35000

Postprzez afkilk » 19 kwi 2011, 20:29

Byłam ostatnio na spotkaniu z panią Beatą Biernacką. Po przeczytaniu kilku dobrych opinii o postanowiłam spróbować... i jestem bardzo zadowolona ;). Pani Beata ma bardzo dobre podejście do człowieka. Jeśli potrafiła mnie zrozumieć to i wam pomoże. Na pewno nie zrezygnuję z tej terepii. Jej strona znajduje się na http://www.psychologkrk.hoseo.pl , ktoś już ją chyba na tym forum wpisywał ale na powtórzeniu nic nie stracę:)
afkilk

Postprzez marcinkrak86 » 21 maja 2011, 09:56

Ja też chciałem polecić pana Piotr. Spotkania są bardzo pomocne i otwierające szersze spojrzenie, choć nie zawsze "dostaje to czego chce" ale to daje efekt :) no przynajmniej u mnie :)
Tu są namiary na niego tel. 889008780
http://www.krakowskipsycholog.pl/
Pozdrawiam
Marcin
marcinkrak86

Postprzez lili » 28 maja 2011, 12:29

Dobry psychoterapeuta psychodynamiczny mgr Lidia Tkaczyk tel. 693 416 108 - Centrum Psychoterapii Pro EGO
lili

Następna strona

Powrót do Lekarze, szpitale, przychodnie