Kraków dobre biuro rachunkowe / księgowa

Tutaj umieszczamy tematy, które dotyczą Krakowa, ale powyższe działy ich nie obejmują.

Kraków dobre biuro rachunkowe / księgowa

Postprzez krokus » 21 kwi 2010, 18:23

Polecane tanie biuro rachunkowe / księgowe / księgowy w Krakowie. Jaki cennik obowiązuje?

W którym miejscu jest najlepsze biuro rachunkowe? (np. bronowice, centrum, nowa huta, kobierzyńska, kliny, podgórze, ruczaj, ul. wielicka )

Jakie są Wasze opinie?
krokus

Reklamy są emitowane zgodnie z zasadami Google i nie są werifikowane przez forum-krakow.pl. Prosimy być ostrożnym i dokonać własnej oceny reklamowanego produktu.

Re: Kraków dobre biuro rachunkowe

Postprzez presso » 30 kwi 2010, 18:18

Polecam mgr Renatę Turecką. Pełen profesjonalizm i chyba najniższe ceny w Krakowie:-)
Współpracuję z nią już od dłuższego czasu i jestem bardzo zadowolona. Zresztą sami się przekonajcie: biuro-turecka.com.pl
presso

Re: Kraków dobre biuro rachunkowe / księgowa

Postprzez karol » 19 maja 2010, 15:55

Biuro rachunkowe zmieniłem kilka dni temu. Głównie chodziło o to, żebym nie musiał jechać przez cały Kraków do księgowego z Fakturami.
Jeżeli ktoś szuka blisko ronda matecznego to polecam biuro księgowe ACCF, prowadzę niewielką firmę i ceny są podobne we wszystkich biurach - wygrał jeden czynnik - bliskość :) Póki co widzę ile dla mnie nie robił stary księgowy...
powodzenia w poszukiwaniach
karol

Postprzez ksiegowa » 30 maja 2010, 14:57

Witam
polecam fachowe usługi księgowe, kadrowe i ZUS. Więcej na http://ksiegowosc.pl.tl
ksiegowa

Postprzez ester » 02 cze 2010, 16:48

Ja jestem zadowolony ze współpracy z biurem NPlus. Mają siedzibę w okolicy Kaziemierza, na Halickiej. Nie stanowi też problemu i podjeżdżają po dokumenty.Przypominają na maila o terminach podatku, zusu itd. Faktycznie odnosi sie wrażenie że klient to nie tylko wystawiona faktura z miesiąc obsługi tak jak miałem z poprzednikiem.nic nie doradzał, kasował kasę i zbywał, byle szybko.Jestem po kontroli z vatu i okazało się że wszystko gra czyli widać że warto czasami zmienić księgowego.Ceny też uważam są ok, nie kasują za każdy dodatkowy dokument,poradę.
ester

Postprzez agnieszka » 21 cze 2010, 13:20

Ja polecam biuro na Kazimierzu, przy ul. Miodowej. Miło i konkretnie a ceny nie wygórowane. Z dostarczeniem dokumentów też nie ma wiekszych problemów, można się umówić i albo dostarczac samemu lub ktoś z biura je odbiera. jestem naprawdę zadowolona bo wszystkie informacje dostaje na maila i o niczym nie zapominam.

Uni-Profit Biuro Rachunkowe, ul. Miodowa 26 Kraków http://www.uni-profit.com.pl
agnieszka

Postprzez Arkamt » 26 sie 2010, 11:01

Szanowni Państwo,
serdecznie zapraszamy do skorzystania z usług naszego Biura Rachunkowego - ARKAMT.

Świadczymy usługi w zakresie obsługi rachunkowo - podatkowej dla:
- osób fizycznych prowadzących działalność gospodarczą
- spółek
- organizacji ngo.

Obsługujemy także rozliczenia ZUS oraz prowadzimy sprawy kadrowo-płacowe.
Służymy pomocą w kontaktach z urzędami.

Zakres naszych usług jesteśmy w stanie każdorazowo modyfikować, w zależności od potrzeb klienta.

Nasze usługi charakteryzuje przede wszystkim wysoka jakość, dokładamy wszelkich starań aby nasi klienci czuli, że warto było obdarzyć nas zaufaniem.

