Kraków dobry laryngolog

Gdzie znaleźć dobrą i fachową pomoc lekarską w Krakowie?

Kraków dobry laryngolog

Postprzez krokus » 24 sty 2010, 17:38

Bardzo dobry lekarz laryngolog Kraków, prywatnie, na NFZ, Wasze opinie:

Na jakiej ulicy / dzielnicy przyjmuje najlepszy laryngolog w Krakowie? ( ulica batorego, bronowice, długa, estery, galla, gertrudy, kurdwanów, kopernika, kielecka, podgórze, prokocim, nowa huta, ruczaj, rusznikarska, szwedzka, wrocławska,)

Jaki przykładowy polecany lekarz z Krakowa? jakie ceny obowiązują za wizytę (np. dr n. med. Olaf Zagólski, Paweł Cenda, Krzysztof Oleś, Jan Woś, dr Marcin Konior, dr Piotr Łach, Janusz Michalak, dr n. med. Marek Westrych, dr med. Danuta Łapińska, Dr hab. med. Paweł Stręk oraz dr n. med. Andrzej Kozok ).

W którym szpitalu, przychodni i gabinecie prywatnym, jaki cennik obowiązuje?
krokus

Reklamy są emitowane zgodnie z zasadami Google i nie są werifikowane przez forum-krakow.pl. Prosimy być ostrożnym i dokonać własnej oceny reklamowanego produktu.

Re: Kraków dobry laryngolog

Postprzez Gość » 20 kwi 2010, 23:03

Tylko dr Paweł Papież! Nigdy w życiu żaden lekarz nie poświęcił mi tyle uwagi tłumacząc krok po kroku chorobę mojej córeczki. Moja córcia wprost go uwielbia. Wspaniałe podejście do dzieci, podejście do pacjenta jak do człowieka rozumnego. Trafna diagnoza, szybka interwencja. Operacja przeprowadzona w szpitalu, poprzedzona tylko jedną wizytą prywatną ( "leczenie" u innych lekarzy trwało pół roku i tylko pogorszyło stan zdrowia dziecka). Doktor Papież nie tylko operuje, ale po zabiegu stale monitoruje stan swoich pacjentów. Naprawdę troskliwy , cudowny lekarz którego polecam z czystym sercem.
Gość

Postprzez juliannnaa » 25 sty 2011, 09:52

Dobry laryngolog na nfz od tego roku jest w falck'u na mazowieckiej, potrzebujecie tylko skierowanie od lekarza pierwszego kontaktu i mozna bez problemu sie zapisac, znajoma chodzi z cala rodzina - dzieciaki juz co prawda dorosłe maz i ona bo maja co chwile jakies problemy i nie narzeka, takze sprawdzone !
juliannnaa

Postprzez Kama » 24 lut 2011, 10:16

Byłam jakiś czas temu u doktor Anny Tabak z Centrum Medycznego przy Mazowieckiej. Bardzo dobra Pani doktor. Moja wizyta spowodowana była dość pilną potrzebą. Nawet nie wyobrażacie sobie jakie głupstwo popełniłam. Po kąpieli zostawiłam patyczek do czyszczenia w uchu i zapomniałam wyjąć. Przy poprawianiu włosów wbiłam patyczek głębiej (jak sobie o tym pomyślę to aż mam ciarki). Ból, krew i łzy. Wiem, wiem nie było to za mądre... Dr Tabak jednak potrafiła mi pomóc. Szybka pomoc, dobre podejście i profesjonalizm. Na prawdę polecam.
Kama

Postprzez caro » 29 lip 2011, 10:58

Mnie jakoś pod koniec czerwca, zaczęło mocno boleć ucho, więc pomyślałem trza iść do lekarza. Popytałem znajomych, przejrzałem neta i natrafiłem na doktora Andrzeja Stokłosę. Podszedł do problemu rzeczowo, zbadał i przypisał maść. Za tydzień umówiłem się na wizytę kontrolną. Wszystko przeszło i jest ok. Jakby ktoś chciał namiary to doktor Stokłosa przyjmuje w Osteomedzie.
caro

Postprzez KK » 12 wrz 2011, 13:22

Chodzę do dr Hanna Chlipalskiej do Falck przy ulicy mazowieckiej w ramach nfz. Sympatyczna kobieta, stara się być pomocna i wytłumaczyć co jest na rzeczy a nie przemilczeć sprawę i jedynie wypisać receptę. W zeszłym tygodniu była u niej po raz trzeci i jeśli będzie taka potrzeba wybiorę się ponownie. Na początku próbowałam dostać się do dr Tabak, o której też słyszałam dobre opinie, tu jednak termin wypadł szybciej. Polecam pani dr wszystkim potrzebującym.
KK

Postprzez zoska » 02 gru 2011, 12:42

ja polecam dr Wróbla, świetny laryngolog i lekarz zajmujący się leczeniem chrapania. przyjmuje chyba na podgórskiej w multimedsie - placówka koło g. kazimierz.
zoska

Postprzez marzycielka » 16 gru 2011, 13:30

Ja Wam chciałam polecić Pana doktora Stokłosę, on przyjmuje w klinice Osteomed na ul. Kazimierza Wielkiego. Miałam ogromny problem z uchem, pewnego ranka wstałam i kompletnie na nie, nie słyszałam, w aptece kupiłam jakieś preparaty na rozrzedzenie woskowiny, ale nic nie pomagało, o tym lekarzu powiedziała mi znajoma z pracy, i fajnie bo przepłukał mi ucho bezboleśnie i teraz słyszę świetnie! :D
marzycielka

Postprzez Lokis » 30 gru 2011, 13:16

Ja polecam dr Annę Tabak z Centrum Medycznego Falck. Swego czasu miałam duże kłopoty z uszami, że się tak wyrażę i bardzo mi pomogła. Konkretna, fachowa pomoc.
Lokis

Reklamy są emitowane zgodnie z zasadami Google i nie są werifikowane przez forum-krakow.pl. Prosimy być ostrożnym i dokonać własnej oceny reklamowanego produktu.

Powrót do Lekarze, szpitale, przychodnie