Kraków dobry ginekolog

Gdzie znaleźć dobrą i fachową pomoc lekarską w Krakowie?

Re: Kraków dobry ginekolog

Postprzez crazylemons » 04 cze 2011, 18:57

Dobrym rozwiązaniem jest też pakiet medyczny na prywatną opiekę medyczną, w którym jest kompleksowa obsługa związana z prowadzeniem ciąży (w tym diagnostyka) taką usługę ma w swojej ofercie m.in. SIGNUM. Oczywiście oprócz tego mamy bezpłatną nielimitowaną podstawową opiekę medyczną, wiele bezpłatnych badań oraz szeroki zakres tzw. chirurgii jednego dnia. Osoby zainteresowane tym tematem zapraszam do kontaktu mailowego: jaroslaw.majecki@crazylemons.pl
crazylemons

Reklamy są emitowane zgodnie z zasadami Google i nie są werifikowane przez forum-krakow.pl. Prosimy być ostrożnym i dokonać własnej oceny reklamowanego produktu.

Postprzez rozalia » 13 cze 2011, 11:07

ja też polecam dra Franczaka :) dwa dzidziusie z jego pomocą przyszły na świat - jeden mój, a drugi mojej siostry :)))
Pan dr przyjmuje teraz w szpitalu św. Rafała w Krakowie, na Kurdwanowie, ale ulicy nie pamiętam...
rozalia

Postprzez aniala » 08 gru 2011, 14:10

Jesli chodzi o mnie i o mój wybór lekarza ginekologa to ja z kolei wybrałam ten gabinet http://www.neomed.pl/
Mozna zapisac sie tam do dr Jerzego Jakubowicza,moim zdaniem jeden z lepszych specjalistów w Krakowie.
aniala

Postprzez ewkamarchewka » 09 gru 2011, 13:15

Moja mama chodzi do dr Jakubowicza na USG piersi i cytologie.W sumie rzeczywiscie jest jednym z najlepszych specjalistów,ale tez jesli patrzac na ceny czy to konkretnych zabiegów czy samej wizyty sa one konkurencyjne do innch gabinetów w Krakowie.
ewkamarchewka

Postprzez blanka » 08 sty 2012, 15:20

Byłam u tego lekarza, dzięki za namiary. Rzeczywiście konkretny i bardzo dobry lekarz. Od razu daje skierowania na badania, takze nie czeka sie na kolejne wizyty zeby zaczął działać. Polecam.
blanka

Postprzez pipi » 02 lut 2012, 14:05

dominia napisał(a):Pan dr. Rafał Ufnalewski przyjmujący na al. pokoju jest najbardziej mało kompetentnym lekarzem jakiego spotkałam. Może przy podstawowych badaniach nikt nie jest w stanie tego ocenić, ale ja trafiłam do niego z poważnym problemem i w dodatku nie umiał nawet ocenić z wyników co należy robić aby mój stan się polepszył. Jedynie co mi zalecił to test na HPV, który w jego gabinecie kosztuje 200 zł, bo przecież nie zaszkodzi zrobić a III grupa może zostać bo to nic groźnego skoro się komuś przepisuje antybiotyki za 6 zł. Jak tacy lekarze mogą w ogóle brać pieniądze, za coś takiego. W ciągle każą robić badania, które kosztują masę pieniędzy i zamiast skupić się na problemie to wolą obejść go mówiąc cytuje ''musi Pani mi zaufać..." bo akurat antybiotyk wiele mi pomógł teraz przez tego mądrego lekarza nabawiłam się grzybicy. Także na prawdę zanim wydacie niepotrzebnie pieniądze zastanówcie się czy chcecie słuchać porad lekarza, który na wszystko przepisuje antybiotyk!!!

chciałam napisać odnośnie powyższe wypowiedzi skoro masz III grupe tzn, że jesteś wjakiejś tam grupie ryzyka zarażenia raka szyjki macicy, którą wywołuję właśnie HPV więc nie rozumiem czemu uważasz , że to zły pomysł??? po za tym ja dostałam antybiotyka za 9 zł np. unidox który leczy wiele dolegliwości tego typu i jest skuteczny bardzo. a grzybice dostałaś bo nie brałaś nic osłonowo bo pewnie miałaś go brać przez 2 tyg. moim zdaniem to dobre zalecenia
pipi

Postprzez pipi » 02 lut 2012, 14:07

szukam lekarza, który dobrze przygotuję mnie do ciąży ponieważ jedną już starciłam ktoś poleci?
pipi

Postprzez zmartwiona » 02 lut 2012, 19:40

Hej przyszłe mamy!

