Kraków dobry ortodonta

Gdzie znaleźć dobrą i fachową pomoc lekarską w Krakowie?

Re: Kraków dobry ortodonta

Postprzez popiolek » 07 cze 2011, 09:49

Moim zdaniem musi to ocenić stomatolog. Jeśli wszystkie zęby masz na styk, raczej miejsca nie znajdą.
popiolek

Reklamy są emitowane zgodnie z zasadami Google i nie są werifikowane przez forum-krakow.pl. Prosimy być ostrożnym i dokonać własnej oceny reklamowanego produktu.

Postprzez bernstein » 28 cze 2011, 15:20

Udaj się do Zakopianki, teraz są tam bezpłatne badania jamy ustnej, dowiesz się wszystkiego, czego chcesz.
bernstein

Postprzez inkluzja » 07 lip 2011, 16:49

Czy szczoteczki elektryczne przyśpieszają wizytę u ortodonty? ;)
inkluzja

Postprzez Mirek » 29 lis 2011, 23:20

Anna Szafraniec - zdecydowanie odradzam. Jestem bardzo niezadowolony z efektów leczenia, które musiał dokończyć inny ortodonta.
Pani Szafraniec przyjmuje w Krakowie na ul. Gabirieli Zapolskiej i w Myślenicach. Najlepiej od razu wybrać innego ortodontę
Mirek

Postprzez bluesky » 30 sty 2012, 14:20

A Magdalena Kowalczyk z Galerii Uśmiechu jest dobra? Przez to, że wyszły mi ósemki skrzywiły mi się nieco zęby i się zastanawiam nad wizytą u ortodonty, a nie wiem do którego iść,
bluesky

Postprzez Rafalmaly » 07 lut 2012, 22:47

Agata Janisz z przychodni nieboli na Ruczaju. Szczerze polecam, mam od niej aparat już jakieś 1/2 roku góra i 4 miesiące dół. Trochę boli, bo stłoczenie duże, ale efekty powalają. Bardzo skuteczny lekarz i wie co robi.
Rafalmaly

Poprzednia strona

Powrót do Lekarze, szpitale, przychodnie