Kraków dobra szkoła rodzenia

jak wychowywać, czym karmić dziecko, żłobek, przedszkole, niania, opiekunka do dziecka z Krakowa, przyszli rodzice

Kraków dobra szkoła rodzenia

Postprzez krokus » 21 kwi 2010, 19:06

Polecana szkoła rodzenia Krakowie, tanio. Jaki cennik obowiązuje?

W którym miejscu jest najlepsza szkoła rodzenia? (np. siemiradzkiego, ulica galla, gemelli, ul. kopernika, mswia, szpital narutowicza, szpital rydygiera, żeromskiego, ujastek, nowa huta )

Jakie są Wasze opinie?
krokus

Reklamy są emitowane zgodnie z zasadami Google i nie są werifikowane przez forum-krakow.pl. Prosimy być ostrożnym i dokonać własnej oceny reklamowanego produktu.

Re: Kraków dobra szkoła rodzenia

Postprzez ja1 » 12 maja 2010, 23:07

WITAJ !
Ja polecam siemiradzkiego, nie wiem jak inne ale z tego co się orientowałam zanim wybrałam szkołę to mają naprawde najciekawsza ofertę, dużo zajęć gimnastycznych i nawet zajęcia na basenie, poza tym można poznac personel szpitala. Ja byłam bardzo zadowolona i z czystym sumieniem polecam !
ja1

Postprzez ja1 » 12 maja 2010, 23:08

Aaa, co do kosztu to w zesżłym roku płaciłam 300 zł ale sprawdz bo mogł się zmienic
ja1

Postprzez fix2 » 05 sie 2010, 23:17

Ja też z czystym sumieniem polecam szkołę rodzenia szpitala na Siemiradzkiego ! Przede wszystkim ze względu na bogatą ofertę zajęć, dużą ilość gimnastyki i basenu, można sobie wyrobić formę do porodu, nauczyć się dobrze oddychać. Atmosfera bardzo miła, płaciłam 350 zł ale warto jak za tyle zajęć (4 tyg. 4 razy w tyg) !!!
fix2

Postprzez Elzbieta » 26 paź 2010, 13:00

„Szkoła Rodzenia Perfekcyjnych Rodziców”

Spodziewacie się dziecka? Macie mnóstwo pytań, oraz obawiacie się porodu i pierwszych tygodni z noworodkiem?

Nasze kursy pozwolą Wam podejść do tego zadaniowo- celem jest bezstresowe przejście tych trudnych miesięcy, to jest możliwe!
Zapraszam do szkoły rodzenia Perfekcyjnych Rodziców!
ul. ZAwiła 61- fitnes klub Alstar, perfekcyjnirodzice.pl, tel. 727400449
Elzbieta

Postprzez bociaNowa » 13 gru 2010, 20:30

Ja też zastanawiałam się nad szkołą Siemiradzkiego, bo zamierzam tam rodzić, ale już nie było miejsc. Za to dowiedziałam się od mojej położnej o szkole Prima mama, gdzie właśnie zajęcia prowadzą położne z tego szpitala i zapisałam się tam na kurs. Jestem po 2 wykładach i naprawdę mi się podoba. Bardzo miła atmosfera i dobrze przygotowani wykładowcy. Mam nadzieję, że będę równie zadowolona z reszty kursu.
bociaNowa

Postprzez Karoline » 05 kwi 2011, 12:03

Polecam tą szkołę -> http://www.koala.krakow.pl/

Sama prowadzę szkołę rodzenia pod Warszawą i jesteśmy pod dużym wrażeniem wszechstronności i holistycznego podejścia w Koali :)

Powodzenia!
Everything. Right where you need it. ®
http://www.facebook.com/HiltonGardenInnKrakow
Karoline

Postprzez ja » 23 lut 2012, 18:32

ja polecam jak najbardziej siemiradzkiego, cwiczenia są super, na basen nie chodziłam ale teraz żałuje, wykłady bardzo poszerzają wiedzę, myślę ze czasem az za bardzo, ale przecież każdego moze interesować coś innego :)
ja

Postprzez Beata84 » 24 lut 2012, 13:24

Ja polecam Picolino na Długiej, super podejście i rzetelni specjaliści. Dodatkowo istnieje możliwośc wyboru położnej z każdego krakowskiego szpitala. Dla nas ekstra, wybraliśmy Narutowicz, teraz pozostaje spokojnie czekać na poród ehh;)
Beata84

Postprzez mad » 08 mar 2012, 13:39

Ja polecam Uniwersytecką Szkołę Rodzenia przy Klinice na Ul. Kopernika 23. Bardzo ciekawy program, zajęcia prowadzone przez lekarzy i położne ze szpitala, przed każdymi zajęciami gimnastyka z położnymi i rehabilitantkami.
Same konkrety przekazane w miłej i niestresującej atmosferze - moim zdaniem WARTO!!!
Koszt: 400 zł
Zajęcia prowadzone są w formie 7 spotkań, każde 1h zajęć i 1h gimnastyki. Z tego co wiem organizowane są też opcje "weekendowe".
mad

Postprzez Zuzanka » 09 mar 2012, 21:52

My chodziliśmy z mężem do Bobaskowa, i bardzo jesteśmy zadowoleni.
Ćwiczenia są rozłączne z warsztatami, więc dla mnie to plus, bo sama nie mogłam ćwiczyć.
Dużo praktycznych zajęć- więc nie tak nudno jak na suchych wykładach:)
Teraz chodzimy do nich z naszym dzidziem na gimnastykę i basen- tylko trochę godzina 9.15 w niedzielę to jakaś masakra:P
Ale warto
Jak ktoś by chciał to link http://www.bobaskowo.com.pl
Zuzanka

Postprzez hannka » 16 mar 2012, 15:31

wiem, że w Wieliczce działa niewielka, ale chyba fajna szkoła rodzenia. Może ktoś będzie miał bliżej niż do centrum...:)
hannka

Reklamy są emitowane zgodnie z zasadami Google i nie są werifikowane przez forum-krakow.pl. Prosimy być ostrożnym i dokonać własnej oceny reklamowanego produktu.

Powrót do Rodzina i dziecko