Kraków dobra stomatologia estetyczna

Gdzie znaleźć dobrą i fachową pomoc lekarską w Krakowie?

Kraków dobra stomatologia estetyczna

Postprzez krokus » 23 kwi 2010, 19:18

Bardzo dobry dentysta, stomatolog protetyk, implantolog Kraków, prywatnie, na NFZ, Wasze opinie:

Na jakiej ulicy / dzielnicy znajduje się najlepsza implantologia w Krakowie? ( ul. montelupich, kielecka, dobrego pasterza, prokocim, nowa huta, podgórze, zacisze, ul. batorego 3, starowiślna, lubicz )

W którym szpitalu i przychodni, jaki cennik obowiązuje? Gdzie najlepiej robić implanty, licówki, aparaty lingwalne na zęby, protezy, wybielanie zębów? W którym centrum stomatologii estetycznej jest tanio i profesjonalnie?

Jaki przykładowy polecany lekarz z Krakowa? (np. dr Joanna Grochmal, Marek Witkowski, Tadeusz Zarzecki, Łukasz Malan, Jacek Jasiniak, Filip Obrapalski, Tomasz Rozwadowski, Krzysztof Zdanowski , Andrzej Petri i Michał Fortuna).
krokus

Reklamy są emitowane zgodnie z zasadami Google i nie są werifikowane przez forum-krakow.pl. Prosimy być ostrożnym i dokonać własnej oceny reklamowanego produktu.

Re: Kraków dobra stomatologia estetyczna

Postprzez Ella » 28 maja 2010, 15:23

polecam dr. Kalete na os. Dywizjonu 303
http://kaletadentystyka.pl/index.php
wybielałam u nich zęby lampą w gabinecie i wstawiałam jednego implanta,
córce też oczyszczali ząbki i lakowali, mają mikroskopy i inne bajery, w ogóle wrażenia bardzo pozytywne,
polecam
Ella

Postprzez nowyWkrakowie » 03 gru 2010, 01:19

Szukam dobrego stomatologa który nieinwazyjnie wybiela zęby ( mam korony na jedynkach ) znacie kogoś ??
nowyWkrakowie

Postprzez Monikos » 05 sty 2011, 16:46

Doskonale miejsce do wybielania zębów to Centrum Stomatologiczne Zakopianka na Zakopiańskiej 62, które mieści się na terenie Centrum Handlowego Zakopianka, między Carefour'em a Castoramą na przeciwko Cinema City. Zreszta nie tylko wybielania. Centrum oferuje pelen zakres uslug stomatologicznych. Namiejscu jest rentgen, chirurg szczękowy, ortodonta, protetyk. Wszystko nowocześnie i profesjonalnie. Bezboleśnie, co najważniejsze...
Monikos

Postprzez zexon » 17 sty 2011, 11:22

Hej, korzystałem z usług w Zakopiance u dra Kieca, mistrzuniu, szacuneczek dla tego gościa :D Jestem bojaźliwy, a ten człowiek sprawił, że trochę nabrałem odwagi. Potwierdzam fakt, że centrum Zakpianka jest nieźle wyposażone.
Pozdrawiam Pacjentów i nie tylko
zexon

Postprzez Marta » 19 sty 2011, 14:21

Do zexon - ja też leczę się u Kieca i jestem zadowolona. Miszkam blisko i czsem przy okazji robię zakupy w Ch Zzakopianka
Marta

Postprzez minuta » 21 sty 2011, 12:13

Takie 2 w 1? Ja nie przepadam za zakupami w takich miejscach:) Jeśli jednak chodzi o dobry gabinet to na zwierzynieckiej alfa dental. Zjawiam się tam w czwartek na ściągnięcie szwów i nawet się nie boje. Dentystka, która się mną zajmuje jest niezwykle delikatna. Jak tam jestem to nie czuje żadnego stresu
minuta

Postprzez japonka » 20 lut 2011, 23:27

Jak stomatologia estetyczna to tylko w Centrum Stomatologii Estetycznej SE+ Zresztą maja stomatologów od wszystkich chyba problemów z zębami. Sama robiłam u nich licówki - rewelacja
japonka

Postprzez marina » 01 mar 2011, 23:12

Polecam Centrum Stomatologii Estetycznej INDEXMEDICA w Krakowie. Naprawdę profesjonalnie i fachowo. Dodatkowo sympatycznie, milo i czuć, że klient nie jest klientem, tylko osobą, której chcą tam pomóc życzliwie i rozsądnie :)
marina

Postprzez raykey » 02 mar 2011, 17:24

Zgadzam się co Indexmedici - rzetelnie, sympatycznie. To miłe, że dzięki takim nowoczesnym, przytulnym miejscom człowiek przestaje się bać dentystów :) Tam chodzę zawsze na luzie, a nie spordziewałam się, że taki dzień kiedykolwiek nastąpi ;P
raykey

Postprzez africangirl » 27 mar 2011, 23:43

Do implantów polecam gorąco Studio Stomatologii Estetycznej SE z ulicy Batorego - prawdziwi profesjonaliści
africangirl

Postprzez miminooo » 16 kwi 2011, 13:24

Widzę walkę na głosy ;) jestem za Zakopianką, od pół roku chodzę tam i nie zawiodłem się ani razu.
miminooo

Postprzez megim » 16 kwi 2011, 16:12

Ja nie polecam kliniki na Zakopiance. Trafiłam na lekarza który śmiał sie ze mnie pod nosem. Nie mam pięknych zębów i chciałam coś z tym zrobić a lekarz ewidentnie się ze mnie podśmiewywał i traktował jakbym przyszła do niego z tradem! Nie muszę mówić jak się czułam. Pierwszy raz mnie coś takiego spotkało i na pewno nigdy już tam nie wrócę!!!
megim

Postprzez propras » 22 kwi 2011, 15:42

Z tego co wiem, Zakopianka nie jest kliniką za minimalne pieniądze, dlatego nie sądzę, aby którykolwiek z lekarzy śmiał się z pacjenta, bo to ich chleb. Myslę, że przesadzasz nieco. Tyle.
propras

Postprzez olkia » 03 maja 2011, 14:14

Zakopianka estetycznie? Nie sadze. W laerii usmiechu masz niemal spa polaczone ze stomatologia to zupelnie inny level, naprawde jak ktos szuka jakosci a umowmy sie estetyka musi byc polaczona z jakoscia to na pewno bardziej juz znajdzie sie w gu
olkia

Reklamy są emitowane zgodnie z zasadami Google i nie są werifikowane przez forum-krakow.pl. Prosimy być ostrożnym i dokonać własnej oceny reklamowanego produktu.

Następna strona

Powrót do Lekarze, szpitale, przychodnie