Czy któraś z Was chodzi do doktora Piotra Mogiły-Komorowskiego? Jestem w 18 tyg. ciąży i poki co chodze do niego, ale nie wiem czy mam kontynuowac, czy jest dobry? Czy wypisze zwolnienie jak bede juz bardzo zmeczona?

Bede wdzieczna za odpowiedz, mieszkam w Krakowie od niedawna, i nie mam kogo spytać!
z góry dziękuję za pomoc.
zmartwiona

Postprzez PICOLINO » 13 lut 2012, 15:40

Dr Piotr Mogiła to bardzo dobry specjalista, jednak ja osobiście polecam Ci w Krakowie takich ginekologów jak np. Hubert Huras lub Marcin Opławski. Nie raz przekonałam się o ich wysokich kwalifikacjach.
Jeśli chodzi o zwolnienie lekarskie każdy ginekolog na Twoją prośbę ma obowiązek wypisać zwolnienie L4 ciężarnej. Jest tylko jeden haczyk, niektórzy ginekolodzy w Krakowie wypisują takie zwolnienie na okres dwóch tygodni, ponieważ taki termin zwolnienia zapewnia im, że wrócisz za dwa tygodnie po kolejne zwolnienie więc znowu dasz lekarzowi załóżmy 100zł za wizytę. Na szczęście nie każdy lekarz postępuje w ten sposób i wypisuje normalnie zwolnienie na miesiąc.
Warto zwrócić na to uwagę przy wyborze lekarza, niestety krakowscy ginekolodzy (niektórzy) lubią naciągać swoje pacjentki na niepotrzebne koszty...

Pozdrawiam, a w przyszłości zapraszam do mojej Szkoły Rodzenia Picolino:)
www.picolino.pl
PICOLINO

Postprzez canela » 19 lut 2012, 18:58

Witam, czy ktoś się orientuje czy pani dr Katarzyna Kisielewska przyjmuje w Krakowie na NFZ czy tylko prywatnie? Jestem w 4 tyg. ciąży, a nie mam w Krakowie swojego "sprawdzonego" lekarza, natomiast na temat tej pani czytałam wiele pozytywnych opinii.
canela

Postprzez PICOLINO » 24 lut 2012, 13:31

Dr Kisielewska przyjmuje tylko prywatnie na Urzędniczej. Ciężko w Krakowie o dobrego ginekologa, który nie przyjmuje prywatnie... polecamy ewentualnie poradnię K na ul. Kutrzeby:)
PICOLINO

Postprzez PICOLINO » 24 lut 2012, 13:32

dodam jeszcze, że dr Kisielewska faktycznie jest bardzo dobrą lekarką, szalenie miłą i uprzejmą dla pacjentek, a najważniejsze jest kompetentna!

Polecam!
Szkoła Rodzenia Kraków Picolino
http://www.picolino.pl
PICOLINO

Postprzez mgaw » 25 lut 2012, 19:43

Zajrzyjcie na neib.org bo są am opinie na temat dobrych lekarzy \. Warto zobaczyć i wiedzieć który gabinet wybrać.
mgaw

Postprzez fffiolka » 14 mar 2012, 11:41

Ja polecam drJerzego Jakubowicza, tutaj możecie przeczytać opinie na jego temat http://www.znanylekarz.pl/jerzy-jakubow ... log/krakow
Ja jestem bardzo zadowolona i na pewno pozostanę przy tym lekarzu.
fffiolka

Reklamy są emitowane zgodnie z zasadami Google i nie są werifikowane przez forum-krakow.pl. Prosimy być ostrożnym i dokonać własnej oceny reklamowanego produktu.

Poprzednia strona

Powrót do Lekarze, szpitale, przychodnie