Kraków dobry ginekolog

Gdzie znaleźć dobrą i fachową pomoc lekarską w Krakowie?

Kraków dobry ginekolog

Postprzez krokus » 24 sty 2010, 17:31

Bardzo dobry lekarz ginekolog Kraków, prywatnie, na NFZ, Wasze opinie:

---
polecany ginekolog endokrynolog w Krakowie 24h, sobota i niedziela, całodobowy, cennik, jakie ceny obowiązują?
przykładowi polecani lekarze z Krakowa: dr Rafał Ufnalewski, Janusz Dziedzic, Tomasz Homa, Jacek Madej, Beata Baliga Pałka, lek. med. Andrzej Wojtyś, Tomasz Bereza, Bartosz Chrostowski, Grażyna Bogutyn, Katarzyna Lenart, Paweł Romanek, Inga Ludwin, Artur Świstak, lek. med. Jolanta Wieczorek-Karasińska, Dariusz Zarotyński, Andrzej Szczudrawa, Artur Ludwin, Michał Jankiewicz, Dariusz Butryn, lek. med. Maciej Kowalczyk, Monika Pacek, Jadwiga Masior, Wiesław Krysztopowicz, Andrzej Gach, Małgorzata Radecka, Kazimierz Pityński.
krokus

Reklamy są emitowane zgodnie z zasadami Google i nie są werifikowane przez forum-krakow.pl. Prosimy być ostrożnym i dokonać własnej oceny reklamowanego produktu.

Re: Kraków dobry ginekolog

Postprzez punia82 » 25 sty 2010, 14:31

Szczerze i gorąco polecam dr Piotra Chałupczaka, przyjmuje na Sienkiewicza niedaleko pl. Inwalidów tel. 12-632-7286.
Dokładny, sympatyczny i niezwylke kompetentny.
Odpowie na każde nurtujące pytanie z niewiarygodną cierpliwością i wyrozumiałością! Na wizycie u niego czułam się jak na wykładzie, spędziłam tam chyba godzinę, każdą pacjentkę traktuje wyjątkowo i poświęca jej tyle czasu ile potrzeba pomimo tego że na korytarzu czeka długa kolejka pacjentek. polecam również dr Romanka z MSWiA
punia82

Postprzez studentka » 31 sty 2010, 14:18

U doktora Rafała Ufnalewskiego z ALLMEDu są zniżki studenckie (koszt 40 PLN) :) Lekarz godny polecenia! Byłam na swoim pierwszym badaniu ginekologicznym u niego i zdobył moje zaufanie.
studentka

Postprzez laktoza » 12 lis 2010, 14:02

Witam, mieszkam w centrum Krakowa od miesiąca i chciałabym się wybrać do ginekologa (pierwsza wizyta). Gdzie znajdę jakiegoś godnego polecenia lekarza (wolałabym kobietę, ale z braku laku mężczyzna też ujdzie). Czy za wizytę coś się płaci, jeśli przychodnia ma umowę z NFZ?
laktoza

Postprzez ZofiaKrakow » 24 sty 2011, 23:05

Ja chodzę do Falck'a na Mazowieckiej. Trochę daleko od centrum ale wydaje mi się, że warto. Zresztą wszystko zależy od tego gdzie mieszkasz. Tam w sumie przyjmuje kilku ginekologów. Ja osobiście jestem bardzo zadowolona ze swojej pani lekarz. Przede wszystkim wizyta zabiera tyle czasu ile potrzeba na porządną konsultacje. Pamiętam za pierwszym razem spędziłam w gabinecie chyba z 30 - 40 minut! Lekarka odpowiedziała na wszystkie moje pytania. Czułam się bardzo komfortowo, a to ważne podczas wizyt tego typu (nie raz w innych miejscach byłam po prostu zażenowana tym przez co musiałam przejść). No i co najważniejsze krótki czas oczekiwania na wizytę. Od stycznia mają umowe z nfz, bo o to pytałaś!
ZofiaKrakow

Postprzez ewik » 03 lut 2011, 08:39

A możesz powiedzieć jak sie nazywa ta Pani gin w Falcku?
Właśnie się tam wybieram, a nie znam nikogo i nie wiem do kogo iść?
ewik
ewik

