Kraków dobry kantor (najlepsze kursy walut)

Tutaj umieszczamy tematy, które dotyczą Krakowa, ale powyższe działy ich nie obejmują.

Kraków dobry kantor (najlepsze kursy walut)

Postprzez krokus » 24 kwi 2010, 19:41

Które kantory mają dobry kurs euro, funta, dolara oraz innej waluty? Gdzie się znajduje kantor czynny w niedziele? W którym miejscu jest najlepszy exchange w Krakowie? (np. wielopole, ul. sławkowska, plac szczepański, baksy, karmelicka, czapla szpitalna, długa 8, lotnisko balice, czapla, centrum, floriańska, królewska, nowa huta, pijarska, rynek, kazimierz, podgórze, prokocim)

Jakie są Wasze opinie?
krokus

Reklamy są emitowane zgodnie z zasadami Google i nie są werifikowane przez forum-krakow.pl. Prosimy być ostrożnym i dokonać własnej oceny reklamowanego produktu.

Re: Kraków dobry kantor (najlepsze kursy walut)

Postprzez beata744 » 14 mar 2011, 22:02

Bonarka City Center ma dobry kantor. Jak porównywałam kursy euro kilku kantorów to w Bonarce mieli najwyżej. Przy wymianie większej gotowki mozna tez negocjowac ceny.
beata744

OSZUSTWA W KANTORZE EUROCENT UL.SŁAWKOWSKA 20

Postprzez Gość » 14 paź 2011, 14:26

szczerze przestrzegam przed kantorem Eurocent przy Sławkowskiej 20!Pracują tam złodzieje i oszuści.Okradli mnie ,w żywe oczy kłamali.Radzę omijać ten kantor z daleka!
Gość

Postprzez yeti » 10 lis 2011, 15:55

Każdy chyba wie, że większość kantorów na lotniskach, dworcach kolejowych czy w dużych centrach mają bardzo nie korzystne kursy. Znane z autopsji.
yeti

Postprzez Busia86 » 14 lis 2011, 13:14

Co ciekawe w galerii Krakowskiej znajdują się dwa kantory a różnice w kursie między nimi to min. 5gr zatem zawsze polecam ten przy Carrfeurze na 1ym piętrze i mają kurs lepszy niż kantory w rynku ;)
Busia86

UWAGA OSZUST

Postprzez UWAGA » 14 sty 2012, 19:33

Uważajcie na kantor w przejściu podziemnym w krk przy dworcu głównym! Pracują tam oszuści i naciągacze! Podają inne kursy walut niż są w rzeczywistości! Wstawiają zero po przecinku i wychodzi dużo mniej! Skandal! Nie wymieniajcie tam pieniędzy!
UWAGA

Postprzez kaia » 12 mar 2012, 19:22

Nie polecam KANTOROW EXCHANGE np. w galerii krakowskiej! Obsluga niezbyt mila,kurs nizszy niz na stronie a poza tym nie ma mozliwosci negocjacji cen! Chlopak pracujacy tam na moje pytanie -czy moglibysmy negocjowac cene przy wyzszej kwocie prawie na mnie krzyknal. Poza tym nie sa nawet przygotowani na to by zapakowac wieksza ilosc gotowki,by klient nie musial sie martwic o swoje pieniadze! ODRADZAM!!!
kaia

Postprzez krakuska » 13 mar 2012, 14:12

Z tego, co tu czytam widze że dobrze robię nie korzystając z tradycyjnych kantorów. Polecam spróbować wymianę online - mnie do tego przekonały niskie spready i tanie waluty, wymieniałam różnie w walutomacie, pomarańczarni i fritz exchange ale jakoś ten fritz chyba najlepszy jest
krakuska

spam.pl Najlepsze kantory w Polsce

Postprzez Ekantory » 27 mar 2012, 18:52

Ze swojej strony polecam porównywarkę kantorów internetowych spam.pl. Stronka bardzo intuicyjna, porównuje aktualne kursy z kantorów, oferty specjalne i opinie o kantorach. Na stronie bez problemu wytypujemy najlepsze kantory internetowe prostym sortowaniem, zestawione są wszystkie wiodące ekantory w Polsce:
gocash
internetowykantor
topfx
fritz exchange
cinkciarz
inkantor
kantoronline
kantoria
Ekantory

Re: spam.pl Najlepsze kantory w Polsce

Postprzez Tomek » 07 kwi 2012, 18:13

Ekantory napisał(a):Ze swojej strony polecam porównywarkę kantorów internetowych spam.pl. Stronka bardzo intuicyjna, porównuje aktualne kursy z kantorów, oferty specjalne i opinie o kantorach. Na stronie bez problemu wytypujemy najlepsze kantory internetowe prostym sortowaniem, zestawione są wszystkie wiodące ekantory w Polsce

dzięki, fajna stronka ta spam.pl
Tomek

Reklamy są emitowane zgodnie z zasadami Google i nie są werifikowane przez forum-krakow.pl. Prosimy być ostrożnym i dokonać własnej oceny reklamowanego produktu.

Powrót do Pozostałe (z Krakowa)