Kraków dobry ortopeda

Gdzie znaleźć dobrą i fachową pomoc lekarską w Krakowie?

Re: Kraków dobry ortopeda

Postprzez juka » 14 lis 2011, 15:38

Znalezienie dobrego rehabilitanta to wbrew pozorom nie jest nic łatwego. Trzeba dość szczegółowo sprawdzać kwalifikacje.
juka

Reklamy są emitowane zgodnie z zasadami Google i nie są werifikowane przez forum-krakow.pl. Prosimy być ostrożnym i dokonać własnej oceny reklamowanego produktu.

Postprzez Asia » 18 lis 2011, 17:54

Szukam dobrego ortopedy w Krakowie, mam problem z kolanem byłam już u kilku (podobno dobrych, nawet dobrze rozleklamowanych) ale nic to nie dało. Kolano boli,nie mogę zejść po schodach i co jakiś czas mam wodę w kolanie. Pomóżcie, polećcie kogoś konkretnego. :cry:
Asia

Postprzez jolka » 25 lis 2011, 11:40

ja moge polecić ci doktora Więcka, przyjmuje na pewno na Słomczyńskiego i zdaje się, że gdzieś jeszcze. zresztą zdaje się, że było już o nim tu na forum mówione/pisane :)
jolka

Postprzez Mika » 27 lis 2011, 14:23

Popieram poprzednie opinie związane z dr Więckiem. Dodatkowo rekomenduje cm Falck na Mazowieckeij, w którym pon dr przyjmuje w czwartki popołudniami. Bardzo sympatyczny lekarz i do tego prawdziwy specjalista :) O nfz nie ma co marzyć! Trzeba iść prywatnie, zeby latami nie stać w kolejce.
Mika

Postprzez Asia » 28 lis 2011, 17:59

Dziękuję za wskazówki, ale szukam kogoś innego. Jeśli ktoś może mi kogoś polecić, to proszę. Chciałabym mieć wybór.
Asia

Postprzez mania » 22 gru 2011, 11:33

a o jaką przypadłość konkretnie chodzi, może wtedy będzie łatwiej?
mania

Postprzez Asia » 27 gru 2011, 21:01

Jak wcześniej pisałam chodzi o ból kolana. Dziękuję za zainteresowanie, ale byłam już u ortopedy z moim kolanem. Zrobił punkcję i zalecił mi rehabilitację. Jestem po fizykoterapii i zaczęłam ćwiczenia. ;)
Asia

Postprzez mania » 29 gru 2011, 11:39

a to nie doczytałam, że o kolano:) dobrze, że już jest wszystko ok!
mania

Postprzez olka999 » 10 sty 2012, 14:18

A czy może mi ktoś wyjaśnić o co chodzi z tym ubezpieczeniem w MEdiucus? To wychodzi tak, że można wtedy nie płacić za wizytę czy co?
olka999

Postprzez mignonka » 16 sty 2012, 15:20

tak, wtedy nie musisz płacić za wizytę, dokładnie.
mignonka

Postprzez hanka » 17 lut 2012, 10:57

a czy któraś z was była może u Więcka na zabiegach falą uderzeniową? ja rozważam to teraz na mojego achillesa
hanka

Postprzez quasim » 17 lut 2012, 11:16

Dobry ortopeda to w scanmedzie na Armii Krajowej był. Grając w piłkę miałem wypadek, skręciłem i naderwałem staw skokowy. Przyznam, że facet mi pomógł, bo już nie ma śladu po kontuzji, szkoda, że nie zapamiętałem nazwiska... Najlepsze jest to, że czekałem w kolejce 6 godzin i przyjął mnie mimo, że nie musiał już po czasie swojej pracy.
Kibic piłki nożnej, miłośnik biegania, poszukiwacz kreatywnych form istnienia :)
quasim

Postprzez tomasz » 20 lut 2012, 11:32

ja miałem zabiegi falą uderzeniową u Więcka na problemy z achillesem, miałem 7 takich zabiegów, pierwsze 2 może trochę bolały ale potem już nic i bardzo mi pomogły. nie wiem, na co dokladnie mozna sotosowac fale uderzeniową, ale wydaje mi się, że pomaga w wielu schorzeniach
tomasz

Postprzez janka » 09 mar 2012, 13:58

a na czym polegają te zabiegi falą uderzeniową? i ile kosztują u tego Więcka?
janka

Postprzez tomasz » 22 mar 2012, 13:37

z tego co pamietam, jakos ok 40-50zl ale o wszystkim mozesz poczytac sobie na stronie lekarza praktyka.org, tam ejst osobna podstrona o fali uderzeniowej :)
tomasz

Reklamy są emitowane zgodnie z zasadami Google i nie są werifikowane przez forum-krakow.pl. Prosimy być ostrożnym i dokonać własnej oceny reklamowanego produktu.

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Lekarze, szpitale, przychodnie