Kraków dobry dentysta stomatolog dziecięcy

Gdzie znaleźć dobrą i fachową pomoc lekarską w Krakowie?

Re: Kraków dobry dentysta stomatolog dziecięcy

Postprzez xuru » 29 cze 2011, 16:18

Faktem jest, że nie każdy lekarz nadaje się do pracy z dziećmi i nie ma w tym nic złego. Każdy jest inny, dlatego polecajmy takich lekarzy, aby inni łatwo mogli znaleźć.
xuru

Reklamy są emitowane zgodnie z zasadami Google i nie są werifikowane przez forum-krakow.pl. Prosimy być ostrożnym i dokonać własnej oceny reklamowanego produktu.

Postprzez stomatologiczny » 05 lip 2011, 20:17

I słusznie, po to mamy internet i fora.
stomatologiczny

Postprzez becbec » 07 lip 2011, 16:47

Czy to prawda, że każda szanujaca się klinika prywatna ma w ofercie badanie jamy ustnej gratis???
becbec

Postprzez edyta » 02 wrz 2011, 14:00

JA polecam to miejsce http://www.dentystanowahuta.pl/
w sumie przychodziłam tam z dzieckiem a teraz chodze ze swoimi zębami,bo po prostu rogatki miasta oznaczaja równiez to ze jest taniej,a to w przypadku stomatologa wielki plus.
edyta

Postprzez Gość » 06 gru 2011, 17:33

Polecam Panią doktor Annę Węgrzyn z 2 Pułku Lotniczego 22,
jest to przychodnia i dzieci leczą na fundusz , po co przepacać za coś co można zrobić w ramach NFZ-tu.
Doktor ma rewelacyjne podejście do dzieci i dużo z nimi rozmawia. Trafiłam do niej z polecenia innej mamy .
Mleczki u mojej córki leczyłam za darmo, "załapałm "się jeszcze tzn. moje dziecko na lakowanie szóstek ,
ja również leczę się u pan doktor tyle że odpłatnie 70 zł za plombę.

Agnieszka R.
Gość

Postprzez tweety » 13 sty 2012, 13:38

Macie rację, że nie każdy stomatolog nadaje się do pracy z dziećmi. I dlatego nie dziwię się, że macie tyle wątpliwości, żeby wybrać tego najlepszego. Nikt chyba nie chce, żeby dziecko nabawiło się jakiejś traumy :) Widzę, że ile piszących tyle opinii co do najlepszego dentysty. Ja wiele pozytywnych opinii słyszałam o Galerii Uśmiechu na Starowiślnej :D może znacie to miejsce??
tweety

Postprzez Gumisia » 16 sty 2012, 15:33

Mój Kacperek ma jedną ulubioną panią dr o anielskiej cierpliwości do dzieci Pani Marta Maciak z Alfa Dental na Zwierzynieckiej 29. Polecam wszystkim mamom, które nie wiedzą do kogo się udać. Pani dr jest niezwykle delikatna i ma super podejście do małych rozbójników
Gumisia

Postprzez soldier » 20 sty 2012, 15:32

Ja mam z Prokocimia blisko do Estetyki Uśmiechu w Wieliczce, tam mogę polecić wziąć swoje pociechy. Dentyści są bardzo mili i cierpliwi, mają bardzo pozytywne podejście do swoich pacjentów.
soldier

Postprzez aaa » 10 lut 2012, 12:10

xuru napisał(a):Faktem jest, że nie każdy lekarz nadaje się do pracy z dziećmi i nie ma w tym nic złego. Każdy jest inny, dlatego polecajmy takich lekarzy, aby inni łatwo mogli znaleźć.

dr Karolina Urbaniak - znana w Krakowie i nie tylko anielska cierpliwość i podejście graniczące z hipnozą
szukaj ALBUSDENT na Mogilskiej lub DENT22 na Kazimierza Wielkiego lub w gabinecie prywatnym
aaa

Postprzez quasim » 17 lut 2012, 11:19

soldier napisał(a):Ja mam z Prokocimia blisko do Estetyki Uśmiechu w Wieliczce, tam mogę polecić wziąć swoje pociechy. Dentyści są bardzo mili i cierpliwi, mają bardzo pozytywne podejście do swoich pacjentów.

Zapewne jeżeli chodzi o dzieci to miałeś na myśli panią Przysiążną, ma bardzo fajne podejście do maluchów :)
Kibic piłki nożnej, miłośnik biegania, poszukiwacz kreatywnych form istnienia :)
quasim

Postprzez soldier » 22 lut 2012, 15:33

quasim zgadza się, ta pani leczy moje dzieci i jestem zadowolony z jej pracy :)
soldier

Postprzez alessandro » 28 lut 2012, 16:50

@quasim, soldier powiedzcie w jakim wieku są Wasze maluchy? Czy można tam leczyć dzieci w wieku 5-6 lat? Muszę ze swoim iść, bo mu się strasznie zęby psują, aż nie wiem dlaczego :/ mieszkam pod Wieliczką i w Wieliczce będzie mi najbliżej zabrać dziecko do gabinetu.
alessandro

Postprzez soldier » 29 lut 2012, 11:34

Moje to pierwsza klasa podstawówki, myślę, że śmiało możesz brać dziecko w tym wieku.
soldier

Postprzez alessandro » 01 mar 2012, 14:35

Dzięki za odpowiedź, wezmę małego i zobaczymy jak będzie...
alessandro

Postprzez Magda » 06 mar 2012, 10:47

Ja polecam Panią Kasię Skotnicką -Nowakowską , ma fantastyczne podejście do dzieci jest zawsze uśmiechnięta a i co nie bez znaczenia jest świetnym stomatologiem.

Usuwała mojemu dziecku na polecenie ortodonty 5 zębów mlecznych i plombowała stałą szóstkę
I mój syn mimo swoich 7 lat i tylu wizyt u dentysty nadal się nie boi i chyba na tym zależy wszystkim rodzica idącym z dziećmi do dentysty:)

os Słoneczne 11
Kraków Nowa Huta tel 791 911 280 www.skotnicka.pl
Magda

Reklamy są emitowane zgodnie z zasadami Google i nie są werifikowane przez forum-krakow.pl. Prosimy być ostrożnym i dokonać własnej oceny reklamowanego produktu.

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Lekarze, szpitale, przychodnie