Kraków dobry psycholog / psychoterapeuta

Gdzie znaleźć dobrą i fachową pomoc lekarską w Krakowie?

Re: Kraków dobry psycholog / psychoterapeuta

Postprzez zoska » 02 cze 2011, 11:26

ja polecam panią Melnyczuk z Poradni Psyche. Osobiście nie miałam kłopotów natury emocjonalnej, ale moja serdeczna przyjaciółka leczyła się na depresje właśnie w tej poradni - na Armii Krajowej, to chyba jest Scanmed Universum (budynek przychodni). Poznałam panią psycholog, bardzo miła osoba. Moja przyjaciółka wyszła z kłopotów i nie trwało to długo. Ale sama przyznała, że Melnyczuk jest zdroworozsądkowa w pracy i pomaga samemu ocenić sytuację i wyjść na prostą.
zoska

Reklamy są emitowane zgodnie z zasadami Google i nie są werifikowane przez forum-krakow.pl. Prosimy być ostrożnym i dokonać własnej oceny reklamowanego produktu.

Postprzez Antracyt » 06 cze 2011, 22:19

Anna Pawełczak Bałata, polecam ponieważ bardzo pomogła mojej żonie, a było na prawdę krucho. Sam wybieram się na terapię,ale ja niestety już do niej pójść nie mogę. Namiary: 501 491 408, http://www.psychoterapiakrakow.pl
Antracyt

Postprzez pjn » 15 lip 2011, 19:58

A ja polecam bardzo 3 osoby z Krakowa:
-psychiatre Anne Wojciechowska-tylko prywatnie, ale jestem zachwycona, szybki efekt, gdy deprecha
-psycholog Rachele Molicka-chyba tez tylko prywatnie, ale zmiany po terapii sa zauwazalne i trwale
-psychiatre Jolante Robak-swietna kobieta, wyciagnela na prosta moja kumpele, chyba z kliniki
pjn

Postprzez zamenhuref » 27 lip 2011, 14:46

Mogę polecić Anne Mazankiewicz, bardzo rzeczowa i profesjonalnie podchodząca do pacjenta kobieta. Chodzę do niej na Mazowiecką (do cm Falck) już od ponad 4 miesięcy. Bardzo mi pomogła, długo by się tu rozpisywać nad całym problemem, bo to nie takie proste jednak z całą pewnością mogę polecić.
zamenhuref

Postprzez rock » 11 sie 2011, 21:09

A ja dla odmiany nikogo nie polecam.Nie mam dobrego zdania o psychologach i psychoterapeutach i o jakosci oferowanej przez nich pomocy zwłaszcza w gabinetach prywatnych.Powymieniałem troche opinii z ludzmi którzy korzystali z ich usług i tylko utwierdziłem sie w przekonaniu że gabinety psychoterapeutów to nie jest dobre miejsce do pracy nad sobą i zmiany na lepsze swojego życia.Niestety kosztowało mnie to dużo pieniedzy żeby dojść wreszcie do tego wniosku że tak naprawde niemozna liczyc na ich pomoc i szkoda nabijać im portfele bo tak naprawde nic nie otrzymuje sie w zamian.Pani do kturej chodzilem na psychoterapie w internecie byla laskawa napisac ze ma wieloletnie doswiadczenie w pracy psychologa i psychoterapeuty a puzniej kiedy juz bylem w trakcie terapii okazalo sie ze jest dopiero na pierwszym roku szkolenia,i ma dopiero 26 lat.Osoba ktura w tak ewidentny sposub wprowadza w blad ludzi potrzebujaczch pomocy i chce uchodzic za autorytet nie zasluguje na zadne powazanie.Kiedy nie moglem przyjsc na jedna z wizyt z powodu smierci bliskiej dla mnie osoby domagala sie ode mnie pieniedzy za ta nieodbyta wizyte.Sama zarabia tyle co prezes jakiejs duzej firmy i jeszcze prubuje wyludzac nienalezne jej pieniadze.Jak dla mnie ktos taki jest bardzo malym czlowiekiem.
rock

Postprzez ollla » 28 sie 2011, 21:23

Ja też polecam Jadwigę Melnyczuk - chodziłam do niej długo na indywidualną w Scanmedzie. słyszałam, że prowadzi też grupową , ale ja na grupie byłam u kogo innego. Ona jest psychiatrą i na początku brałam leki, a potem były tylko same rozmowy. Rock ma rację, że trzeba sprawdzać do kogo się idzie - ja dobrze trafiłam dopiero za trzecim razem. W necie są listy certyfikowanych terapeutów po egzaminach, a i tak każdy terapeuta powinien Ci powiedzieć, gdzie i ile się szkolił. Poukładałam sobie parę spraw i jak na razie jest ok:)
ollla

