Kraków dobre biuro rachunkowe / księgowa

Tutaj umieszczamy tematy, które dotyczą Krakowa, ale powyższe działy ich nie obejmują.

Re: Kraków dobre biuro rachunkowe / księgowa

Postprzez bercik » 28 lis 2011, 22:35

Ja mam ksiegowość w B.R. Rewident Daniel Tomczyk na Bieżanowie. Mogę polecić z czystym sumieniem.
bercik

Reklamy są emitowane zgodnie z zasadami Google i nie są werifikowane przez forum-krakow.pl. Prosimy być ostrożnym i dokonać własnej oceny reklamowanego produktu.

Postprzez Tomek » 01 gru 2011, 12:45

Jeden woli tanio inny nieco drożej ja przeniosłem się do polecanego na tym forum biura FK COB w Krakowie na ul.Felicjanek i musze stwierdzić ,że wszystko co ludzie pisza jest prawda .Miła obsluga , pełen profesjonalizm , wiedza na 6,dbają o klienta jak mam problem wiem ,ze wspólnie go rozwiązemy w kwestii ceny place 300 zł netto ale śpię spokojnie ,ja pracuje a Oni dbają zeby wszystko było OK.
Tomek

Postprzez Krzys » 20 gru 2011, 12:04

według mnie najlepsze biura rachunkowe ma Krowodrza. Ja wybrałem jB consulting. Niby małe biuro a obsługują ponoć TS WiSŁA.
Krzys

Postprzez milton » 20 gru 2011, 13:57

współpracowałem z wieloma biurami rachunkowymi. Z niektórymi przeżyłem prawdziwe męki. Aktualnie obsługuje mnie Pani Kasia z jB Consulting i jest ok. Wiele rzeczy załatwiam na telefon i nie ma z tym problemu.
milton

Postprzez pawel1975 » 30 gru 2011, 11:08

ja polecam biuro księgowe na ul.Urzędniczej 45/2 Relativo.Miałem niezłe kłopoty z US...duże zaległości w opłatach za ZUS....ETC.
szybko i sprawnie rozwiązali problemy.od chwili kiedy zawarłem umowę z Relativo nic mnie nie obchodzi...płacę i mam . nawet po dokumenty podjeżdżają.
naprawdę polecam
pawel1975

Postprzez Magda » 02 sty 2012, 19:17

A ja polecam biuro rachunkowe "Capita". Mieści się przy ul. Morawskiego (na przeciwko "Jubilata").
Oferta to: pełna obsługa księgowa i kadrowa, pomoc przy zakładaniu firmy, doradztwo podatkowe, odbiór dokumentów księgowych
i stały kontakt osobisty/telefoniczy/mailowy. Ścisła współpraca z najlepszymi biegłymi rewidentami i prawnikami w Małopolsce.

http://www.capita.pl/
Magda

Postprzez Damian » 04 sty 2012, 08:12

SZCZERZE POLECAM BIURO LEGAT przy ul. Przemysłowej 12 http://www.legatpodatki.pl/

Moim zdaniem profesjonalizm, precyzja, pełne zaangażowanie oraz poufność co jest bardzo ważne w wyborze obsłu księgowej firmy.
Posiadają zaplecze reklamowe co ważne jęśli potrzebójecie rozreklamować własną firmę - Agencja reklamowa Viaxar
Polecam wszystkim którzy chcą zaoszczędzić czas i pieniądze jak również rozwiajać wałsną firmę .
Damian

Postprzez lotress » 10 sty 2012, 15:56

NIE POLECAM "Dekret" Przybyłowicz i Ściborowicz! Kompletna fuszerka i zero kompetencji! Wspólpraca z nimi to istna męka,mają siedzibę na Pilotów w Krakowie! Najgorsze co może spotkać Twoją firmę to "Dekret" a szczególnie Pani Przybyłowicz!
lotress

Postprzez sokol » 17 lut 2012, 00:21

Ja polecam rodzinę Ciesielskich - biuro zysk. Rodzice księgowi i syn prawnik - tworzą naprawdę pomocny zespół. I choć działają od wielu lat i mają wielu klientów, to zawsze mogę liczyć na indywidualne podejście i długie rozmowy biznesowe przy kawie. Cena jest bardzo atrakcyjna za taki poziom usług.
Myślę, że Pan Ciesielski się nie obrazi, że podaję jego nr tel. 793 337 137
sokol

Postprzez Poke » 21 lut 2012, 08:16

Polecam!!!!

Biuro Rachunkowe Podatnik Kraków-Podgórze
Ul.Bonarka 21 ( obok mc donalda)
30-415 Kraków
www.biuro-podatnik.pl
692-377-259
Poke

Postprzez Andrzej » 06 mar 2012, 13:21

A ja polecam biuro OptiFin z Grzegórzeckiej. Profesjonalna obsługa w zakresie księgowości i doradztwa podatkowego. Dodatkowo miła atmosfera, rzetelność i wiarygodność w załatwianiu pilnych spraw. Polecam.

Andrzej
Andrzej

Postprzez KASIA111 » 23 mar 2012, 11:38

WITAM

JA POLECAM BIURO RACHUNKOWE KSIĘGA SP. Z O.O - WYPROSTOWALI MI KSIĘGOWOŚĆ WSTECZ PO INNYM BIURZE, W KTÓRYM PŁACIŁAM DWA RAZY TYLE. BIURO MIEŚCI SIĘ W PODGÓRZU NA UL. WADOWICKIEJ 12. MIŁA ATMOSFERA, PRZYSTĘPNE CENY I PROFESJONALIZM.
POLECAM
DLA ZAINTERESOWANYCH PODAJĘ TELEFON DO PANI ANI - MOJEJ KSIĘGOWEJ 512350124
KASIA111

Postprzez witold » 29 mar 2012, 13:11

Mogę polecić Państwu z własnego doświadczenia:

biuro rachunkowe - optimal na piwnej w Krakowie
a dla osób potrzebujących pomocy prawnej w sprawach przed urzędami podatkowymi i pozostałą administrację publiczną, godna polecenia jest kancelaria doradztwa prawno podatkowego na lwowskiej w Krakowie.

Pozdrawiam wszystkich zmagających się z problemami rachunkowo podatkowymi - ja już ich nie posiadam. :P
witold

Postprzez Karolek25 » 24 kwi 2012, 14:07

Teraz popularne są usługi księgowe w sieci, ale to raczej przy prostej rachunkowości - koszt to 80-100 zł miesięcznie.
Jak ktoś ma małą firmę to idealne rozwiązanie.
---
Ogłoszenia Zlecenia
Karolek25

Postprzez Ciarek » 24 kwi 2012, 21:26

bercik napisał(a):Ja mam ksiegowość w B.R. Rewident Daniel Tomczyk na Bieżanowie. Mogę polecić z czystym sumieniem.

Mi też prowadzą książkę przychodów. Jak do tej pory (od 3 lat) jestem zadowolony. Dużo mi podpowiedzieli że np. gorzej dla mnie był o na ryczałcie. No i widzę teraz, że mieli rację, bo płacę mniej i lux :D
Ciarek

Reklamy są emitowane zgodnie z zasadami Google i nie są werifikowane przez forum-krakow.pl. Prosimy być ostrożnym i dokonać własnej oceny reklamowanego produktu.

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Pozostałe (z Krakowa)