Gorąco zachęcamy do bliższego zapoznania się z naszą ofertą, być może i Państwo zechcą dołączyć do stale powiększającego się grona naszych zadowolonych klientów i skorzystać z profesjonalnej usługi za przystępną cenę.

Zapraszamy !

kontakt:
0-660-463-036
arkamt@arkamt.pl
Arkamt

Postprzez Krakowiaczek » 02 wrz 2010, 10:58

Witam.
Ja mogę polecić biuro rachunkowe FKCOB znajdujące się w rejonie starego miasta. Bardzo dobra i fachowa obsługa. Wszystko zawsze mam w terminie a na dodatek doradzają jak by moja firma była ich własną. Naprawdę dbają o klienta. Jak by ktoś miał problem z ich namierzeniem to daje link do ich strony http://www.fkcob.pl
Krakowiaczek

Postprzez Joanna » 17 wrz 2010, 08:04

Weszłam na te stronę przypadkiem ,ale mogę polecić biuro FK COB pełen profesjonalizm ,bardzo mila obsługa ceny przystępne,dbają o firmy które prowadza, informacje mogę dostać na maila albo osobiście,warto do nich oddać i księgowość i kadry, ja tak oddaje i jestem bardzo zadowolona mieszczą się w Centrum Krakowa najlepiej wejść na ich stronę http://www.fkcob.pl
Joanna

Postprzez kermit » 22 paź 2010, 13:30

Witam,
Ja polecam biuro TAX CARE. do 30 dokumentów płacę tylko 189 zł. w cenie mam osobistą księgową, bezpłatne konto firmowe, darmowy program do fakturowania, optymalizację i doradztwo podatkowe i własnego doradcę firmy!!! BOMBA!
podaję kontakt dla zainteresowanych:
Sebastian Falkowski
667 873 417
kermit

Postprzez mariolka » 26 lis 2010, 09:17

Ja polecam firme ksiegowa jb consulting. Fajna obsluga bardzo mili ludzie, jak poszlam na spotkanie to poczestowali mnie kawką :) odpowiedzieli na wszystkie moje watpliwości, doradzili mi co i jak. W sumie na poczatku sie wahalam, ale jednak zdecydowalam sie na ta firme i jestem zadowolona. Wszystko na czas, zadnych zaleglosci widac ze ksiegowi maja wiedze.
Poza tym tez mam ksiegowa ktora prowadzi tylko mnie, cena jest do negocjacji ja negocjowalam cene na spotkaniu osobistym i udalo mi sie wytargowac satysfakcjonujaca kwote tak ze polecam nie place duzo a mam super obsluge :)
mariolka

Postprzez Mikolaj » 30 lis 2010, 14:06

a ja wam powiem ,że co tanie to drogie ,miałem w tanim biurze prowadzenie książki i przewiozłem sie na tym ,teraz mam w biurze z normalnymi cenami i wreszcie spię spokojnie ja osobiście polecam Biuro FK COB Sp.z o.o. nie maja ani niskich ani wysokich cen maja normalne ,ale obsługa i wiedza jest na wysokim poziomie zresztą nie ma się co dziwic prowadza własny portal podatkowy http://www.droomle.pl sa w centrum Krakowa radze wejść na ich strone http://www.fkcob.pl pełen profesjonalizm
Mikolaj

Postprzez kamil » 18 mar 2011, 22:25

drodzy wlasciciele i pracownicy biur rachunkowych, zeby wasze 'polecenia' wygladaly bardziej naturalnie to musicie zmenic sposob pisania ;)
kamil

Postprzez Iwona » 29 kwi 2011, 14:40

Polecam biuro Kontado http://www.kontado.pl
Iwona

Postprzez Wellton » 05 maja 2011, 08:54

Polecam Wellton Account & Finance Consulting , zajmują się:
* Księgowością
* Doradztwem prawno-podatkowego,
* prowadzeniem finansów dla firm (m.in. pozyskiwanie kapitału dla firm poprzez dotacje unijne, dotacje rządowe, kredyty, leasing),
* Doradztwem finansowego i inwestycyjnego (m.in.: audyt, zarządzanie ryzykiem, pomnażanie kapitału).
Wellton

Reklamy są emitowane zgodnie z zasadami Google i nie są werifikowane przez forum-krakow.pl. Prosimy być ostrożnym i dokonać własnej oceny reklamowanego produktu.

Następna strona

Powrót do Pozostałe (z Krakowa)