Postprzez wesj » 27 wrz 2011, 15:36

A ja polecam najbardziej Rachele Molicka, przyjmuje na Szlaku i jest najlepsza z wszystkich psychoterapeutow w Krakowie z ktorymi mialam kontakt. Profesjonalna i wyszkolona, a przy okazji dojrzaly i madry czlowiek.
wesj

Postprzez omcmagister » 23 paź 2011, 21:08

Ja mogę polecić panię Elżbietę Kordeusz, przyjmuje na Kurdwanowie, na ul. Bojki http://elzbietakordeusz.pl/index.htm Po kilku spotkaniach mogę powiedzieć, że ujmuje mnie bardzo ludzkie podejście do drugiego człowieka.
omcmagister

Postprzez nafali » 13 gru 2011, 20:40

A ja już teraz wiem, że najlepszy psychoterapeuta nie pomoże, jak człowiek sam sobie nie chce pomóc. Trzeba wziąć życie w swoje ręce. Tego mnie nauczyła dr Monika Rogoż. Może właśnie dlatego wydaje mi się że jest dobrym terapeutą, ale teraz już się nad tym nie zastanawiam, bo sama sobie radzę. Kiedyś trafiłam na nią w państwowej służbie zdrowia, ale widzę, że prowadzi też swój gabinet: http://psychoterapia.malopolska.pl/
nafali

Postprzez rock » 15 gru 2011, 15:31

Masz racje nafali że trzeba wziąść zycie w swoje ręce.Nie można dać sie nabrać na "pomoc" psychoterapeutów i innych hien którzy patrzą tylko na to żeby jak najwiecej sie nachapać.Na człowieka patrzą tylko przez pryzmat tego ile ma pieniędzy i jak go tu do reszty wydoić tak żeby co tydzień przychodził z pieniażkami w zębach.Brzydze sie ich profesją
rock

Postprzez wiola » 21 gru 2011, 20:28

Bardzo gorąco polecam Panią Małgorzatę Opoczyńską. Jest niesamowita :D bardzo wyrozumiała, cierpliwa,... mam zaburzenie osobowości czyli nic miłego. Mogłabym napisać o tej osobie pochwalny dziękczynny esej 8-) ale lepiej nie :oops: ... bo każdemu może co innego pasować.
Czuję wobec niej ogromny dług wdzięczności i chciałabym by spotkało ją wszystko co najlepsze :!: więc ją zareklamuję i polecę jako najlepszego psychologa na świecie ;)
wiola

Postprzez malinoszka » 30 gru 2011, 13:21

Za godną polecania śmiało mogę uznać doktor Annę Mazankiewicz z Centrum Medycznego Falck. Bardzo mi podpasowała jako osoba – dobrze się przy niej czuję. Bardzo mi pomaga.
malinoszka

Postprzez mrw111 » 31 gru 2011, 17:35

Polecam wieczór panieński Krakówp super ceny, jeszcze lepsza oferta
mrw111

Postprzez PaulinaPchelka » 01 lut 2012, 23:49

To był mój pierwszy kontakt z psychologiem i tak miłe zaskoczenie ;) Na prawdę nie ma się czego obawiać. Pani Psycholog bardzo miła i co najważniejsze naprawdę pomaga! Już po pierwszych wizytach odczuwam efekty. Do gabinetu trafiłam przez stronę http://www.psychologkrk.sry.pl . Na prawdę bardzo polecam!
PaulinaPchelka

Postprzez Kasia » 20 kwi 2012, 14:41

Witam wszystkim, jestem tu nowa ale liczę, że ktoś mi pomoże...
Od niedawna mieszkam w Krakowie i potrzebuje psychologa, hmm... ale sama nie wiem do kogo mam się udać...
Mam problem z radzeniem sobie sama ze sobą, mój poprzedni psycholog stwierdził, że to problem z TOKSYCZNYMI RODZICAMI...
Miał rację, ale ostatnio jest mi coraz gorzej...
Może znacie jakiegoś doświadczonego psychologa, który potrafi pomóc w tej dziedzinie i przerabiał już terapie "Toksyczni rodzice"

Pozdrawiam!
Kasia

Reklamy są emitowane zgodnie z zasadami Google i nie są werifikowane przez forum-krakow.pl. Prosimy być ostrożnym i dokonać własnej oceny reklamowanego produktu.

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Lekarze, szpitale, przychodnie