Kraków dobry pediatra

Gdzie znaleźć dobrą i fachową pomoc lekarską w Krakowie?

Kraków dobry pediatra

Postprzez krokus » 24 sty 2010, 17:55

Bardzo dobry lekarz pediatra Kraków, prywatnie, na NFZ, Wasze opinie:

jaki przykładowy polecany lekarz z Krakowa? Jaki cennik, jakie ceny obowiązują za wizytę (np. dr lek med Bogusława Jodłowska, Barbara Schilbach, Wojciech Kruk, Zofia Szymanowska, Andrzej Mazurek, Marta Żołnowska, Barbara Piergies, Krzysztof Strózik, Zenon Tokarz, Maciej Bugajec, Jolanta Czyżowska, Anna Kowalczyk-Gajek, Joanna Sagnowska, Wanda Wrzosek)
krokus

Reklamy są emitowane zgodnie z zasadami Google i nie są werifikowane przez forum-krakow.pl. Prosimy być ostrożnym i dokonać własnej oceny reklamowanego produktu.

Re: Kraków dobry pediatra

Postprzez Gość » 31 sty 2010, 18:16

Wojciech Kruk nie ma sobie równych w Krakowie i okolicy. Ogromna wiedza, świetne podejście do dziecka, trafne diagnozy. Pan doktor ma mojego synka pod opieką od dwóch lat i dotychczas wszelkie infekcje wyleczył bez antybiotyków. Do tego ma ogromne doświadczenie, wie bardzo dużo na temat szczepień ochronnych. Przy tym to bardzo kulturalny człowiek, który cierpliwie odpowiada na każde pytanie. Nie spotkałam do tej pory lepszego specjalisty .
Gość

Postprzez Viola » 11 lut 2010, 18:51

Polecam Panią dr Piergies ze względu na jej niespotykaną w publicznych ośrodkach opieki kompetencję zarówno w kwestiach diagnostyki czy metodologii leczenia jak i wspaniałym podejściu do dzieci i rodziców. Przyjazna i spokojna atmosfera w czasie wizyt, partnerskie relacje z rodzicami, kompleksowa opieka nad małymi pacjentami to tylko niektóre zalety Pani dr Piergies. Dużym minusem jest niestety zmienny tryb pracy w przychodni i trudności w rejestracji na wizytę (specyfika poradni publicznych).
Viola

Postprzez zoska » 30 sty 2011, 23:18

dr Andrzej Mazurek może i pyskaty i bezczelny, ale jako lekarz pediatra jest super. Brakuje teraz lekarzy starej daty, którzy przebadają dziecko i powiedzą, że wszystko z nim w porządku, albo zlecą badania i potwierdzą ewentualną chorobę. Córka urodziła się z niską wagą urodzeniową i nikt do dzisiaj nie wie dlaczego. Przez pierwsze pół roku przeszliśmy 5 pediatrów, 20 specjalistów, rehabilitację w 3 szpitalach. Koszmar! W końcu trafiliśmy do dra Mazurka, który przebadał małą i powiedział, że wszystko jest oki. Dla spokoju sumienia zalecił dodatkowe badania, które potwierdziły jego słowa. Może i jęzor ma niewyparzony, ale przywykłam. Starsze dzieci leczyłam u jeszcze większego oryginała i teksty tego lekarza mnie nie ruszają. Jak idę do lekarza to chcę, żeby mi dziecko dobrze wyleczył i miłość własną mam w du...e. Jak będę chciała, żeby mi ktoś posłodził włączę telewizor i posłucham polityków.

pozdrawiam
zośka
zoska

Postprzez rozalia » 02 cze 2011, 12:57

Ja polecam panią dr z Scanmedu na Armii Krajowej 5 - Małgorzata Szczepulska - Kowalczyk. Chodziłam z nią z pierwszym dzieckiem i teraz z drugą córeczką. Pani doktor ma cierpliwość do dzieci i potrafi z nimi tak pertraktować, że w końcu kończy się tak, jak ona chciała:))) Moje córki ją lubią.
rozalia

Postprzez sertab » 09 gru 2011, 19:58

Ja polecam dr Ochodę z Medisono na Klinach. Robi też usg w czasie wizyt pediatrycnych ( jesli potrzeba).
sertab

Powrót do Lekarze, szpitale, przychodnie