Kraków dobry dentysta stomatolog

Gdzie znaleźć dobrą i fachową pomoc lekarską w Krakowie?

Re: Kraków dobry dentysta stomatolog

Postprzez Qushi » 17 lut 2012, 22:42

Po przeczytaniu ostatniego postu, byłam lekko zdziwiona, ale poszperałam na innych portalach i faktycznie ciągle przewijają się te same nazwy gabinetów. Kurde... Ja na innym portalu umieściłam opinie o mojej Pani doktor Magdalenie Szajnar i nazwe gabinetu w którym ona pracuje Aesthetica Dermadent i rany mam nadzieje ze nie zrobiłam jej tym samym krzywdy, (żeby nie bylo ze sama sie promuje), bo naprawde jest bardzo dobra.
Qushi

Reklamy są emitowane zgodnie z zasadami Google i nie są werifikowane przez forum-krakow.pl. Prosimy być ostrożnym i dokonać własnej oceny reklamowanego produktu.

Postprzez AgaPawlik » 02 mar 2012, 14:17

Witam,
Ja byłam ostatnio pierwszy raz w klinice Denta - Med przy Zjeździe. Poszłam tam z polecenia mojej przyjaciółki, która od pewnego czasu sama się tam leczy. I co? Nareszcie jestem zadowolona z jakości leczenia, i z nastawienia lekarzy. Pierwszy raz nie muszę się martwić, że tu mi coś wypadnie, albo w innym miejscu będzie jeszcze gorzej. Jak na moje oko zostane tam już na dłużej. I jeszcze jeden plus - cena. Jak na studentkę (i moją kieszeń) to jestem zachwycona.
AgaPawlik

Postprzez polaris » 28 mar 2012, 18:12

A ja po przeczytaniu opinii na temat dra Rozwadowskiego w końcu się do niego wybrałam i przyznam, że wszystko, co o nim pisano jest prawdą, jest miły, dokładny, cierpliwy, dokładnie tłumaczy, jaki jest stan zębów i co trzeba z nimi zrobić.
polaris

Postprzez mysza1982 » 01 kwi 2012, 11:35

Ja polecam bardzo miła Panią doktor Martę Bielaszkę, przyjmuje prywatnie w gabinecie na Prokocimiu viva- dent. Wszytko nowoczesne i czyściutkie. Nie lubię takich ogromnych klinik bo z doświadczenia wiem, że traktują tam pacjentów taśmowo, jeden za drugim. A tu jakoś takie indywidualne podejście do pacjenta. Można zapytać o wszytko. A same zabiegi bezbolesne i bardzo dokładnie wykonane:)
mysza1982

Postprzez justyszek » 12 kwi 2012, 20:20

hej :)
a znacie moze dobrego chirurga stomat, ??? na NFZ najlepiej i gdzie moze mi zrobic wyrywanko ? mam ciezkie przypadki 8 i potzrebuje dobrego specjalisty :)
co polecacie:)
justyszek

Postprzez niezapominajki » 22 kwi 2012, 17:19

Wiesz, co jak masz ciężkie przypadki z ósemkami to wiesz może nie ryzykować na NFZ tylko iść do dobrego specjalisty. wiesz ja z leczeniem na NFZ mam niezbyt miłe wspomnienia, więc wolę dołożyć pieniędzy i mieć pewność, że wszystko będzie dobrze zrobione. Jeśli zdecydujesz się na prywatną wizytę to możesz śmiało iść do Galerii Uśmiechu na Starowiślną, pracują tam sami najlepsi specjaliści i na pewno ci nie zrobią krzywdy.
niezapominajki

Poprzednia strona

Powrót do Lekarze, szpitale, przychodnie