Kraków dobry alergolog

Gdzie znaleźć dobrą i fachową pomoc lekarską w Krakowie?

Kraków dobry alergolog

Postprzez krokus » 24 sty 2010, 17:08

Bardzo dobry, polecany lekarz alergolog Kraków, prywatnie, na NFZ, tanio, Wasze opinie:

Na jakiej ulicy / dzielnicy przyjmuje najlepszy alergolog w Krakowie? ( al. pokoju, nowa huta, ulica dunajewskiego, ułanów, piastów, skawińska, prokocim, czyżyny )

W którym szpitalu i przychodni, jaki cennik obowiązuje? Jaki telefon i adres?

jaki przykładowy polecany lekarz z Krakowa? jakie ceny obowiązują za wizytę (np. dr lek med Ewa Cichocka-Jarosz, Mamert Milewski, Urszula Nowotny, Monika Kapińska-Mrowiecka, Zygmunt Nowacki, Lucyna Firek, Lech Górski, Niepubliczny Specjalistyczny Zespół Opieki Zdrowotnej. Specjalistyczne Centrum Leczenia i Diagnostyki Sp. z o.o., Centrum Alergologii)

alergia pokarmowa, skórna, objawy na mleko, na kota, na kurz, na gluten, na roztocza, bylica, leczenie
Ostatnio edytowano 20 kwi 2010, 19:08 przez krokus, łącznie edytowano 1 raz
krokus

Reklamy są emitowane zgodnie z zasadami Google i nie są werifikowane przez forum-krakow.pl. Prosimy być ostrożnym i dokonać własnej oceny reklamowanego produktu.

Re: Kraków dobry alergolog

Postprzez bogusia » 20 kwi 2010, 18:49

Doktor Mamert Milewski to najlepsze, co może przytrafić się pacjentowi! Na wizytę idzie się z prawdziwą przyjemnością, choć przyczyną są przecież kłopoty zdrowotne. Oprócz swej niezwykłej, bardzo rozległej wiedzy, daleko wykraczającej poza dziedzinę specjalizacji, doktor Milewski potrafi napełnić pacjenta optymizmem i dodać mu siły.
Specjalistyczna Przychodnia Medyczna Atopia na al. Słowackiego 39.
bogusia

Postprzez pielegniarka » 06 sty 2011, 23:20

Bogusiu, kto ci kazał napisać ten wpis, dr Pinisowa? Bo nie wierzę że dr Milewski.
pielegniarka

Postprzez GjakGosia » 19 maja 2011, 09:10

ja polecam dr Kazimierę Stalmach-Tyrak przyjmuje na Wrocławskiej w Krakowie w przychodni Scanmed Multimedis. Bardzo dobry lekarz z ogromnym doświadczeniem oraz wiedzą.
http://www.multimedis.pl/dla-pacjenta/c ... odrza.html żeby było szybciej, jak ktoś będzie szukał:)
pozdrawiam
GjakGosia

Postprzez Iwona » 16 cze 2011, 11:15

witam,

ja chodzę od dawna do dr Antoszczyk, placówka na Armii Krajowej 5 Scanmed Universum, choć teraz to chyba już scanmed multimedis, w Krakowie oczywiście. Z racji kłopotów zdrowotnych jestem tam regularnie od jakiegoś czasu, ale mogę polecić. kłopot jest czasem z terminami, ale pani dr Antoszczyk jest świetnym lekarzem i człowiekiem.
Iwona

Postprzez zigi » 15 lip 2011, 17:34

A czy dr Milewski przyjmuje gdzieś na fundusz?
zigi

Postprzez klapton » 22 lut 2012, 16:19

Zgadzam się z opinią nt dra Milewskiego. Rozpoznał u mnie autoagresję i ją wyciszył. Byłam u niego z przychodni prywatnej na Słowackiego bo na Skawińskiej, gdzie przyjmuje w ramach NFZ terminy czekania były ponad półroczne.

Moje pytanie:
Poszukuję placówki w Krk w ramach NFZ z krótkim czasem oczekiwania, gdzie można oprócz skorzystania z konsultacji, wykonać badania na alergię kontaktową (do alergologa mam skierowanie).
klapton

Reklamy są emitowane zgodnie z zasadami Google i nie są werifikowane przez forum-krakow.pl. Prosimy być ostrożnym i dokonać własnej oceny reklamowanego produktu.

Powrót do Lekarze, szpitale, przychodnie