Kraków dobry ortodonta

Gdzie znaleźć dobrą i fachową pomoc lekarską w Krakowie?

Kraków dobry ortodonta

Postprzez krokus » 24 sty 2010, 17:54

Bardzo dobry i polecany lekarz ortodonta Kraków, prywatnie, na NFZ, tanio, Wasze opinie:

Na jakiej ulicy / dzielnicy przyjmuje najlepszy ortodonta w Krakowie? ( ulica batorego, ul. karmelicka, montelupich, nowa huta, ruczaj, krowoderskich zuchów, rusznikarska, kozłówek, markowskiego, szwedzka)

jaki przykładowy polecany lekarz z Krakowa? jakie ceny obowiązują za wizytę (np. dr lek med Agnieszka Golarz, Piotr Kapera, Joanna Szyper Szczurowska, Anna Bednarczyk, Justyna Łyszczarz, dr n. med. Elżbieta Mycek, Doc.dr hab. Marta Dyras, Bożena Wites, W. Konty-Gibińska).

W którym szpitalu i przychodni, jaki cennik obowiązuje?
krokus

Reklamy są emitowane zgodnie z zasadami Google i nie są werifikowane przez forum-krakow.pl. Prosimy być ostrożnym i dokonać własnej oceny reklamowanego produktu.

Re: Kraków dobry ortodonta

Postprzez kama » 01 mar 2010, 20:06

Zakładałam aparat stały krystaliczny u Pani doktor Barbary Ciszek, przemiła kobieta, kompetentna i wzbudzająca zaufanie. Wszystko dokładnie wytłumaczone, na każde pytanie uzyskałam satysfakcjonującą odpowiedź. Widać że fachowiec (szczególnie gdy się spojrzy na dziesiątki dyplomów na ścianie;)) Znajomi którzy się leczyli u doktor też zadowoleni. Specjalistyczny Gabinet Ortodoncji na ulicy Strzelców 7.
kama

Postprzez zarzon » 10 kwi 2010, 00:09

W Krakowie moge polecic tylko i wylacznie Galerie Usmiechu
zarzon

Postprzez allstar » 03 wrz 2010, 19:19

Zdecydowanie polecam p.Ciszek:) ja jestem zadowolona z efektów mimo wielkiej wady po której już nie ma śladu :) obecnie ma gabinet na ul.dobrego pasterza 56/18.
allstar

Postprzez janek11 » 07 wrz 2010, 09:19

Poszukuję dobrego ortodonty w centrum miasta. Możecie mi coś polecić?
Ładna dziś pogoda.
janek11

Postprzez amorphis » 23 lut 2011, 19:29

Witam, baaardzo proszę o polecenie dobrego ortodonty w Krakowie!!! Z góry bardzo dziękuję!
amorphis

Postprzez paweelec » 16 kwi 2011, 13:33

Protetyk - dr. Agnieszka Wyszyńska - drobna blondynka, b. sympatyczna o hollywodzikm uśmiechu,
mistrz świata - potrafi czynić cuda ;) Z Zakopianki na Zakopiańskiej, koło Cinema City
paweelec

Postprzez tom » 22 kwi 2011, 17:08

I jak? są Jakieś efekty poszukiwań? To ważne, zeby opisać tutaj, bo wiele osób czeka na opinie.
tom

Postprzez obres » 29 kwi 2011, 16:21

Halo, czemu nikt nie gada o dentystach...nie macie kłopotów? Zęby zdrowe? Jak aparaty, jak Wasze plomby ;) ??
obres

Postprzez ninia » 09 maja 2011, 18:07

Aleś wyjechał z tym postem, ...właśnie wczoraj wykruyszuła mi się plomba, którą nosiłam w zębie od szkoły podstawowej, czyli jakieś 12 lat... no i teraz się zacznie, bo bardzo się boję. Poczekam z tydzień i wtedy zobaczę.
ninia

Postprzez szukam » 16 maja 2011, 18:44

Też szukam dobrego ortodonty, lub ortodontki oczywiście. Chcę założyć aparat, bo mój chłopak powiedział, ze nie podobają się mu moje zęby;( Pomóżcie mi.
szukam

Postprzez she » 18 maja 2011, 13:50

zaczynam leczenie u Pani dr A. Bednarczyk.Po pierwszej wizycie wydaje się być bardzo kompetentną osobą.W dodatku przykłada się do tego,co robi.Zobaczymy co dalej :)
she

Postprzez kania » 23 maja 2011, 11:31

Czy ta pani Bednarczy nie przyjmuje przypadkiem w Zakopiance?? Cos mi się chyba o uszy obiło..
kania

Postprzez loter66 » 28 maja 2011, 10:49

Nie, w Zakopiance nie pracuje lekarz o takim nazwisku.
loter66

Postprzez bananowysong » 05 cze 2011, 18:28

Moze dziwne pytanie, ale mam komplet zębów w dolnej szczęce, a dwójka zachodzi mi nieco na jedynkę, czy można je wyrównać bez usuwania 8ki? Będa miały miejsce?
bananowysong

Reklamy są emitowane zgodnie z zasadami Google i nie są werifikowane przez forum-krakow.pl. Prosimy być ostrożnym i dokonać własnej oceny reklamowanego produktu.

Następna strona

Powrót do Lekarze, szpitale, przychodnie