Postprzez surena » 09 lut 2011, 13:42

Też chodzi mi o zdradzenie nazwiska tej Pani ginekolog w FALKU.
surena

Postprzez ZofiaKrakow » 10 lut 2011, 11:16

Witam ponownie :) Moja Pani lekarz to dr Danuta Jachimczyk-Prociak. Przyjmuje trzy razy w tygodniu. Ale oprócz tej Pani są tam jeszcze cztery inne Panie lekarki (śmiesznie bo sa tylko Panie :)). Tak jak juz mówiam ja jestem zadowolona, a jedna z moich znajomych chodzi też tam, tylko do innego lekarza i również nie narzeka. Umawiać się można telefonicznie. ty jest grafik lekarzy http://www.falckmedycyna.pl/CentraMedyc ... %20lekarzy
na stronie też jest gdzieś telefon.
ZofiaKrakow

Postprzez fisia » 18 lut 2011, 15:46

Moge ze spokojnym sumieniem polecic panie Springwald i Kisielewska z gabinetu przy ul Urzedniczej
fisia

Postprzez Ania » 13 mar 2011, 03:17

Byla moze ktoras z was na wizycie u dr. Rafala Ufnalewskiego w Krakowie? Wybieram sie na moja pierwsza wizyte w przyszlym tygodniu, strasznie sie stresuje wszystkim. No i tez jestem bardzo wstydliwa, moze mi, prosze, ktos odpowiedziec na pytanie, jak u niego wyglada badanie, wyposazenie gabinetu? Czy ma wszystko w jednym gabinecie, czy trzeba przechodzic do innych pomieszczen naprzyklad przez poczekalnie? (strasznie zenujace). Czy nie slychac w poczekalni, co sie dzieje i mowi w gabinecie? Bede naprawde bardzo wdzieczna za pomoc.
Ania

Postprzez dominia » 14 mar 2011, 14:47

Pan dr. Rafał Ufnalewski przyjmujący na al. pokoju jest najbardziej mało kompetentnym lekarzem jakiego spotkałam. Może przy podstawowych badaniach nikt nie jest w stanie tego ocenić, ale ja trafiłam do niego z poważnym problemem i w dodatku nie umiał nawet ocenić z wyników co należy robić aby mój stan się polepszył. Jedynie co mi zalecił to test na HPV, który w jego gabinecie kosztuje 200 zł, bo przecież nie zaszkodzi zrobić a III grupa może zostać bo to nic groźnego skoro się komuś przepisuje antybiotyki za 6 zł. Jak tacy lekarze mogą w ogóle brać pieniądze, za coś takiego. W ciągle każą robić badania, które kosztują masę pieniędzy i zamiast skupić się na problemie to wolą obejść go mówiąc cytuje ''musi Pani mi zaufać..." bo akurat antybiotyk wiele mi pomógł teraz przez tego mądrego lekarza nabawiłam się grzybicy. Także na prawdę zanim wydacie niepotrzebnie pieniądze zastanówcie się czy chcecie słuchać porad lekarza, który na wszystko przepisuje antybiotyk!!!
dominia

Postprzez Kati » 28 mar 2011, 14:25

Witam, jutro mam umówiona wizytę u dr Dłużniewskiej w Falck'u. Czy któraś z Was była już u niej może? Kto to jest za człowiek?
Kati

Postprzez marta » 15 kwi 2011, 12:23

Kali i jak było? Zadowolona jesteś?
marta

Postprzez Maajkaa » 11 maja 2011, 09:41

Witam,

ja polecam najlepszego moim zdaniem lekarza ginekologa w Polsce (wiem, wiem, bardzo subiektywnie:) ale, co tam - po to jest to forum. A więc ja polecam panią dr Dorotę Skrobacką z przychodni Scanmed Multimedis w Krakowie.

http://www.multimedis.pl/dla-pacjenta/c ... mierz.html - link do strony, na wypadek, gdyby któraś z Pań szukała naprawdę dobrego lekarza ginekologa w Krakowie.
Maajkaa

Postprzez zoska » 02 cze 2011, 11:30

ja polecam dra Jacka Franczaka, scanmed universum na armii krajowej. bardzo dobry lekarz i przemiły człowiek. urodziłam już z nim (jak to można tak powiedzieć) dwójkę dzieci - ostatnie w tym roku w lutym. naprawde jest super fachowcem i umie człowiekowi wszystko wytłumaczyć. wiadomo ciąża to emocje i czasem się wpada w panikę...
zoska

Reklamy są emitowane zgodnie z zasadami Google i nie są werifikowane przez forum-krakow.pl. Prosimy być ostrożnym i dokonać własnej oceny reklamowanego produktu.

Następna strona

Powrót do Lekarze, szpitale, przychodnie