Kraków dobry okulista

Gdzie znaleźć dobrą i fachową pomoc lekarską w Krakowie?

Kraków dobry okulista

Postprzez krokus » 24 sty 2010, 17:50

Bardzo dobry lekarz okulista Kraków, prywatnie, na NFZ, Wasze opinie:

Na jakiej ulicy / dzielnicy przyjmuje najlepszy okulista w Krakowie albo gabinet okulistyczny? ( ulica szwedzka, nowa huta, podgórze, ruczaj, centrum, długa, estery, fiołkowa, galla, karmelicka, kopernika, kościuszki, krakusa, komorowskiego, kozłówek, krowodrza, kurdwanów, mikołajska, sienkiewicza, zwierzyniecka,ul. zachodnia )

W którym szpitalu i przychodni, jaki cennik obowiązuje? Który okulista ma dyżur: sobota, niedziela?
jaki przykładowy polecany lekarz z Krakowa? jakie ceny obowiązują za wizytę (np. dr lek med Ewa Wójcik, lek. med. Maria Sadowska, Anna Klonowska, Halina Bonczar, Joanna Kobylarz, dr n. med. gabinet okulistyczny joanna słomska, lek. med. Małgorzata Pachota, Lidia Kućma)
krokus

Reklamy są emitowane zgodnie z zasadami Google i nie są werifikowane przez forum-krakow.pl. Prosimy być ostrożnym i dokonać własnej oceny reklamowanego produktu.

Re: Kraków dobry okulista

Postprzez Irena32 » 20 kwi 2010, 20:08

witam Mam 32 lata od 13 lat lecze się u Pani doktor Aliny Bednarz, która mi operowała oko lewe 3 razy natomiast prawe miałam laserowane 3 razy, oko lewe za poźno zoperowane (i jako jedyna Pani doktor się podjeła gdyż za długo niedotleniona siatkówka była i nikt nie chciał się tknąć) przez moją niedbałość ale za przyczyną Pani Doktor Alina Bednarz nie mam ciemości całkowitej i jestem bardzio wdzieczna Teraz jezdze do Niej prywatnie raz do roku Polecam wszystkim !!!!!!!! znakomity lekarz i cudowny człowiek przyjmuje na ulicy Kościuszki w Krakowie, wczesniejsza rejestracja obowiązuje

pozdrawiam
Irena
Irena32

Postprzez Gość » 07 cze 2010, 14:53

Witam
Mam prośbę Proszę o podanie numeru tel na rejestracje do Pani doktor.Aliny Bednarz
Pozdrawiam
Gość

Postprzez pele » 07 cze 2010, 16:25

dr Alina Bednarz
adres: ul. Kopernika 38, Kraków
telefon kontaktowy: (0-12) 421-42-30, 424-75-40
pele

Postprzez kaka » 07 lis 2010, 08:26

Irena32 napisał(a):witam Mam 32 lata od 13 lat lecze się u Pani doktor Aliny Bednarz, która mi operowała oko lewe 3 razy natomiast prawe miałam laserowane 3 razy, oko lewe za poźno zoperowane (i jako jedyna Pani doktor się podjeła gdyż za długo niedotleniona siatkówka była i nikt nie chciał się tknąć) przez moją niedbałość ale za przyczyną Pani Doktor Alina Bednarz nie mam ciemości całkowitej i jestem bardzio wdzieczna Teraz jezdze do Niej prywatnie raz do roku Polecam wszystkim !!!!!!!! znakomity lekarz i cudowny człowiek przyjmuje na ulicy Kościuszki w Krakowie, wczesniejsza rejestracja obowiązuje

pozdrawiam
Irena

Witam, a możesz podać tel kontaktowy do gabinetu prywatnego?
kaka

Postprzez nikitakrk » 02 cze 2011, 12:27

ja byłam z dzieckiem w szpitalu św. Rafała u Pani Ewy Filipowicz. Bardzo sympatyczna kobieta i ma podejście do dzieci, a co najważniejsze powiedziała, że zeza można wyleczyć - co było dla mnie ogromną ulgą... I faktycznie po 6 miesiącach jest lepiej :)
Czytając na temat oddziału okulistyki w tym szpitalu byłam zaskoczona, jest to jedna z najlepszych w Polsce - szczególnie leczenie oczopląsu i właśnie zezów.
nikitakrk

Postprzez rozalia » 13 cze 2011, 11:10

dr Woś Małgorzata, byłam u niej w Scanmedzie na Armii Krajowej, byłam rok temu i właściwie od tamtej pory już nie chodzę po okulistach, tylko wizyta kontrolna. czytałam na innym forum pozytywne opinie, ja byłam raz, ale wspominam, że wszystko było w porządku, Pani dr sympatyczna i kompetentna.
rozalia

Postprzez Krystian » 12 wrz 2011, 13:28

Dobrym okulistą jest doktor Edward Padło, do którego chodzę na mariacką do centrum medycznego. Pan dr przyjmuje w ramach ubezpieczenia. Faktem jest, że trzeba trochę poczekać na wizytę, ale próbowałem się umówić w mojej dotychczasowej przychodni i przyznam, że nie jest łatwo... bardzo długie okresy oczekiwanie. Tu zdecydowanie lepie. Lekarz też jest godny polecenia.
Krystian

Postprzez zoska » 02 gru 2011, 12:40

rozalia napisał(a):dr Woś Małgorzata, byłam u niej w Scanmedzie na Armii Krajowej, byłam rok temu i właściwie od tamtej pory już nie chodzę po okulistach, tylko wizyta kontrolna. czytałam na innym forum pozytywne opinie, ja byłam raz, ale wspominam, że wszystko było w porządku, Pani dr sympatyczna i kompetentna.

mogę potwierdzić, że ta lekarka jest bardzo dobrym fachowcem, leczyła zaćmę mojej mamy - zabieg okazał się strzałem w 10! wzrok się poprawił diametralnie, a było już źle z moją mamą. dr Woś sama wykonuje te zabiegi w multimedisie.
zoska

Postprzez zuza » 08 mar 2012, 18:39

Krystian napisał(a):Dobrym okulistą jest doktor Edward Padło, do którego chodzę na mariacką do centrum medycznego. Pan dr przyjmuje w ramach ubezpieczenia. Faktem jest, że trzeba trochę poczekać na wizytę, ale próbowałem się umówić w mojej dotychczasowej przychodni i przyznam, że nie jest łatwo... bardzo długie okresy oczekiwanie. Tu zdecydowanie lepie. Lekarz też jest godny polecenia.

Niestety nie polecam tego lekarza, zbyt "lekko" podchodzi do problemów okulistycznych, nie jest na bieżąco z wiedzą okulistyczną i zaleca np. stosowanie od dawna już nie polecanych kropli. Zamiast leczyć, daje poczucie, że ze wzrokiem wszystko jest ok.
zuza

Postprzez DobryWzrok » 08 maja 2012, 10:08

Witaj,

Dobre opinie w Krakowie zbiera klinika Lexummedica , poniżej podam ci linki do interesujących Cię informacji :

Cennik : http://lexummedica.pl/cennik.html
Mapka Dojazdu: http://lexummedica.pl/pub/uploadimages/map-krakow.jpg
Lekarze : http://lexummedica.pl/kontakt/lekarze-w ... ujacy.html
DobryWzrok

Reklamy są emitowane zgodnie z zasadami Google i nie są werifikowane przez forum-krakow.pl. Prosimy być ostrożnym i dokonać własnej oceny reklamowanego produktu.

Powrót do Lekarze, szpitale, przychodnie