Poprzedni dentysta K. Gębczyński z Libertowa (którego miałem za świetnego fachowca parę lat temu) niedokładnie zrobił mi kilka zębów, jednego teoretycznie nie dało się uratować i miał być usunięty /notabene kilka razy go już plombował/ Generalnie feralny, łamliwy ząb. Sprzęt miał świetny, wiedzę też, ceny również duże ale z racji dużych kolejek zaczął robić wszystko na bliższe, byle szybciej i efekty tego były mizerne :-/ Uważany był za jednego z najlepszych dentystów w okolicy, ale bardzo dużo osób potwierdza moje doświadczenia z ostatnich lat z nim.
W Dentimie leczonego miałem zęba który miał być teoretycznie usunięty. Leczenie kanałowe pod mikroskopem + miała być korona, ale poradzili sobie bez tego. W porównaniu do poprzedniego "fachowca" - niebo a ziemia. Raz że zrobione wszystko fachowo i dokładnie (żadnych problemów z zębem), bardzo miły personel i atmosfera, powiadomienia sms o wizytach itp.

Mówiąc krótko uratowali mi tego zęba

Także wszystkie są komplecie i mają się dobrze

Na kontrole i "mniejsze" wizyty jeździłem też do prywatnego gabinetu B. Gmyrek na pętli w Bronowicach /ul. Balicka 18/ (Głównym stomatologiem w Dentimie jest córka tej dentystki), z tym że z tego co mówiła obsługuje głównie swoich klientów i z polecenia. Tam właśnie wyszło jak niedokładnie swoją prace wykonał poprzedni dentysta. Sprzęt może nie z najwyższej półki, ale rekompensuje to doświadczenie, olbrzymia dokładność i miła atmosfera

Osobiście byłem pod wrażeniem dokładności w porównaniu do poprzedniego dentysty. Od tamtej pory żadnych problemów z zębami

Z relacji znajomych na Ruczaju, bodajże w Colloseum jest świetny dentysta (byłem tylko na prześwietleniu panoramicznym), ale ceny wręcz ogromne. Zresztą można się spodziewać już po wejściu do poczekalni, skórzane fotele, klima, tv, etc...